Hungarian Gangster

2008.06.04. 02:34

  Oscar gyanús magyar film, melynek a forgatókönyvét az élet írta. A szomorú valóság főbb szerepeiben: Orbán Viktor, Gaskó István, Tarlós István, egyszóval a Fidesz család. A neveknek nincs olaszos hangzása, de a szervezett bűnözés attól még az marad ami, mint az a bizonyos krumplileves.

  Az Orbán-kormány az állami pénzek lenyúlásán kívül, a konkurencia eltüntetésében jeleskedett. Akit nem sikerült meggyőzni a „maffia” sikeres működéséről, az kapott ingyen lakást, ingyen koszttal, rácsos ablakokkal (lásd: Tasnádi Péter és Stadler József). Ezek az emberek nem akarták támogatni a „narancsos forradalmat”, így mehettek a sittre.

  Azóta ez a szervezet szépen kinőtte magát, és most már ott tartunk, hogy egy kibaszott e-mailt nem merek elküldeni, hátha másnap Tarlós beolvassa valahol. Majd a Szijjártó a Mikolával karöltve nekilát mondatról-mondatra elemezni, vajon mit is jelenthetnek; a „kommunista-nyilas meg a sztálinista-hitlerjugend” kifejezések. És egy fázós hajnalon arra riadok fel, hogy valaki molotov-koktélt dobott, kis lakásom ajtajára. Sajnos ott vannak mindenhol, és az agyatlan kreténeket könnyedén maguk mellé állítják.

  Gaskó István a magyar Jimmy Hoffa újabb szenzációs ötlettel állt elő, amely bizonyítja a család tagja: Népszavazzunk az egészségbiztosítási törvényről, mert ez a Liga Szakszervezeteknek fontos lenne. Ez a fickó a közgazdász diplomáját biztos valamelyik vurstliban lőtte, mert annyi esze nincs, hogy esetleg tanulással megszerezhette volna. Nem lehet eleget hangoztatni, hogy ezt a törvény már réges-régen visszavonták! Ideje lenne módosítani az alkotmányon. Aki népszavazást akar, az fizesse ki azt az 5 milliárdot. A kezdeményezőknek így érdeke lenne, hogy ne csak 200 ezer aláírást gyűjtsenek össze, hanem jóval többet, mert így a kifizetendő összeg is több emberen oszlik el, és nem egy rétegproblémáról kell népszavazni. (Ne 200 ezer idióta gondjával foglalkozzon a többi 5 millió.) Továbbá a bíróságok és az alkotmánybíróság is rendezhetné sorait, ideje lenne elszakadni a politikától, és az alkotmánynak illetve a Btk.-nak megfelelő döntéseket hozni. Csakhogy mást ne említsek: Gárdaper. Hihetetlen, hogy mindig akad pár ilyen gyengeképességű, akinek katonásdi kell játszani, persze tehetségük nincs hozzá.

  Mindenkinek szíve joga, hogy kivel/kikkel szimpatizál. Lehet hinni a csodákban, és szólhatunk Uri Gellernek, hogy ordibáljon egy sort a politikusainkkal, de a végeredmény az csak az lesz; egy, ketto, harom, ez nem múkod.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr17502493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

renceretőállampolgár 2008.06.04. 08:53:40

első-e?

states 2008.06.04. 09:08:13

Szegény Maszop, nagyon szarul mehet, ha már arra is ráfanyalodik, hogy ide bloggoljon. Ráadásul ilyen ócska és lerágott csontok kihantolásával, Gaskózással és Orbánozással. A magyar Jimmy Hoffát, Gyurcsánynak hívják, aztán lehet folytatni a névsort a kormánytagokkal, Gyeneseitől Juhászig. Apropó Juhász. Jimmy Hoffát is csak a sárga irigység eszi ott a bárányfelhők felett, hogy neki ez annak idején nem jutott eszébe, hogyan kell villát felújítani egy egész tábornoki karnak élen a hadügyminiszterrel...

Magnum1 2008.06.04. 09:16:52

Jimmy Hoffa meghalt?

will · http://willfreeman.freeblog.hu 2008.06.04. 09:18:40

Szerintem "szervezett bűnözés" a fogalom neve, és nem szervezetbűnözés.

fonak 2008.06.04. 09:19:25

Cseppet se zavarjon, hogy Gaskó a zorbándiktatúra idején is vasutassztrájkot szervezett. Az átlag maszopszavazó akkor tapsolt neki, hogy "így kell, szájába kell adni ennek a kormánynak". Cser Ágnessel dettó ez volt a helyzet. Később lett belőlük mocskosfideszbérenc.

Szerintem ez a szöveg egyébként paródia akart lenni. Legalábbis nehéz másnak értelmezni. Komolynak elég durva lenne, drágabolgárúr 80 éves dumcsipartnerei azért nem neteznek gondolom :)

states 2008.06.04. 09:27:46

Magnum1: Hoffát a maffia eltette láb alól még a hetvenes években, de a holtteste a mai napig nem került elő...

Magnum1 2008.06.04. 09:38:42

Hát ez az, akkor honnan tudják, hogy meghalt?

68nyara 2008.06.04. 09:47:53

1. A Hoffa titok, azt hiszem, hogy megoldódott már. Mintha pont a múlt évben lett volna valami felhajtás körülötte.

2. Szerintem egy ilyen blog megérdemli, hogy a szerzőjét beperelje valaki a három említett közül becsületsértésért. Ok, hogy blog, meg a net szabadsága, meg ilyenek, de az azért elég érdekes, hogyha ez kikerül az Index címlapjára. Mondjuk ha jól sakkozom ki a dolgot, akkor az Index ügyeletes szerkesztője felel a megjelenő tartalomért. Nem? Érdekelne, hogy mire alapozza ezeket az állításait a kedves blogoló? Nem az a gond, hogy nem ért egyet pl. a "zorbánnal", ok, tegye. Lehet utálni? Lehet. Sőt, az a jó, ha a politikusok eleve gyanúsak mindenkinek, mert az a feltétele annak, hogy ellenőrizhessük őket. Hamár minket képviselnek. De: senkiről, se Orbánról, se Gaskóról, se Gyurcsányról ne írjunk már le olyanokat amiknek a tartalma köszönőviszonyban sincs a valósággal, ráadásul ezt pontosan tudjuk is.

A végére pedig csak jelzésként: Kedves blogoló, pont a napokban volt szerencsém egy olyan adatkéréssel találkozni, ahol egy kedves fórumozót becsületsértésért pereltek be. Az internetszolgáltatótól kikérték az illető adatait...megkapták. Tehát ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy bármit megtehetünk, mert itt úgysem találnak meg minket.

Gaskó István · http://www.mavrt.hu 2008.06.04. 09:48:49

Sajnos nagyon-nagyon igaz amit írtál.
És ez a maffia igyekszik visszaülni a tutiba.
Jön még a rosszarcú Pintér, meg a többi szőllész-borász-bányász barát.

és kezdik terrorizálni az országot.
akadályoznak, keresztbe tesznek, kimagyaráznak.

Gaskó István · http://www.mavrt.hu 2008.06.04. 09:52:01

68nyara!

Eddig úgy néz ki, a bejegyzés minden szava igaz.
Mond el, mi itt a becsületsértés?

2008.06.04. 09:57:57

68nyara
Honnan tudod, hogy nincs köze a valósághoz? Esetleg te is közéjük tartozol? Ha pedig csak azt gondolod, hogy nincs köze a valósághoz, akkor éppenséggel lehet köze hozzá. A te szavad pont annyit ér, mint a blog írójáé. Bizonyítani egyikőtök se tud.

okostojas 2008.06.04. 09:58:48

Ezt a blogot egy hulye beszari zsido gyerek irhatta, aki meg azzal sincs tisztaban, hogy a Orban-Deutch-Medgyesi-David-Magyar-Gyurcsany-Koka izraelita tengelyen kivul meg van par ezer barom arcu zsido srac aki tonkre teszi ezt az orszagot, mikozben bevan szarva egy gardatol akik nem loptak meg eddig semmit. Kocsogok, huzzatok haza szeretett Izrealetekbe vagy csatloasukho z abuzi amerikaiakhoz es hagyjatok hatra a Magyarorszagot szereto zsidokat...

68nyara 2008.06.04. 10:03:32

Kedves Gaskó I.: van egy rossz hírem: a jog szerint az állítást kell bizonyítani (meg a logika szerint is, tehát nem nekem kell bizonyítanom, hogy nem azok, hanem a blog szerzőjének, hogy azok...bár ez neked vlsz. magas. Másrészt, ha figyeltél, erősen, akkor mintha nem azt írtam volna, hogy drukkolok nekik, csak azt, hogy nem írunk le olyat amit nem tudunk bizonyítani. Pláne ha az írásban köztörvényes bűncselekményekkel vádolunk valakit.

(roli101 nek is)

okostojas 2008.06.04. 10:07:34

Ja, es azt a kocsog tolvaj Princz Gabort is vigyetek magatokkal legyszi... meg az osszes bunozo kocsogot... a becsuletes zsidok maradjanak. Ja es a tehetsegtelen faszfejek is menjenek veletek akik a tehetsegesek elol foglaljak a helyeket a mediaban, Tv ben akarhol, Szulak Andi is mehet, Frei Tomi is mehet, az osszes zenei kiado fonoke, radiosok, filmesek, sandor palikak, gat gyurikak sok fassszopo tehetsegtelen kokler., es most harom orat sorlhatnam a felelslegesen terpeszkedo zsido szarmazasuakat de inkabb nem teszem... Nem rasszizmus ez hulyek, nem a zsidokat nem szeretem altalaban, csak ezt a selppet akik ratenyereltek az orszagra total erdemtelenul, hozzuanak a picsaba innen vagy menjenek munkataborba banom is en...

arnoldx 2008.06.04. 10:08:03

Hoffa 1975-ben egy parkolobol tunt el nyom nelkul, ahol 2 maffia bossal talalkozott volna. 90% h kinyirtak, de ezt soha nem bizonyitottak, a holtteste sem kerult elo. A legenda szerint Detroit valamelyik akkor epitmenyebe betonoztak be (pl stadion), a GTA: Vice City-ben is lathato amint egy hid szerkezetet erositi.

states 2008.06.04. 10:19:17

Egy olyan kormányban, ahol Gyeneseik, Juhászok, Gyurcsányok, Bajnaik stb. üldögélnek Hoffának kisebbrendűségi érzései lennének...

st 2008.06.04. 10:34:21

okostojas: te ostoba hülye fasz.

professional 2008.06.04. 10:36:41

Hogy te mekkora hüje vagy bazz.
Azon a kib@szott 5 milliárdon sírtok már hetek -hónapok óta.
6 év alatt mennyit tapsoltatok el,HE?
4es metró?Rém-Lik?MSZP választási kampánypénz...NA?
Szoptyá le aztán vidd magaddal az összes köcsögöt a pics@ba és alapítsatok államot Üzbegisztán mellett és szopkoggyátok egymást.

bierkamp 2008.06.04. 10:37:01

Már rég működik a FITYISZ ÁVÓ!
de mi lesz még itt ha a kis Orsós Gonosz törpe megválasztatja magát közt elnöknek, és megváltoztatja az alkotmányt?... és leválthatatlan közt elnök lesz nagyobb hatalommal....a Rákosi személyik kultusz kutya füle volt ahhoz képest ami itt lesz!!!Ezt akarjátok marhák?

Mindez a hülye magyarok miatt akik 300ft ért eladták a lelküket..és bevették a maszlagot a hazugágot Orsós Orbántól ( a cigók hazudnak a legjobban gátlástalanul)

bierkamp 2008.06.04. 10:40:06

"Akit nem sikerült meggyőzni a „maffia” sikeres működéséről, az kapott ingyen lakást, ingyen koszttal, rácsos ablakokkal (lásd: Tasnádi Péter és Stadler József). Ezek az emberek nem akarták támogatni a „narancsos forradalmat”, így mehettek a sittre."---

Ezért "igazodnak" a FITYISZ bérencek..hátha "leesik" nekik is valami ( tévednek):)))hehehhehe

horgany 2008.06.04. 10:42:29

ne lenne igaz?? egyik sem jó. azt a kurva borítékot a zorbánéknak is le kellett adni és a szociknak is. egyik sem jó mindkettő egy rakás szar. és aki bizonyítani tudná ezeket az inkább kussol, mert tényleg hűvösre kerülhet. csak ezeket sajna a többség inkább nem akarja látni
jelenleg az országban nincs alternatíva, az összes itteni párt mehetne a levesbe.
hányinger az egész

Stirlicz 2008.06.04. 10:49:52

Tasnádi Péter, a bűnöző és Stadler József, a több száz milliós adócsaló szerinted nem való börtönbe? Az e-mailedet Tarlós olvassa be valahol? Molotov koktélt dobnak a lakásodra? Ki, ill. kik, te paranoiás fasz?
Az nem zavar, hogy az Orbán-kormány alatt a legtöbb gazdasági mutató javult? Szerinted most jól vezetik az országot, minden fasza?
Az EU-ba való belépésünkkor a velünk együtt belépő 10 ország közül az első helyen álltunk, most UTOLSÓK vagyunk. Valószínűleg nálunk vezetetik be UTÓLJÁRA az eurót! Hat év komcsi kormányzás után még mindig ott tartasz, hogy Orbán a felelős? Ha a mostani kormány mással is foglalkozna, mint a lopással, és lennének eredményeik, nem is bánnám annyira. Valamennyit minden kormány lop, de Gyurcsányék CSAK a lopással foglalkoznak, és már nem is szégyellik!

st 2008.06.04. 10:52:20

Bocs, okostojas visszavonom. En vagyok ostoba fasz, mert zsido vagyok es egyben egy elfogult fasiszta aki ezuton is tamogatja a bunozoket Magyarorszagon, hiszem rasszista vagyok es tamogatom a nemzetisegemet akkor is ha mar 80%-ban tolvaj, hazug szemet tehetsegtelenekbol all. Ne haragudj okostojas igazad van, a ciganyokat is egy kalap ala veszik a tolvajokkal akkor mi zsidok miert lennenk kivetelek. Vegus is az lenne a helyes ha minden buozo menne a munkataborba es minden hasztalan utcara kerulne, akkor megnezhetnenk milyen uresek lennenek a miniszteriumok, mediak es ugyvedi irodak, reklamcegek stb stb..

Stirlicz Kontra 2008.06.04. 10:55:37

Egyetertek veled Stirlicz ez szegyen gyalazat amit ezek a fattyuk muvelnek, off shore cegeken keresztul pumpaljak ki a milliardokat a kozpenzekbol es tuntetik el es benazzak el az penzt es uzleteket, mind korrupt seggnyalo gazember, egyik sem menne harolni ha az orszagunkat megtamadnak, beszari tolvj fergek, menekulnenek mind a picsaba. Egy dolgot finomitanak. Az Orban Viktorek is loptak es eddig az osszes kormany lopott, aki becsuletes volt mar reg kivetettek maguk kozul...

2008.06.04. 10:58:12

68nyara
ezt írtad: "De: senkiről, se Orbánról, se Gaskóról, se Gyurcsányról ne írjunk már le olyanokat amiknek a tartalma köszönőviszonyban sincs a valósággal, ráadásul ezt pontosan tudjuk is."
Én például nem tudom. Engem ne gyanúsíts meg ezzel. Ezt te állítod. Ismét idézlek: "a jog szerint az állítást kell bizonyítani" Te tudod bizonyítani, hogy nincs köszönő viszonyban?
Ha már belemegyünk a jogi kérdésekbe.

Dr.Eck · http://www.eisengrau.com 2008.06.04. 10:59:38

"életbe tartalak, ha BELEDÖGLESSZ is?"

Tehát ha még a blog fejlécét sem képes helyesen leírni, kialakul egy bizonyos fogalom az értelmi képességeiről. Lúzer provokátor.

Stirlicz 2008.06.04. 11:15:45

Stirlicz Kontrának

persze, én sem mondom hogy az Orbánék nem loptak, de mellette CSINÁLTAK is valamit. Sőt, beismerem, hogyha közel kerülnék a húsosfazékhoz, és is belenyúlnék! Tegyük a szívünkre a kezünket: ki nem? De nem az EGÉSZ kibaszott kasszát nyúlnám le!

st 2008.06.04. 11:21:44

okostojas, te beteg vagy. kicsit még sajnállak is.

68nyara 2008.06.04. 11:34:10

roli101: szerinted tehát gengszterek, szervezett bűnözés?

durdintsógor 2008.06.04. 11:42:42

Azért ez a miénk kőkemény informatikai társadalom a javából. Tényleg ennyire nem ért senki a kémprogramokhoz? Persze biztos a Tarlós meg a VEKE-s gyerek egy számítógép zseni. Onnan van a "kémprogram", hogy a titkárnő Gizike felment egy-két kétes oldalra, vagy valamelyik főnök nézeget sexoldalakat, hogy kedvet kapjon Gizikéhez:)
Egy nyavajás szervert nem tudtak rendesen feltörni a fideszesek. Hogy csinálnának már akkor ilyen kémprogramosdit?

laziorom 2008.06.04. 11:48:47

Stadler Józsefet még a 98-as választások elött hidegre tették, választási kampány részeként- rászolgált. Aki meg a Tasnádit sajnálja, az egy degenerált, Mszp-s pajtásai is elfelejtették kiszabadítani a kellemetlenné válló bohocot.

Elron 2008.06.04. 12:00:32

Nemár' gyerekek, hogy képesek vagytok letenni a voksotokat bármelyik oldal mellett...? Nem látjátok, hogy az egyik 19 a másik 1 híján 20?
Ugyanolyan köztörvényes bűnöző a FIDESZ is meg az MSZP is, a vezetőiknek rég börtönben lenne a helyük különösen nagy értékben elkövetett sikkasztás és hűtlen kezelés miatt. Persze sosem fognak ülni... sajnos.

danny rose 2008.06.04. 12:50:29

Tanulj meg helyesen írni, aztán okoskodj!

sin(ész) 2008.06.04. 13:05:39

Ki rombolta porig ezt a szépséges országot az elmult 6 év alatt?
Mitől (kiktől) lett megint 3 -lehetséges, hogy már 5 - millió szegény, nyomorgó ember országa hazánk?
süti beállítások módosítása