Áder a rengetegben

2012.06.03. 00:30

  Országunkat megérintette a változások szele. Már a klasszikus keresztény erkölcsöket is átírta a forradalom. A népbutítás, az örök tétel marad, de újra élénkül a faskó vonal. Ej, a régi szép idők, amikor az egyház még nyíltan felvállalta másságát, és Hitler volt a favorit. A különbség most csak annyi, hogy lapítanak, miközben XVI. Benedek szerepében Adolf – valószínűleg legjobb – tanítványa látható. Viktor ezért jár audienciára a jó öreg Joseph-hez. 2012, az elidegenedés éve, 2013 pedig a punnyadás éve lesz, s midőn 2014-re ér a kalendárium, eljő vala az Szent Viktor országa vala.

 

glennz-ronald-mcdonald-is-dead.jpg  Dr. Kötél mindeközben Nyírő József kötetet adna mindenkinek, hiszen az antiszemita gondolatokból sohasem kaphatunk eleget. Csökkentett szókincsű népdalokkal támadnak ránk, de ennyi erővel, na meg ésszel a Mein Kampf-ot is kiutalhatnák a lakosságnak. Ezek után még csodálkozunk, hogy Romániában pattanásig feszülnek az idegek, amikor egy fasisztát próbálunk újratemetni ott. Szerintem mi sem örülnénk, ha a románok valamelyik második világháborús hősüket itt szeretnék újratemetni, de ezek után akár meg is kaphatjuk. De az orbáni „Sasfészek” hatalmas győzelemnek élte meg, hogy Szőcs Géza táskájában voltak a maradványok. De ahogy a szellem palackból, úgy a hamvak sem szabadulhattak a táskából. Igaz, a tv-spotban volt egy idézet, így akár a mezőn is elhinthették volna Nyírőt, had nőjön a gaz, mert nagyjából annyit ért az az ember. Ezek után persze még csodálkozunk, hogy nem szeretnek minket, és folyton csak kritikát kapunk. Az Eurovízió is megmutatta, hogy már nem vagyunk egyetlen európai klub tagjai sem. Hiába az elfogadható produkció, ha a politikát is beszámítják. Már két éve vannak hatalmon és eddig csak annyit sikerült elérniük, hogy radikalizálódunk. Irány a szélsőjobb, és nem számít, ha út közben elsüllyed a hajó, majd ezentúl tengeralattjáró lesz a neve. Szerintem meg Orbán Viktort és a teljes magyar politikai elitet egy kínai börtönbe kéne bezárni, ahol már azért is lábon lőnék őket, ha a szökés gondolata átfutna az üres fejükön.

 

Bagdad bevétele.jpg  De te csak b@zd meg, menjél, és inkább dolgozzál. 5 millió új munkahely kell, hogy stabil lábakon állhasson a megszorítások rendszere, hogy a különadók különadóit be tudják hajtani az embereken. Ez a kormány senkit sem hagy az út szélén, mindenkibe belerúgnak, aki szembe jön. A pályakezdők most kaptak egy „visszautasíthatatlan” ajánlatot, mely szerint csökkentett minimálbérért mehetnek el dolgozni. Na kérem, milyen f@sza! A normál minimálbérből is csak éhen halni lehet, hát ha még csökkentik is. Azonban nem vitatkozhatunk, hiszen megmondták, Magyarországon meg lehet élni 47 500-ból. Csak azt felejtették el hozzátenni, hogy „napi”. Aggódni nem kell, hiszen közben definiáltuk a középosztályt, ami olyan, mint a pornó, vagyis a végén mindenki nagyon ráb@szik. Azt mondják, majd ha látjuk, akkor felismerjük! Látja? Nem látja? Na látja! Már két éve, hogy belekezdtek ebbe a szabadságharc-forradalom hülyeségbe, de ez is csakhamar megszorításokba és IMF-kölcsönbe fulladt/fullad. Az arrogancia rögös felhőin szállunk kelet felé, és útközben összehaverkodunk mindenkivel, aki legalább egy kicsit diktátor. Aztán majd mindenki kap egy pornó indián nevet, mint a „Mélytorok”, „Lengőhere” vagy a „Dákónvágó”.

 

0111.jpg  Azért a közlekedésben is lesznek változások. Ferihegy 1-es terminál legalább 5 évig zárva lesz, de azért építünk egy gyorsvasutat a reptérig. Nemzeti légitársaságról legalább 5 évig még csak ne is álmodjunk, mert lassan a külföldi utazás is csak politikusi privilégium lesz. Azért autóval sem lesz egyszerűbb a helyzet, hiszen a változások miatt valószínűleg mindenkinek új KRESZ vizsgát kell majd tennie. A meg nem erősített értesüléseink szerint azonban lesz könnyítés; a rutinvizsgát online is letehetjük majd a Need For Speed World nevű játékban. Ha már változás, akkor itt említeném meg, hogy a tervek szerint a választásokra előzetes regisztrációval lehet majd bejutni, már ha kapunk engedélyt, mert biztos követelmény lesz, hogy a Fidesz-Jobbik-KDNP triumvirátus valamelyik tagjára kell szavazni. Az m1-en voltak olyan hangok, melyek szerint ilyen rendszer több fejlett nyugati országban is működik. Példákat viszont nem említettek, szóval megint adtak a bullshitgenerátornak. Persze ez a regisztráció azért kell, mert a határon túli és földön kívüli magyarok is szavazhatnak ezentúl. Más farkával a csalánt, az az igazi. Itt megszavazza, mert neki teljesen mindegy, mert rá úgyis a szlovák, szlovén, osztrák, ukrán, román, horvát jogszabályok vonatkozni, itt meg ingyen gyógykezelik… A sok látens homoszexuális hungarista meg még tapsikol is, hogy Viktor a király! Közben meg szól náluk „A kör” („A kör közepén állok…”) című Edda klasszikus, ami legalább akkora b˘zihimnusz, mint a Village People YMCA-je. Akinek még ez sem lenne elég – nos –, bármikor megérkezhetnek az újabb Nemzeti Maszturbáció kérdőívei. Agyhalál a borítékban, ez legalább akkora fegyver, mint az anthrax.

 

001111.jpg  Nem is tudom, mit vártunk. Európa perifériájára szorultunk. Már annyira depressziós itt mindenki Trianon miatt, hogy a múlt hallucinációi különös dolgokat hoznak létre. Amikor már annyira a múltat nézzük, és nem vesszük észre, hogy a jelenünk döglődik. Na, ilyenkor kerülnek elő, a valószínűleg sohasem létezett ősi értékeink. Ilyen a „baranta” is. Ez az ősi magyar harcművészet, melynek tudása a Shaolin kung fu-éval vetekszik. Megtanít magyarul gondolkodni, harcolni, énekelni, táncol, k@kilni, p!silni, káromkodni, székely himnuszt énekelni, szóval mindent. Gondolom, ahogy a kung fu-ban is, úgy itt is vannak külön stílusok. Ott sárkány, tigris meg daru van, itt meg faluszéli lecsárdásozós, botozós, zs!dózós-c!gányozós és a kocsmai lenéptáncolós-lenépdalozós ágak a legnépszerűbbek. Butulás, b˘zulás, erről szól a nemzeti szocializmus, azonban ez az új irány, mert itt, ha nem értesz egyet, akkor hazaáruló kommunista vagy, azt’ mehetsz a p…ába. Nem hiába oly népszerű ez a módi most fideszéknél.

 

  Minden parlamenti, kinek száma a 3/3, tedd fel a mocskos kezed, hadd látom! Hát persze, hogy lapít az összes besúgó, a legtöbb most kormánypárti talpnyaló! Nem mellékesen: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr474562080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása