A fedélzeten

2011.11.15. 23:30

  Szóval van nekünk ez a gyorsnaszádunk, ami a vízbe szórt görög köcsögök miatt belemanőverezte magát egy örvénybe. A kapitány nem túl penge, ez eddig is látszott, szóval most azt próbálja elhitetni velünk, hogy ez már nem is gyorsnaszád, hanem tengeralattjáró. Az igazság viszont az, amit mindenki mond, vagyis, hogy a rozsdás ladik süllyed. A felkészültségnek már se híre, se hamva. A pártkatonák nem gondolkodnak, csak harcolnak.

01glnz.jpg  Azonban nem kell aggódni, hiszen trendi cuccokban temetnek majd mindet, mindezt az unortodox keretein belül. Persze ez is a kormányfő családjában marad. Hála istennek vannak elegen, így nem lesz baj, ha még kitalálnak egy-két baromságot, amire állami pénzt lehet költeni. Pártolják a művészetet, amit az új történelmi festészeti irány reprezentál. Illetve ez pontosan egy államtitkár magánvéleményét és pocsék ízlését tükrözi vissza, mindezt több tízmillióért. Valakinek jó biznisz volt. Elfogadták az állami megrendelést, otthon meg a gyereket odaültették a vászon elé egy csomag temperával meg néhány ecsettel, a munka elvégzésére pedig némi csokival korrumpálhatták a kis lurkót. És akkor 20% Úrról még nem is esett szó! Még jó, hogy harcolunk a korrupció meg az államadósság ellen is!

02glnz.jpg  Persze az Orbán-kormány semmiért sem felelős, mert tökéletesen végzi a munkáját. Ennél tökéletesebb kormány nem létezik a világon, így Magyarország a létező országok legjobbika. Az, hogy mégis a tönk szélén állunk, az már a mások hibája. Mert nem a felelőtlen politikánk, a dilettáns nyilatkozataik, és az agyatlan törvénygyártás felel azért, hogy mindenki lenéz, meg leminősít minket. Az, hogy ilyen mégis megtörténhet, az a kizsákmányoló nyugat hibája, igaz, ezúttal Kína sem adott. Na meg van az az apró bibi az állampapírjainkkal. Nem nagy a gond, csak egyszerűen, a kutya se veszi meg őket. Szóval a szakemberek kb. 80%-a azt mondja, itt lenne az ideje egy előszerződésnek az IMF-fel. Erre Viktor azt mondta: ha az IMF visszajön, akkor Ő megy! Hát, nem lenne nagy kár érted Viki. Tolvaj voltál, azelőtt meg paraszt, és minden jel arra utal, hogy már az is maradsz! A jogi diploma meg annyit segít rajtad, mint dakota indiánon a közmondás.

03glnz.jpg  Ha már az indiánoknál tartunk, akkor meg kell jegyezzem, hogy az Ő hibájuk ez az egész. A totemoszlopok szisztémája az, hogy minél lejjebb van valaki, annál befolyásosabbnak számított. Talán ez az oka annak is, hogy a Fidesz ennyire erőteljesen lefelé tart. A baj csak az, hogy nem figyelnek arra, hogy a világ többi része az ellenkező irányba tart, meg hogy erősödik a sz@rszag is. De hát a vezetés unortodox, így azt hiszik, hogy halhatatlanok meg mindenhatók, pedig ez koránt sincs így. Itthon ugyan Palika beveszi és még alá is írja, de külföldön más a helyzet, ott azért megtanultak olvasni, igaz ez akkor is, ha Tomika számára ismeretlen emberek kezdik el kritizálni az országot. Micsoda hely lett ez… Röhej!

  Unod a politikát, csináld magad! Mostanra a darált hús összetétele a következők szerint alakul: 80% hús, 20% zsír és 20% a Lajosé. Minden más problémára itt van ez: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr333386137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása