"Repülj, Gyalogmadár!"

2009.08.24. 07:55

  Drága köztársasági elnökünk megint egy zseblámpás akcióra vágyhatott, hogy időpontzavarokkal telített napján, megkísérelt külföldön lázadást szítani. Szokása ez, hiszen nemzeti ünnepeink alkalmával rendszeresen „hülyíti” a határontúli magyarokat, de a szlovák kormány időben kapcsolt, és nemkívánatos személlyé nyilvánították Sólyom Lászlót, szóval lehetett visszabaktatni a hídon. Ő az új "Hídember"!

  Az igazság az, hogy Sólyom Magyarországon is nemkívánatos személy, egy elmegyógyintézeten kívül máshova nem engedném. A legnagyobb politikai szélkakas, akinek csak annyi a tehetsége, hogy Orbán Viktor seggét fényesre nyalja. Kis hazánkban sajnos ez bőven elegendő az üdvösséghez, hiszen az átlag emberek sajnos könnyen megvezethetők. Most csak egyetlen példát szeretnék hozni arra vonatkozóan, hogy mennyire nem lehet Sólyom szavára adni. A Magyar Gárda megalakulásakor azt mondta, hogy az egy remek kezdeményezés, később elhatárolódott tőlük, és talán a múlt héten már arról beszélt, hogy a kissebségekben nem az ellenséget kell látni. Szóval, akkor most hol is tartunk kedves László? Mi a valódi véleménye? Természetesen tudom, hogy Önnek olyanja nincs, mert mindig megmondják mit kell tenni. A szegénységi bizonyítvány része a dolognak az, hogy egy ilyen emberre hallgat a nép. Azt se tudja, hol él, mik az előzmények, a következményekkel meg nem is foglalkozik. A romániai incidens óta szép nagy terpeszben elnyomja a jó előre bemagolt kis szövegét, aztán lehet hazamenni, enni, inni, ááá a többit meg úgyis tudja mindenki.

  Egy ilyen ember védelméért ne menjünk az EP-be sírni, semmi értelme. Igaz, hogy küldtünk oda két szerelőt (Jobbikos képviselők), és ezzel már eléggé lejárattuk magunk külföldön, nem kellene tovább feszíteni a húrt. Szlovákiában a szélsőjobb van hatalmon, nálunk meg 2010 után lesznek. Szóval valóban ez lenne a követendő példa? Én nem hiszem. A honi politikában minden pártot megvettek a nagy cégek, az MSZP-t többek között a Strabag, így nyomják a szar autópályákat ezerrel. Amit a vállalatok választások előtt betesznek egy-egy pártba, azt választások után, kamatostól kérik vissza, és itt nem aprópénzekről van szó, hanem súlyos milliárdokról.

  A magam részéről az LMP-t támogatom, ebben látom az ország jövőjét. Hiszem, hogy képesek leszünk valami olyat létrehozni, amely képes lesz felrázni az embereket az apátiából, és igyekszünk bebizonyítani, hogy van jobb megoldás, mint a szélsőségek felé fordulni. Igazából a szélsőségek támogatás csak mélyíti a társadalmi válságot, az ország helyzetén egy cseppet sem javít. Lehet más a politika!

Még több Sólyom és Orbán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr891333721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása