A mundér baltás gyilkosa

2012.09.08. 00:35

  Mint minden évben ilyentájt, ismét eljött az ősz. A fákról lassan lehullik a levél, V alakban szállnak délre a tartálykamionok és a baltás gyilkosok. Közben mi itt ülünk a Bagdad kávéházban, és hát megint bomba jó a hangulat. Mozgalmas időszaknak nézünk elébe, ismét indul a politikai úthenger és közgépesítve gyűr maga alá mindent. A jól öltözött köztörvényesek addig erőltették magukra a rendszerváltó tinik szerepét, míg végül kivénhedtek belőle. Egy igazi forradalmár sz@rt sem ér kis piros sapka nélkül, a fülkeforradalmár pedig azzal se.

beware_of_rats_and_snakes_trustocorp.jpg  Azt már tudjuk, hogy a Fidesz részéről mennyit számít a felkészültség. Az elmúlt pár év alatt csak nepotizmust, bürokráciát, elbaltázott politikát, bugyuta nyilatkozatokat, zuhanó forintot, megszűnő munkahelyeket és náculást kaptunk. Abba pedig jobb bele sem gondolni, mit tesznek ezek a szerencsétlenek az országgal, ha nem készülnek fel kellően. Orbán mentális problémái odáig vezettek minket, hogy mára Magyarország már csak a diktatúrákkal tud sorsközösséget vállalni. Nehezen eldönthető, hogy az első keresztény-terrorista állam címre hajtunk, vagy csak szimplán egy olcsó diktátorság a cél. Mert előbbi esetben az írek jobban állnak, wannabe diktátorokból pedig amúgy sincs hiány. Persze, nekünk itt volt az „emútnyócév”, ami elég rendesen keresztbe húzta Orbán számításait.

  Azonban még sokan hiszik, hogy itt tényleg van minden; jólét, munka, no meg Kánaán. Az igazság viszont sokkal inkább egy banánköztársaság felé tendál. Az sem teljesen egyértelmű, hogy kik lennének ennek a rezsimnek a valódi ellenségei. Ami tény, hogy a zöldművesekre nagyon ráakadtak. A híradásokban szinte naponta halljuk, hogy a TIK-TAK-TÖK-TEK nagyon bátor terrorelhárítói beszívott füvesekre rugdalja rá az ajtókat. Azonban ez a hatékonyság szertefoszlik amikor arról van szó, hogy a gyilkosokat kellene rács mögé juttatni. Ez a kormány nyíltan a gyilkosokkal kokettál. Az, hogy az azeri baltás hazaengedéséhez milyen körülmények vezettek, talán soha nem fog kiderülni. Dilettantizmus – talán –, esetleg valaki valamit benézett a szent meséskönyvben és azt a következtetést sikerült levonnia, hogy a „barátom ellensége a barátom”? A tény az, hogy egy több száz éves barátságot sikerült lenullázniuk egy szempillantás alatt. Az örmények mindig segítettek nekünk, két aradi vértanúnk is örmény származású volt, de hát, Orbánék nem nagyon szerették a történelem órákat, az időtájt épp más, sokkal fontosabb elfoglaltságuk volt (pl.: jelentéseket irkáltak…). De azért akadnak még itt olyan kétes hírű egyedek, mint az EU és az IMF.

che guevara viktor.jpg  Azt már kezdjük megszokni, hogy a fülkeforradalmár keményen szereti. Keményen politizálnak, keményen öntörvénykeznek, keményen rombolják a demokráciát, keményen építik a diktatúrát, kemények akkor is, amikor nem kéne, keményen isznak, keményen alszanak és még megnyugodni is csak keményen tudnak. Az azeri-örmény ügyet elbaltázták, visszacsinálni nem lehet, a tehetetlenségüket pedig nem akarják reklámozni, ezért tudomásul vesszük és ennyi. Azonban az IMF megállapodást már nem lehet ennyire lazán kezelni. Ez az a megállapodást, ami délelőtt még kell, de délután már nem, azonban estére megint bejelentik, hogy várjuk őket, hogy aztán következő reggel elmondhassuk, ilyen áron nem kell, majd tíz perc múlva benyögik; mégis. A költségvetést nem foltozgatni kellene, hanem egyszer rendesen megírni, és ehhez nem egy Matolcsy szintű ember kell, aki az abakuszon tologatja a színes golyókat, miközben azt nyöszörgi: „Fagyí! Fagyí!”. Természetesen nem öröm, hogy újabb IMF megállapodásra van szükség, de ez még mindig a jobbik rossz. Mert a Valutaalap legalább a demokratikus úton tart minket, míg egy kínai hitellel nem csak pénzhez jutunk, hanem egy nagy adag kommunista ideológiához is… „Gyere magyar, gyere! Adok hitel. Igen, nagyon occó! Ez kell? Várjá’ mutatok más. Rövidujjú télikabát.”.  Az ilyen titkos megállapodások vezetnek odáig, hogy Orbán „lefélázsiaiszerzetezi” a népet, amihez a Pokorninak kell egy diplomás tanulmányt írnia, hogy miért is… Aztán képbe kerül az iskolaköpeny, mely ápol, s eltakar. A kormány tervei szerint, majd a társadalmi különbségeket fogja elrejteni, a bőrszín ettől még változatlan marad, és a gyerkőcök mentalitása és egója is érintetlen lesz. Mindezt a keleti nyitás politikájának szellemében, bár egy kis oroszbarátság már bűn, de kérdem én; Oroszország nem keleten van? Vagy az már a nyugat? Azerbajdzsáni diktatúra muzulmán beütéssel barát, orosz és örmény keresztények már ellenségek, közben meg kötelező az erkölcstan általános elsőtől. Hatalmat a pedofil papoknak? Sok a kérdés, kevés a válasz. Az orvosi diagnózisom annyi, hogy ezekben egy agyrák éhen halna!

Orbán Revolúció wtf.jpg  De te csak ne legyél szomorú, hiszen van munkahelyvédelmi akció. Munkahely nélkül, sok akcióval. Illetve lesz munka is; a közmunkaprogram tárt karokkal vár újabb 300 ezer diplomást! Azt meg már az óvodások is tudják, hogy a közmunka a munka halála. Ettől senkinek sem lesz jobb. Az államnak sem, az embereknek meg pláne. Bár amíg benyaljuk az egyértelmű hazugságokat – például, hogy az IMF nyugdíjcsökkentést akar –, addig ez is belefér. Divat a náci, Árpádsávval bármit el lehet adni, még a holland sörrel vedeltetett japán szarvasmarhát is, made in Hungary címkével.  És ha már gasztronómia, akkor ne feledkezzünk meg Update Norbiról sem, aki most egy új brandet igyekszik bevezeti: a Shellsave konyhát, melyben olyan ételkülönlegességek fognak szerepelni, mint a Shellbenzin ragú Shelldízel cseppekkel és szaggatott shopitemekkel, a Shellbenzinbe pácolt jegesmaci Shellmotorolaj mártásban Shellpontokkal körítve. Szerintem Mr. Update inkább nézzen rá az asszonyra, és gondolkozzon el azon, hogy a vele töltött pásztorórák véletlenül nem számítanak-e szodómiának. Mert ugyan szépek a lovak, de az ágyamban azért semmilyen formában nem szeretnék velük találkozni, főleg nem egy levágott lófejjel…

elvakult.jpg  Repül a nehéz szó, ki tudja, hol áll meg. Hol áll meg, és ki hogyan talál meg. Nos, éppen ezért van ez: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr944762301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása