Élmunkás Olimpia

2012.08.07. 15:10

  A matolcsyzmus megkezdte tömeges térhódítását Európában. Franciaország bevezeti a tranzakciós adót, igaz ez csak névrokona lesz a magyarnak. Viszont, ez már épp elegendő ahhoz, hogy saját Olimpiát rendezzünk, ha már az eredetit nem engedik. Unorthodox lesz ez, hiszen csak így lesz elég hazafias és nemzeti. Tudomásul kell vennünk, hogy jobbosnak lenni menő, gondolkodni meg vérciki, mert ez az új és javított Unorthodox Magyarország.

just gooooo.jpg  Szóval, kezdődik az Élmunkás Unorthodox Olimpia. A sportágakról még nem tudunk túl sok mindent, de a nagy klasszikusokat biztosan mellőzni fogja ez a rezsim. Mindent magyarítani kell, Árpádsávba és trikolórba kell bújtatni. Következzenek azok a versenyszámok, melyekben 110%-ig biztos, hogy aranyat, ezüstöt és bronzot is nyernénk egyszerre. Bemelegítésnek egy kis polgári körzés és máris mehet a Libikókalengés, amiben Orbán Viktor számít nagy esélyesnek, hiszen csak Ő tudja bemutatni a magyar vándor, sikkasztó vándor és sanyargató vándor mozdulatsorokat egymás után. Ilyen egyértelmű lesz a csapatsportok között a Kötöttfogású Bezárkózás, ezt a sportágat a Fidesz-KDNP egylet uralja. Most nézzük a többi versenyszámot, hosszabb, rövidebb, de inkább semmilyen kommentárral. A Játszótéri Verekedés, a 16-18 éves fiatalok kedvenc sportja lesz ez. Lesznek nyugdíjas sportok is, ezek a Létfenntartás, a Bevásárlókocsi-vívás, a Szárnyasfej-vadászat és a Kórtermi Atlétika.

transylvania sport.jpg  A kormány természetesen testreszabott sportágakat fejleszt magának, olyanokat, mint a Hajak-Kamu, a Különadóztatás, a Diplomáciai Baklövés, a Tárgyalódelegáció Elüldözés, a Maratoni Urnaszállítás, a Rokkanteltüntetés, a Piaci Bizalomeljátszás, a Minimálbér Jattolás, a Közmunkáztatás, a Fedettpályás Politikai Tisztogatás (Budai Gyula nagy esélyes a végső győzelemre), a 100 Méteres Síkhülyeség, a Reggeli Rádióinterjúzás (Orbán Viktor itt is nagy esélyes egyéniben), a Rövidpályás Sarcolás, a Járulék Ping-Pong, a 400 Méteres Korrupcióváltó, a Kispályás Nepotizmus, a Tájékozódási Népszaporítás, a Mennyiségi Levélküldés, a Gyorsasági Kérdésírás, a Hosszú-távú Közpénzlopás, a Kisöblű Termőföld-átjátszás (haveroknak), a Népugratás, az Einstand Röplabda, a Költségvetési Lyuklövészet és nem utolsó sorban az Asztali Nyolcévezés.

fridge-sport.jpg  Népsportok kategóriában a Kerékpáros Cselgáncs (szigorúan csak alkoholistáknak), a Balatoni Hummerozás (gazdagok only), a Terepjárós Műkorcsolya (rokkantkártyával visszaélőknek), az 50 Kilométeres Laposkúszás (dolgozóknak), a Kötöttfogású Nyalizás (beosztottaknak), a Munka Utáni Végleges Gyárbezárás (munkásoknak), az Árfolyamgátfutás (devizahiteleseknek), a Kalapácsevés (ács-állványozókra szabva), az Élelmiszersegély-futás (perifériára szorultaknak), az Adóssághajítás, a 100 Méteres Sorban-állás, a Mávgyaloglás és a Fedettpályás Feleségverés (agresszívabbaknak).

  A szervezők gondoltak a szélsőjobb képviselőire is, külön kategóriákban indulhatnak. Többek között a Szabadtéri C!gányozás, Nagypályás Zs!dótemető Gyalázás, a Melegfelvonulás Szétkergetés, a Rendőrkordon-bontás, a Füstgránát Lövészet, a Macskakő-hajítás és az Agyba-főbe Rúgás kategóriákra kell számítani.

waterpolo.jpg  A díjakról nem esett szó, de biztosan sok ember munkája lesz abban, hogy az egyéni versenyzők magabiztosan nyerjenek, ha máshogy nem megy, akkor feljelentésekkel… A záróünnepségen legjobbjaink felvágják majd a talajtortát is. A munkások meg tulajdonrészt vásárolhatnak a cégeikben, majd jön a nemzeti szombat, a magyar vasárnap, mely napokat szintén lehet munkával tölteni, csak hogy a tulajdonrészre felvett kölcsönt vissza tudják fizetni a munkások. Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr874700226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása