Orálpolitika

2012.07.13. 21:25

  Zajlanak körülöttünk az események. Melegfelvonulások jönnek-mennek, ahol mindkét oldalon egyenlő számban vannak jelen a homoszexuálisok. Az egyetlen különbség csupán annyi, hogy a színes oldalon el tudják fogadni a saját másságukat, míg a „sötét” oldalon nem. Az viszont jól látszik, a Jobbiknak elég gyorsan sikerült magába „szívnia” az orbáni szemléleteket. Erre jó példa, ahogy nekiestek a rendőröknek, mert éppen a gárdista-idiotistákat próbálták megfékezni a fakabátok, nem pedig a Jobbik ősellenségeit, a romákat meg a zsidókat.

police.jpg  Most nem szeretnék nagyon tovább menni ezen az úton. A rend éber őreiről mindenkinek megvan a maga véleménye, most itt az ideje, hogy terítékre kerüljenek. Szóval a bevezetőben említett esemény után volt némi balhé, és két rendőrkutyát pofon rúgtak. Legalábbis erről a két incidensről van felvétel. A Jobbik egyik keménylegénye másnap már nyilatkozott is, hogy jogos önvédelem volt mindkét eset. Nos, erre azt tudom mondani, hogy a rendőrkutya ugyanolyan hivatalos személy, mint a póráz végén álló rendőr, akit az eb sétáltat. Az, hogy ezeket a rugdalózó óvodásokat nem kapták el, az a hatóság szégyene. De, mit is várunk, hiszen a jó magyar rendőr csak egy anomália lehetne. A hely, ahol élek, egy non-stop üzlet tőszomszédságában van. Ezen a környéken a munkaidőben, szolgálati autóval bevásárolni járó rendőrök mindennapos látványnak számítanak, intézkedni viszont sohasem akarnak. Még akkor sem, amikor a részegek belekötnek mindenkibe a bolt előtt, még a rendőrökbe is: „Hé, biztos úr! Tanulj meg szaxizni! Hozd a verdád, azt’ menjünk el taxizni!” Kéne egy valóság show-t indítani, „A testület” címmel, ahol bemutatják, hogy a rendőrök döntő többsége tehetségtelen, műveletlen, rasszista és korrupt, némelyik ezen tulajdonságok mindegyikével rendelkezik, általában belőlük lesz a rendőrfőkapitány. Szóval, nem ártana nekik egy új szlogen, de a „Dorgálunk és félünk!” már kezd elcsépelt lenni. A „belügyminiszter” meg még ezeket akarja szaporítani. A felmutatott eredmények láttán, inkább feloszlatni kellene őket. Bár ez Magyarország, tehát, még több idiótát kell egyenruhába bújtatni, a gárdának is bejött. A rendőrök pedig szép lassan felszámolják egymást; szerelemféltés, vétlen lövés kitárazás közben – és még sorolhatnám – címszavakkal. Épp annyira szánalmasak, mint a tartóik, vagyis a Fidesz-kormány.

greengeek2.jpg  „Gazdám! Gazdám! Gaztett! Gaztett!” Nagyon úgy tűnik, hogy az LMP meg gazda nélkül maradt. A Fidesznek már nincs szüksége a bohóc zöld pártra, hiszen minden téren pocsékul végzik a munkájukat, ellentétben a másik két fiókpárttal (KDNP és Jobbik). Most, az elárvult z. párt ideológiát keres. Valószínűleg ezért települtek ki a Közgéphez is, de hát, ott is csak egy fideszes ajtón kopogtattak. Azonban az még mindig kérdés, hogy a Greenpeace nyomdokain miként lehet tőkeerős befektetőket találni. A fetisizmus talán még a honi parlamenthez is kicsit túlzás, a semmiből varázsütésre radikálissá válás pedig nagyon vicces. Elfogytak az ötletek, fogyóban vannak az aktivisták, nincs pénz és valószínűleg a WC papír is hiánycikk már. A börtön viszont megad nekik mindent, mi szem-szájnak ingere, és még a hazai politikai elit egy részével is tudnak bizniszelni a kaptárban. H. Miklós és Z. János (ejtsd: Cé János) takarékos emberek hírében állnak, biztos meg tudják dobni az LMP-t néhány milkával, csak szabadítsák ki őket… A narancs után, most jön a Zöld Forradalom, ahol ’48-as mintára kiszabadítanak egy-két embert a sittről, többek között a fentebb említett urakat. Ebbe az új, kicsit terrorista vonalba már ez is belefér. Még mindig Legitim a Majmok Pártja, csak az a baj, hogy ezeknél még egy emberszabásúnak is sokkal több IQ-ja van.

work.jpg  Mindezek ellenére jön a Munkahelyvédelmi akcióterv, ami akár film is lehetett volna. Újabb elhibázott irány a politikában. A képzetleneket kiképezzük irodai munkára, akiknek meg diplomája is van, na azok mennek el sz@rt pucolni. Kész tökély. Bár, ettől még nem lesz elég munkahely. Bár időről-időre történnek tragédiák, melyek remek ürügyet szolgáltatnak a béna rendőröknek, hogy jó néhány ártatlant is rács mögé zárjanak, míg végül, évekkel később a valódi tettes feladja magát. Mindezt azért, mert az ilyen ügyekben gyors és látványos nyomozást kell folytatni. Nem stimmel a DNS minta, le van sz@rva, majd addig ütjük a medvét, amíg azt nem mondja, hogy ő a nyúl! A bebörtönzöttek helyére, pedig új emberek kellenek majd, és szükség lesz néhány új börtönre is, ezekben kap majd helyet fél Magyarország.

  A habzó szájak, kockázatok és mellékhatások tekintetében olvasson tovább! Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr124655744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása