Minden héten újabb háború

2012.01.17. 23:20

  Azt már megszoktuk, hogy gyakorlatilag hetente üzenünk hadat a világ valamelyik szegletének, de ami most van, az már tényleg kicsit túlzás. Hetente emelkednek az üzemanyagárak, és hetente legalább egyszer zuhan a Forint is, csak hogy jó legyen. Azt viszont kétlem, hogy mindez a fejlett nyugat bosszúja lenne, sokkal inkább az elfuserált politikánk hibájának tűnik. De kinek kell olyan költségvetés, amit számolni tudó emberek készítettek? Az óvodás rajzokból összeállított sokkal izgalmasabb, és abból nem is csoda, ha hiányzik párszáz milliárd.

011111.jpg  Szóval a „Hang” már be is jelentette, hogy Orbán Viktor szerdán megvédi az országot az uniótól, a számolni tudó emberektől, a liberálisoktól, a balosoktól, vagyis ne csodálkozzunk, ha az újságok a „Magyarország gallyra ment!” szalagcímmel jelennek meg. Az nem kérdés, itt vagyunk a sz@rba lent, és amíg ez a rezsim uralkodik, addig itt is maradunk. Mert ennek a politikai erőnek csak arra futja a kétharmadból, hogy a haverokat meg a rokonokat jól fizető álláshoz juttassák, gyártsák az elfuserál öntörvényeiket tonnaszámra, és nyilatkozzanak össze-vissza, mert a Forint akkor jó, ha zuhan. A bökkenő csak az, hogy a gödör alján csak mi fogjuk hallani, hogy mekkorát csattant, akik meg fent maradnak, majd jót röhögnek: „Nézd a hülye magyarokat! Csődbementek!”. Igaz, a gazdasági szabadságharc végén elég jó poén egy államcsőd, és lássuk be, nagyon-nagyon unorthodox is. Mert ezen a földön mindenki túlélni akar, de nem a hülye magyar. Mert a hülye magyar szembe megy az árral, meg akar dögleni! Igaz az analfabéták között a féleszű a király! A számháború pedig tovább folytatódik: „WC00, kiestél!”, de a válasz még itt sem marad el: „Én a Gyuri vagyok! A Viktor majd megvéd!”… Szerintem ez nemzetközi mezőnybe nagyon kevés, nem véletlenül indít eljárást ellenünk az EU.

0111.jpg  Persze át lehet adni a hatalmat másnak, adhatnánk 90%-ot a Jobbiknak, de akkor készüljünk fel, hogy Magyarországot le fogják rohanni, és nem csak a környező országok, hanem azok is, akiknek egyébként össz-vissz van két tankjuk. Amennyi agresszió és butaság koncentrálódik ott egy helyen… Bár nagyon úgy fest, hogy azokban a berkekben a butaság már fáj, hiszen ezek az őstulkok folyton csak ordítanak, visítanak és rinyálnak, mint a pisis kislányok. A másik véglet pedig az LMP, vagyis a Lehet Más a Pusztulás, avagy Legitim a Majmok Pártja. Annak ellenére, hogy ez egy zöld párt, elég érdekesek a nézeteik, és még csak cool-nak se mondanám őket. Kicsit merev az egész brigád, így a legapróbb kis ütközésekkor már törik-szakad az egész. Szerintem minden más lenne, ha valaki ellátná őket egy kis fűvel, az biztos segítené egyesek hozzáállását. Az nem hiszem, hogy az MSZP valaha is vissza tudna kapaszkodni, bár nem is kár értük. Két értelmes embert tudtak felmutatni húsz év alatt: a Horn Gyulát meg a Bajnai Gordont. A Parlamentben jelenleg seggelők közül már csak a DK marad… DK, De Kemény, már csak azért is, mert Gyurcsányt ennyire isteníteni egy akkora bukás után, elég szánalmas, de az előrehozott választásokon úgysem érik el a bejutáshoz szükséges minimumot… Azon viszont nem lepődnék meg, ha Amerika az IMF révén kikényszerítene egy második Bajnai-kormányt, talán abban lenne még fantázia, de annyi tudás mindenképp, hogy elkerüljük az államcsődöt.

00055555.jpg  De egy probléma még mindig maradt, a Köztársasági Kretén kérdésköre. A plagizált diploma is diploma ugyan, de ez már aggályokat vet fel, na meg kérdéseket, köztük a legelsőt: Miért nem mondott már le? Mert ennyi erővel egy óvodás és kérhetne diplomát, mert már telerajzolt 200-220 A/4-es papírt, a szülei meg összetűzték neki. Másrészt ebben az esetben a bloggereknek járhatna a diploma alanyi jogon… Kinyomtatom, amiket eddig írtam, bőrkötést neki, a címe meg majd az lesz: „Szociológiai terepmunka”. Merem állítani többet ér, mint a Schnitt Úr copypaste-je. Ezzel sikeresen elérték, hogy a magyar diploma a WC-papírral került egy szintre!

  A rágalmak félreértelmezésének érdekében olvassa el visszamaradottaknak szóló tájékoztatónkat is: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr273572390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása