Kedves Olvasó!

 

  A törvényi keretek kedvezőtlen alakulása miatt, most épp értekezletek sokaságát tartjuk, hogy a jövőben is zavartalanul folytatódhasson a munka. Annyi már szinte biztos, hogy a kommentek ezentúl le lesznek tiltva, de ezen emberek számára tudjuk ajánlani a nyilvános WC-k falait, de előfordulhat, hogy az ide szánt posztok is ott végzik majd. Ha már az interneten nincs elég hely a szabad véleménynyilvánítás számára, akkor kénytelenek leszünk más, jól látható felület után nézni. Nagyon sok ház van egy-egy városban… Mindazonáltal hálásak vagyunk a kínai piacos politikának, hogy újabb és újabb kihívások elé állítanak minket, nehogy elsorvadjanak az agysejtjeink! Már amúgy is kezdtek unalmasak lenni a dolgos hétköznapok. Igaz, most a munkásembernek jár, hogy az orvosnál soron kívül ellássák! Nem azonnal, de soron kívül. Festékszóró spray, 250 ml: 920 Ft… A következő poszt témája pedig a temetkezési biztosítások telefonon keresztül történő értékesítése lesz. Nézzetek vissza akkor is, addig is!

  Ahogy már eddig is, most is: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

 

A demokrácia őszinte híve:

 

R.T.Is.Rock

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr33039451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása