Ha már tudjuk, hogy mi a kormány válasza az elb@szott dolgokra, akkor nézzünk egy Quimby klasszikust unorthodox módra. Tehát, Ajjajjaj, a politikánkkal de sok a baj! Íme:

orbán126.jpgHa nyikorog a Kövér,
És ködbe' iázik a Lázár.
Lebeg a szögre akasztva a tüdő,
De az EU ma még haza vár.
Ragad a hasis, eljött az IMF,
És visszafele forog a kölcsön.
Egy államtitkár zúg le a gangról ,mer' az Úr
A saját dugájába dől.

Nem tudom a neved,
Csak hallgatom, mit ugat a nép.
Szívesen szánkóznék lefele veled,
De engem nem vonz már a forint-kérdés.
Dugd el az adód, ölj meg egy kicsit,
Míg lopsz, én a sitten vagyok helyetted.
Rakétákat lő a kupola kft,
S te valahogy nem találod a zsebed.

Ajjajjaj,
Egy szemetet felkapott a vihar.
Ajjajjaj, ajjajjaj,
Lehet az agyban is idegbaj.
Tudom földgáz nélkül minden ház üres,
Minden városka lakatlan.
Minden Feri ügyetlen,
Félnótás Gyuszi az Audiban.

Hallod-e, te bolond
Ahogy a zsebembe’ csenget a bér.
Rezeg az emberben minden ideg,
És csak azt veszed le, aki él!
De ha csak sunnyogsz, szétlopod magad,
És nyaldosod a golyóidat.
Ami ma még az adón bejön,
Holnap a költségvetésilyukon kimegy.

Ajjajjaj,
Egy szemetet felkapott a vihar.
Ajjajjaj, ajjajjaj,
Lehet az agyban is idegbaj.
Tudom földgáz nélkül minden ház üres,
Minden városka lakatlan.
Minden Feri ügyetlen,
Félnótás Gyuszi az Audiban.

Aj-jaj-jaj, aj-jaj-jaj,
Egy szemetet felkapott a vihar.
Ajjajjaj, ajjajjaj,
Lehet az agyban is idegbaj.
Tudom földgáz nélkül minden ház üres,
Minden városka lakatlan.
Minden Feri ügyetlen,
Celládban üzenet vár a pacalban.

 

vectornet-glenn-jones-01_big.jpg  Most már az sem titok többé, hogy az ország mélyen lent van, ott, ahol már a béke hátsó fertályára történő odapillantáshoz is minimum egy obszervatórium szükséges. Állami szektorban béremelés nem lesz - csak a politikusoknak -, ezentúl a segély nem létező fogalom, és még az unorthodox gazdasági irány is csak kamu. A választások előtt volt egy év szünet, de immár hivatalosan is visszatértünk a gyurcsányi útra. A fellengzős, magasröptű felszólalások a zuhanás leplezésére szolgáló pótcselekvések lettek. Talán cselekedni kellene, nem mindig az imádkozásra és Istenre bízni a dolgot. A vallás átverés, hazugság, így akár a honi politika szinonimája is lehet. Ember, bízva bízzál, és ott lopják az adód! A gyári munkások zsebét, táskáját, testüregeit átnézik, mikor a nyolc óra munka után hazafelé veszik az irányt, talán a politikában is hasznosítani lehetne ezt a gyakorlatot. Az ellenség mindenhol ott van, főleg, ha fideszes vagy.

fidel és che.jpg  "A béke körülményei között a harcias ember önmagára támad." Valahogy megint ez jött elő a Fidesznél. Alig, hogy kihevertük az Orbán elleni „pancserpuccsot”, máris itt van a kommunizmus legfőbb ellensége, az ellenforradalom. Most az ’56-os dolgokba ne menjünk bele, de azért ez már tényleg túlzás. Nagyon retardáltnak kell lenni, hogy egy ilyet besz*pjunk. Szerintem ezt már ők sem gondolják komolyan, csak némi elmezavar támadt az erőben, ez okozta a galibát. Szóval, kedves Fidesz-kormány, inkább ússzál tovább! Igen, arccal a víz felé, szépen lebegve a hullámok lágy karjain.

  Az IQ hiánnyal küzdő versenyzők számára még van itt egy-két gondolat, amit nem érdemes kihagyniuk: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr444680897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása