Kalandozások: A honfoglalás

2011.04.18. 21:40

  Elkészült a nagy mű, itt az új és javított alkotmány, melyet a húsvéti nyuszi hoz el nekünk. De a nyúl nemcsak elhozza, hanem minden jel szerint ő is írta, és hát jól összebaszta, grátisznak pedig jól tele is szarta. Felmerül a kérdés, hogy mit kezdhetünk az új alkotmányunkkal? Hát, leszarhatjuk és baszhatunk rá, amíg ezt engedik, utána már csak odaképzelhetjük! Most már mindenki elkezdhet bevonulni a saját házába, igaz, ezzel egy időben véget ért a kilakoltatási moratórium.

  Két pozitívumot tudok elmondani az új alkotmánnyal kapcsolatban: Az egyik, hogy segítik a gyerekeseket (adókedvezményekkel), a másik pedig az, hogy legalább egy időre abbamarad ez az elmebeteg ámokfutás, mert most a Fidesz nekiláthat a második rész forgatásának. Az világosan látszik, hogy amit nem a Bibliából copy-paste-eltek bele, az valószínűleg a Fidesz alapszabályából származik. Orbánék büszkék lehetnek rá, nekik kurva jó lesz ettől, az átlagemberek pedig megtudhatják, milyen volt az élet a feudalizmusban. Az állampolgár megnevezést ezentúl a „rabszolga”, a munkanélkülit a „koszos rabszolga”, a gyereket pedig a „szexuális rabszolga” kifejezések váltják fel. Mert ezek ilyenek, és hogy Lázár János szavaival éljek, aki nem dolgozik, nincs semmilye, az annyit is ér! Erre csak azt lehet mondani, hogy most még zsarnok vagy, holnap már mártír leszel. Azonban óva intenék mindenkit attól, hogy nekiálljon a Kossuth-téren monnyon lézni, szerintem elég, ha csak annyit mondok: Pokorni. Pár éve ott sírt, mert nem tudta, hogy az apja ügynök volt, és megfogadta, távozik a politikából. Ez a könnyes búcsú azonban kicsit hosszúra nyúlt, hiszen még mindig ott lebzsel a húsos fazék mellett.

  A továbbiakban csak szemezgetnék a gyöngyszemek között, hiszen annyi marhaságot írtak, hogy mindegyikre lehetetlen kitérni. Ami mindenkit érint, hogy a szülőknek a gyerekeiket kell támogatnia, a gyerekeknek pedig a szülőket. Ez így önmagában szép és jó, de aztán kiderül, hogy mennyi is az annyi, vagyis jó lenne, ha Orbán Viktor és a többi tolvaj kipróbálná, mire is elég a minimálbér. A lényeg az, hogy az új alkotmány már teljes mértékben az öngondoskodásra fogja kényszeríteni az embereket, hiszen az államnak nem lesz túl sok kötelezettsége, csak joga, míg az állampolgároknak kötelessége lesz dolgozni és kereszténynek lenni. Szóval, kedves Orbán Viktor, én szabadnak születtem 24 évvel ezelőtt, vagyis ne várja senki, hogy majd segítek magam lefogni! Szabad vagyok, húst eszem pénteken is, és baromi jó pogánynak és a magam urának lenni! Mert lássuk be, a család nem érték, hanem a legnagyobb hazugság.

  A „Magyarország köztársaság” törölve, helyette most az van, hogy: „Magyarország államformája köztársaság”. A különbség ugyan árnyalatnyinak tűnik, a jelentés azonban hatalmasat változott, hiszen most már nem arról van szó, hogy az országot szabad, demokrata polgárok politikai közössége alkotja, hanem csak arról, hogy a Sándor-palotában sétafikáló ember nem király, vagy legalábbis még nem az. Az új felfogás szerint az állam beleszólhat az életedbe, dönthet helyetted sok mindenben, mindezért cserébe pedig annyit kapsz, hogy az állami ünnepeken tapsolhatsz, meg fizetheted a képviselők luxusát. Orbán lesz az első fáraó a magyar történelemben, a palotás múmia már úgyis megvan! Schmitt Pálnak biztos azért vannak nehézségei a kettős mássalhangzókkal, mert a fásli alól nem lát ki rendesen. Az ember igyekszik a legjobbat feltételezni mindenkiről, ezért nem írtam azt, hogy a köztársasági elnök egy analfabéta szellemi fogyatékos dedikálórobot.

  Preambulum, vagy minket is nevezzelek, mert nem vagy te így elég magyar ehhez az alkotmányhoz! Csótány legyen a te magyarosított neved, mert így legalább mindenki tudni fogja, hogy miért is üldözünk téged. Nem értem, hogy ez a keresztény-náci mocsok hogyan lehet életképes a XXI. Században. Az természetes, hogy ismernünk kell a történelmünket és tiszteletben is kell tartanunk, de az nem járja, hogy még az alkotmányban is arról sírunk, hogy az elmúlt évezredek során milyen szarul ment ennek az országnak, illetve, hogy csak a rossz dolgokat vagyunk képesek meglátni, pedig volt, hogy Magyarország partjait három tenger mosta, igaz, ez nem a nácik érdeme volt, tehát eleve magyartalan. A múlt romjain nem keseregni kell, hanem fel kell állni, és azt kell nézni, hogy mit lehet kihozni a maradványokból, mi az, amit újrahasznosíthatunk, és mi az, amit ki kell dobni. Egy rövid példa, hogy mindenki értse, mire gondolok: A Fideszt meg az MSZP-t egy az egyben le kell írni, és teret kell adni azoknak, akik értenek is valamihez, tehát sokkal szigorúbb szabályokat kell szabni, hogy kiből lehet politikus. Vagyis, egy szaros jogász ne lehessen miniszterelnök, mert ennyi erővel (meg ésszel) egy tornatanárt is odaültethetünk, a nevét az is le tudja írni, valószínűleg hibátlanul.

  Alkotmány Bíróság, te csodás, összekötözött kézzel majd mit csinálsz? Orbánék azért sok mindenre odafigyeltek, például az állami megbízások eltulajdonítására, meg arra, hogy a politikai ellenfeleiket eltüntessék. Bár az Alkotmány Bíróság nem párt, csak egy szervezet, de a feladata nagyon fontos volt, hiszen ők felügyelték a mindenkori kormányokat, és vigyáztak, nehogy ezek az elmebeteg kretének nekiálljanak istent játszani. Sajnos a kétharmad birtokában már bárki játszatja a mindenhatót, Viktorka is erre gyúrt az elmúlt pár évben, és hát nem is fogja vissza magát. Amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra, mondd azt, hogy elköltötted sokmilliárdos állami honlapra! A beszédeiknél használt bullshitgenerátornak itt is nagy hasznát vették, vagy megint csokival korrumpálták az óvodásokat a szövegalkotásra.

  Ez az alkotmány, nem a magyar nemzet alaptörvénye, ez egy – a Fidesz által elképzelt –fikció, mely mindenkinek megmondja, hogyan is kellene élnie ahhoz, hogy magyar lehessen, hogy ehhez a szemétdombhoz tartozzon. A fő üzenet az, hogy te csak fogd be a pofád, állami ünnepen tapsolj Orbán Viktornak, dolgozz 8 ember helyett, adózz 1000 helyett, ne egyél, ne igyál, mert az csak árt. A másik dolog, ami tisztán látszik, hogy a pedofil papoknak ezentúl már mindent szabad. Ide, amolyan lábjegyzetként csak annyit, hogy Juliusz Janusz köztársasági érdemkeresztet kapott, holott a pápa száműzetésbe küldte Őt, mert tevékenyen részt vett a magyar papok szexuális és gazdasági bűncselekményeinek eltussolásában. Ezt a nemes cselekedet tényleg meg kellett köszönni neki, hatalmas szolgálatot tett ezzel az egész nemzetnek.

  Következzék hát a kötelező szöveg, amit már lassan nekem is színes nyomtatványként, bekereteztetve kell kiraknom minden poszt végére: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr62838102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vöv 2011.04.19. 03:18:05

Miért is ismerős nekem a király és az egyház karöltve rakja meg a sok parasztot? Csak nem volt ilyen? ja,de , a sötét középkorban. Nekem pedig Kuss a nevem, hisz se "olyan" magyar, se keresztény nem vagyok. De itten biza zászlót lóbáland mindenki, aki azt hiszi, hogy párszáz (bocs, csak másfél) évvel ezelőtt jó volt, mert akkor ő dzsentri lett volna. Vajon kiábrándulnának, ha kiderül, ugyanolyan parasztok valának akkor is, és most is?
Hiába, ez nem India, nekünk még a a javuló karma sem jutott. Marad a "dolgozd magad szarrá, osztán ha meghóttá', majd biza jó lösz". és lehet, hogy igazuk van, hisz a halála után még senki nem panaszkodott..
süti beállítások módosítása