Melegkutya

2012.07.03. 22:30

  Meleg van, és lesz ez még így se. A meleg kormányunk meg még alánk is fűt. Nekik sohasem elég, Ők mindenkivel össze akarnak melegedni, csak azért, hogy jó sokáig a tűz közelében maradhassanak, a lopás kedvéért. Az enyhülést a sárga autó hozza, ami most nem egy mentő. Mindeközben a macskát elcsapja a F@mily Fr*st… Szomorú, de az élet már csak ilyen. Azonban felmerül egy kérdés, ami a jelen szituációban eléggé lényeges, vagyis, hogy a fagyiskocsiból áradó bugyuta dallamra milyen szöveg rímel? A szignál elég rövid, szóval max egy rövid mondat, amit kiad: Szalmonellás a fagyi!?

desert1.jpg  Már kezd nagyon unalmas lenni ez a vérmagyar mantra. Amerre nézünk, arra hazudnak. A kommunistákat üldözik a fasisztáknak meg mindent szabad. Szerintem mindkettő egyformán káros, és mindkettőt ugyanúgy el kell ítélni. Itt azonban a politikusaink a saját múltjuk elől menekülnek, ahogy Tom Cruise a filmjeiben a meleg gondolatok elől. Akkor kommunisták akartak lenni, mert ott volt a hatalom meg a pénz, most meg színt kell váltani, mert vörösben már nem sz*pja be a nép ugyanazt a sz@rt. De mindannyian tudjuk, hogy a Pantone-skálán a narancs és a vörös nincs is messze egymástól. Az „egy könyv” kultusz azonban maradt, már csak ezért sem jobb a nemzetiszoc a komcsinál. Akkor a Kommunista Kiáltvány volt a minden, most a Biblia, az is csak azért, mert a Mein Kampf nem volt meg Viktornak magyarba.

  Persze szent törvényeknek sem vagyunk híján, mert ezek elengedhetetlen kellékei a leplezésnek. A vérmagyarság már törvénybe van foglalva, csak azért, hogy a sok látens homoszexuálisnak legyen miben kapaszkodnia. „Nem vagyok r@tyi, amúgy is, három csapást nektek.” Na nem a gyilkosoknak, inkább a megélhetési bűnözőknek. Háromszor lopsz tyúkot, és a börtönben rohadsz meg, kinyírsz néhány embert, megúszod 30 évvel. De a Biblia szerint ez így helyes. A szent meséskönyv azt is írja, hogy a minimálbéreket csökkenteni kell, hogy javítsuk a magyar cégek versenyképességét. Az pedig teljesen köztudott, hogy Jézus Krisztus egy közgáz zseni volt. Úgy kente-vágta a közgazdaságtant, mint más a maltertémát. Szóval, ha egyáltalán létezik Isten, akkor miért bujkál? Talán azért, nehogy az amcsik felboncolják az 51-es körzetben. Esetleg a saját mássága elől? Ja nem, tudom már, azért, mert nem is létezik! És maradt egy egész fontos kérdés a bekezdés végére: Jézus a Könyv szerint is zsidó volt, akkor most a sok balfaskó őt is utálja és üldözi? Mikor jönnek elő azzal, hogy a tag kommunista is volt?

desert2.gif  De közben a foci EB is véget ért, és megint a spanyolok nyertek, valószínűleg az olasz bundabotrány eredményeként, vagyis az olaszok megint eladták a meccset. Ezzel kár is többet foglalkozni, inkább nézzünk meg egy vérmagyar időjárás jelentést, mert lassan az m1-en már csak ilyenek mennek:
  „Jó estét Feleim, láttátok szümtükkel az hűmírőnek higanyos szálát, ahogyan eléri a 42 °C-ot? Gyün a meleg, az nagy  Afrika földje felül vala. Nincs kétség, homokot fogunk p!sálni vala. Az nap sugara felettébb káros lehet rátok, Feleim, nagyon vigyázzatok, mert aki a napon leég, könnyen fekete, roma, zsidó vagy homoszexuális lesz. Maradjatok sokáig az sötétség oltalmában vala, és nappal oltsátok el a fáklyákat. El ne feledjétek elküldeni a gyermekeket a templomba!”

  A nagy melegben a behűtött életmentő pia is csakhamar húgy meleg lesz, szóval akinak az agyhőfoka is elérte ezt a szintet („húgy meleg”) az olvasson tovább, mielőtt még agyhúgykövet kapna, mert itt jön az enyhülés: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr814626850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása