Kung-fu mantra

2012.03.16. 02:35

  Orbán Viktor szemmel láthatólag birtokában van annak a mantrának, amely lefedi hazánk politizáló lakosságának elmetérképét, illetve ennek jó részét. Azért vannak kivételek, ellentüntető csoportok, de úgy tűnik, ők nem nagyon veszik magukat komolyan. Az afgán tengerpartot még mindig nem szoptuk be, szóval ideje lenne más hazugságokat keresni. Orbán jól beszél, de külföldön ez még az óvodások megvezetéséhez se lenne elég, idehaza viszont kétharmadot ért. A szabadságharc folytatódik, Viktor Petőfi nyomdokaiba lépett!

 

20080331parlament12.jpg  Ez a szabadságharc azonban egy kicsit más. Ez unorthodox, vagyis itt, a baka szereti a bakát! Ez van olyankor, amikor minden fontos pozíciót csak a haverok, rokonok, szeretők, talpnyalók, egyéb helyeket is nyalók és szereposztó díványozók kapják meg. A politikában viszont több férfi van, mint nő, és ez tény. Ahogy az is tény, hogy a jobbos és szélsőjobbos nézeteket valló emberek között jóval nagyobb számban fordulnak elő homoszexuálisok, hiszen ezek az emberek többnyire a saját másságukkal nem tudnak megbirkózni, ezért a szélsőségek felé fordulnak. Éppen ezért mondom mindig azt, hogy a melegfelvonulásokon a melegek a kordonokon kívül vannak, és tojással dobálóznak. Szóval hazánk már nem köztársaság, így felmerül a kérdés, hogy mi is az új államforma. Sokáig én is azt hittem, hogy ez már-már feudalizmus, nemzeti szocializmussal átitatott kommunizmus, pedig a megoldás roppant egyszerű, és mindvégig itt hevert az orrunk előtt. Mert a meztelen valóság az, hogy Magyarország új államformája: „Látens Homoszexualitás”! Igen, mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim, elindultunk a valagúton, mélyen be a „csoki barlangba”, ahogy azt már a Dörmi reklámban láthattuk. Ahol pedofília gyanújába keveredett emberek állami kitüntetéseket kapnak (Juliusz Janusz köztársasági érdemkeresztet kapott), ott komoly gondok vannak a vezetőség fejében. Azokról a bűnös tekintetekről már nem is beszélve, ahogy Semjén Zsolt Orbán Viktorra néz a Parlamentben, azt bármelyik nyálas romantikus film megirigyelhetné…

 

chupacabra.jpg  Talán a sors fintora, hogy ezért az országért gyakran a külföldiek többet tettek, mint a magyarok. Úgy látszik, másoknak fontosabb a magyar kultúra fennmaradása, mint nekünk. Mert Orbánék sem a magyar kultúrát akarják megmenteni, csak a p. egyházat, amely előszeretettel fordul a szexuális devianciák felé. Ahelyett, hogy a debreceni virágkarneválra, a busójárásra, a túrizmus fejlesztésére költenénk, elkezdjük tömni a papok zsebét. Kötelező erkölcs- és hittan oktatás helyett inkább arra költenének, hogy minél több iskolás tudjon hazánkon belül utazni – szervezett formában –, mert például a nyugati országrészben sok olyan gyerek van, aki még sohasem látta a Hortobágyot, ami nagyon szomorú. Nem tankönyvekből kell megismernünk az országot, ahogy a történelem sem csak könyvekből tanítható, a múlt egyes részei velünk élnek, jelenlétük tapasztalható. Tehát felesleges bezárkózni, mindenkire rázárni az ajtót, mert nem csak Magyarország létezik ezen a földön, vannak más országok, más népek is, és igen más kultúrákkal is találkozhatunk. Ezek nem egymástól független dolgok, gyakran keverednek, amivel nincs semmi baj. Az 1848-49-es Szabadságharc alatt osztrákok, szerbek, örmények és lengyelek vezették seregeinket. Mindez egy adalék Orbán mai fasiszta beszédéhez. Tudtommal még nem vagyunk atomnagyhatalom, szóval jelen felállásban Magyarország előbb fog eltűnni, mint Európa, talán ideje lenne figyelni, és megfogadni a jó tanácsokat. Ha azt kérdezik, ki képviseli hazánkat az EP-ben, akkor azt válaszolom: Daniel Cohn-Bendit. Ez a francia fickó eddig többet tett ezért az országért, mint a „dajcstomi”. A kérdés már csak az, hogy mi a problémája ezzel a rendkívül szellemes és céltudatos franciával a honi fasisztoid vezetésnek? Talán csak az, hogy a csávó zsidó származású. Az a fő baj ezekkel a szélsőjobbos egysejtűekkel, hogy aki nem barát, az rögtön cionista-zsidó-hazaáruló-imperialista-kommunista. Annyira egymás seggébe másztak márt, hogy nem látják a külvilágot, és ezt a sötét semmit akarják ránk erőltetni. „Hazádnak rendületlenül…”, de azért máshol versenyképesek a fizetések, itthon csak a politikusi…

 

matolcsy_5.jpg  Amikor az észt osztották, ezek biztos, hogy kiálltak a sorból. Matolcsy a minap a Heti Válaszban publikált. Ebben az írásában kifejtette, hogy veszélyesen magas a devizatartalékunk. Amikor a Forint zuhan, akkor miért lenne baj, hogy van értékálló valuta a spájzban? Ebben az esetben csupán annyi a probléma, hogy a devizatartalékot nem tudják csak úgy lenyúlni, ehhez új törvények kellenek. A magyarázat pedig most csak ennyi, veszélyes és kész. Szerintem a kertben felbukkanó 50 kilós második világháborús bomba a veszélyes, továbbá az emberi butaság, a nepotizmus, a dilettantizmus és Orbán Viktor szélsőséges viccgyűjteménye. 2011 a „bekakálás” éve volt, 2012 a „saját hányásunkban fetrengünk” éve, 2013 a „nem jutunk el a detoxikálóba” éve lesz, 2014 pedig az „elpusztulunk alkoholmérgezésben” éve. Azt még meg kell jegyeznünk, hogy a jelen helyzet, vagyis az ország eladósodottsága nagyrészt köszönhető az Antall-Boross duónak, akik sikerrel árulták ki az országot, fillérekért adták el az állami cégeket. Ez azonban már csak történelem, a könyvekbe meg majd évtizedek múlva említés szintjén szerepelni fog ez a kis tévedés. Amúgy meg nem kéne olyan primitív társaságokra pénzt költeni, akik tudományos alapon kiderítik, hogy káros a házasság előtti szex. A mai világban semmiben sem lehetünk biztosak, egy jó plasztikai sebész bármire képes, tegnap még Józsika volt az illető, ma már Szandra néven keresi a kenyerét… Orbán Viktor pedig felállhat az asztaltól, mert a hegy nem megy Mohamedhez, nekünk kell a kölcsön, nem az IMF akarja ránk tukmálni. Chuck Norris-t miniszterelnöknek az ország új jelmondata pedig legyen: „Két fokozat: séta és gyilkolás!”, egyből lenne IMF kölcsönünk kamatmentesen.

 

  A nemezti érzelműek olvassák el ezt is, aki megértette fentieket, azok kihagyhatják: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr984319582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása