Tudat, határ, módosítás

2012.10.16. 02:30

  Néha történnek olyan csodák, melyek gyökeresen megváltoztatják az életünk. Gyakran, elég egy apró szikra, hogy világosság gyúljék az elménkben. Az újabb megvilágosodásomhoz most elég volt egy térkép, melyet a helyi napi szennylappal együtt kaptam, elméletileg ingyen, gyakorlatilag felárral. A szóban forgó atlasz a világ egy kis szeletét mutatja; Erdélyt only. Azonban itt kell belátnom, tényleg erre van szüksége a nemzetnek, a magyarságnak, vagyis Orbán Viktornak és a becstelen brigantiknak.

mo.jpg  Tehát, úgy illendő, hogy most köszönetet mondjak a Fidesz-KDNP propaganda gépezetének, amiért ily mértékben hozzájárultak szellemi fejlődésemhez, és elérhettem egy következő szintet, ahol még jobban gyűlölhetem a diktatúra létrehozására tett összes törekvésüket. Ami a megvilágosodást illeti, nos, ezt a térkép rövid tanulmányozása eredményezte, és egy Temesvártól 33 kilométerre, délkeletre fekvő „síkvidéki sakktáblás település” (ahogy azt a Wikipedia oly bölcsen mondá), melyet Buziásfürdőnek hívnak vala. Ez az a hely, ahol Orbán és a haverok jól ellehetnek egymással, egymásban. A Gellért-fürdő már olyan lepukkant lehet, mindenféle nemi beteggel kellene megosztozniuk egymáson, itt viszont személyre szabott beállításokkal tolhatják egymást. Ezért kell nekik annyira Románia, ott gond nélkül élhetik ki mindenféle forradalmári, és egyéb ferde hajlamaikat. Ott lehet hülyeségeket beszélni, úgyse érti senki, meg bedobnak néhány bibliai idézetet, egy-két sort Usztics Mátyás új tudományos fantasztikus könyvéből, melyben a fantasztikum nemes egyszerűséggel mészárolja le a tudományt.

che guevara viktor.jpg  Idehaza viszont a dolgok csak silányabbá válnak. A Kossuth rádió 180 perc című műsora szolgál rádiókabaréul, és Orbán a legnagyobb humorista széles e hazában. A reklámok burkolt pártpolitikával itatódnak át, ahol a zöld pocak játssza Viktort, és beleugat mindenbe. Persze, lehet vizionálgatni, hogy a most kivándorló fiatalok majd visszatérnek. Nem tagadom, van realitása a dolognak, csak az okok egészen mások, mint amit Orbán megnevezett, vagyis nem dolgozni fognak visszatérni, mert ahhoz még kell 60-70 év, hogy fizetések terén utolérjük a nyugatot, viszont az itt maradó szülőknek egyre nagyobb esélyük lesz az éhen halásra. Aztán indulhat a négy visszatérő egy temetés című új reality show, természetesen a TV2 gondozásában. Ha már műsoridő, akkor a köztévé vallási műsorai is megérnek egy külön misét. Hihetetlen az a népbutítási hadjárat, ami a keresztény egyházból ömlik ránk. A minap a beleszaladtam az egyik ilyenbe, ahol a pap a mindennapos testnevelésórákról prédikált, és nagyon úgy tűnt, ő ezeket összevonná a kötelező hit/erkölcstan órákkal. Az már más kérdés, hogy ez neki miért lenne jó… Valószínűleg a nemi erőszak nem az igazi ellenállás nélkül…

matolcsy_5.jpg  De folyton azt kapjuk, hogy Magyarország számai jók. Végül is, mi is az arab és római számokat használjuk. A probléma csak az, míg a külföldi matematikusok olyan dolgokat adtak a világnak, mint a Fibonacci-számok. Idehaza csak Matolcsy-számok vannak, azonban ezekkel nem tudunk messzire menni, mert gyakorta hiányosak, hibásak, és mindig van bennük némi csúsztatás is. Szerintem a problémát az abakusz hordozása okozza, mivel ilyenkor el-elcsúsznak azok a fránya golyók. A gazdaságpolitikánk gyakorlatilag a külön- és fikcióadókra épülnek. Szerintem legyen fingadó is, mert azt azért mindenki csinálja, meg az egymillió új munkahely is hamar meglenne a fingszámláló biztosok munkába állításával. Bár, ennyi erővel, adózhatnák az adóforintjaink után is: minden befizetett 100 adóforint után 110 forint adóadót lehetne beszedni. Nem nagyszerű?

  Legyen egy turulmadár a Parlament tetején is, a régi szélkakas helyén, vagy török félhold csillagokkal. Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr444851211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása