Idétlen ideológia

2011.12.28. 23:24

  A szó elszáll, az ideológia megmarad. A letűnt diktátorok bűzös leheletei is áthatják a kormánypárt nyilatkozatait. Mert abszolút nem mindegy, hogy a kormány sütőtököt, vagy csütörtököt mond. Igaz, az előbbi is csak arra jó, hogy a belőle hamisított baracklekvár megtöltse a buktát. Az talán már nem kérdés, hogy a Viktoriánus kormány bukik-e, de vajon csak a pártot rántja magával, vagy az egész országot?


vectornet-glenn-jones-01_big.jpg  Még valamikor a múlt héten az S&P is leminősítette az országot. Erre a Hang, meg aztán a többiek is elkezdtek csodálkozni, hogy ezt most hogy, meg miért? Mert az ország helyzete nem indokolta, a mutatók jók (a paksi erőműben), és különben is, csak meg akartak támadni kicsi hazánkat. Az valóság viszont az, hogy nem az országot minősítették le, hanem a politikánkat. Amikor azt hittük, hogy ezt a helyzetet már nem lehet tovább fokozni, hát Viktoréknak sikerült, az IMF delegáció hazautazott karácsonyozni. Akkor még azt mondták, ezek még csak előtárgyalások voltak, most meg jön a hír, hogy az IMF – a mi bankunk – megkérdezi, kell-e nekünk a hitel, vagy nem. Vagyis, azok már a konkrét tárgyalások lehettek, tehát, ilyen szempontból, elég szarul állunk. De hát ott volt a beszólás, ha az IMF visszajön, akkor Viktor megy, azonban a diktátor nem hagyhatja el a hajót! Inkább elsüllyeszti, csak hogy mindenkinek jó legyen.


g1b.jpg  A tökéletes politika haldoklik, amit a külföldi, politikához értő emberek már látnak, ezért írt levelet José Manuel Barroso levelet, Orbán úrnak, aki egyből váltott a lefizetőből támadóba, és valószínűleg elég elutasító hangvételű levelet küldött ajándékba. De a postás fáradhatatlan, jött is az újabb levél, amire a Fidesznek az az ötlete támadt, hogy a fogyatékosokat rendelik hozzá ehhez a munkakörhöz, hogy Viktor ne kapja meg ezeket a csúnya leveleket. De az élet könyörtelen, talán ezért írt kritikus hangvételű levelet a „Nagy Vezérnek” Hillary Clinton. Veszélyben a demokrácia címszóval, bár szerintem ezt a levelet nem Orbánnak kellett volna címezni, hiszen Ő nem fog ez ellen tenni semmit, az biztos. Majd Clinton asszony is kap egy kedves levelet, amit ha én osztanék meg a blogon, akkor Sz.A. megbüntetne 1 millióra…


871891255383072tweet.jpg  Az tisztán látszik, hogy jövőre már nem a Grinch fogja ellopni a karácsonyt, ez a szerepet az új moziban Orbánra osztják, aki önmagát alakíthatja a filmben és Szíjjártó lesz a hangja. Biztos jó film lesz, bár a kritikusok nagyon lehúzták! A demokrácia ellensége mégsem csak és kizárólag O.V., a közöny is belejátszik a képbe, hogy az ilyen kaliberű politikusokat nem kergetik el, jó messzire. Na, de ideje lesz, kicsit visszavenni, mert a végén még engem is megtalál a dajcstomi, ami már csak azért is gáz, mert nem használok twittert, utána meg csodálkoznék, hogy a házam előtt ugróiskola van felkrétázva az aszfaltra.


  Csak, hogy senkinek se legyenek tévképzetei ezt a posztot illetően: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr13503136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása