Magyarkodás

2009.10.08. 12:55

  Nem hittem, hogy eljön az az idő, amikor kis hazánk lesüllyed Afrika szintjére. Ott Hazafias Népfront ez, Népfelszabadító az, nálunk meg minden magyar. Bár itt vannak fokozatok, hiszen vannak a magyarok, mégmagyarabbak és a legmagyarabbak. A legelső kategóriába tartozhat bárki, a másik kettőhöz már címeres és árpádsávos zászlók kellenek.

  A hazaszeretet jó dolog, de illene megtalálnunk az elégséges szintet, amíg ez az egész nem csap át szélsőségekbe. A másik része a dolognak az, hogy nem ártana, ha tisztába lennénk a történelmünkkel. Csak egy snassz tényfelsorolás azt bizonyítandó, hogy a Jobbik és hasonszőrű barátaik mennyire nincsenek tisztába a dolgokkal. Még aktuális október 6-a, az aradi vértanúk napja. Egyrészt az aradi tizenhármak 16-an voltak, és 7 nem is voltak magyarok. Bár tény, hogy az általuk elkövetett legnagyobb történelmi tévedés, a már általam oly sokszor emlegetett: keresztény templomból sámán-dobszóra kivonulás, mindezt kínai piacos fekete mellényben, melynek hátán Magyarország „szent állata” az oroszlán virít.

  Itt érkeztünk el, az oroszlán problematikához. Lehet, hogy az én műveletlenségem bizonyítéka, de nem tudtam róla, hogy az oroszlán őshonos hazánkban. De előfordulhat, hogy csak nekem nem tűntek fel, ahogy a fás-, bozótos területeken, a város szélén, oroszlánfalkák tanyáznak, „és ők lakmározának bárányt és lajhárt és málét és sós ringlit babbal és orángutánt és zsenge gyökereket és gyönge szekereket”. Az kétségtelen, hogy az oroszlán nemes állat, de attól még nem lesz létjogosultsága minálunk.

  Térjünk vissza a gyökerekhez, hiszen az egész szélsőjobb megerősödése, az elmúlt 20 év semmittevésnek köszönhető, illetve annak, hogy az átlag magyar műveletlen. Alig beszélünk idegen nyelveket, nem vagyunk tisztába alapvető dolgokkal, és nem értünk semmihez. A társadalom súlyos hiányosságokkal (de nevezhetjük ezeket fogyatékosságnak is) küzd. A politika természetesen nem fektet nagy hangsúlyt az oktatásra és a képzésre, mert az „egyszerű” embereket könnyebb megvezetni. Így nem csoda, ha az első hangzatosabb megnyilvánulással, mely szerint: „Irtsuk a cigányokat!” már hatalmas rajongótábort lehet szerezni, és EP helyet is lehet szerezni.

  Lassan minden politikai irányzat erre a nagy magyarságra vergődik, és a különböző cégek is erősítik a mezőnyt. Így most már lesznek Magyar Mobilházak, pénzünket Magyar Takarékokba rakhatjuk – a kivét az már kétséges –, és eljárhatunk az Új Magyar Gárdával egy kis Új Honfoglalásra, és egyéb társadalmi eseményekre, példának okáért egy jó kis könyvégetésre, molotov-koktélozásra és természetesen felvonulni, tüntetni. A hülyegyerekeket mindig is vonzotta a katonásdi, de ha végignézek a gárdán, hát félelmet nem kelt bennem, csak szánalmat. A két véglet, a nyugdíjas vén köcsögök sokasága, akik a kocsmában elitták már az eszük, és a tizenéves kis taknyok, akiknek fingjuk sincs, csak gyűlölni akarnak valakit, egyéniségük nincs, ezért nagy könnyebbséget jelent számukra az egyenruha, ezen okból kifolyólag is tehetségük annyi, hogy betartják, amit mondanak. Ezzel a vezérkar eléri a célját, mert az egyén elveszíti a döntési szabadságát, hiszen a későbbiekben megmondják mikor mit kell csinálni. A számukra legjobb dolog az, hogy ők döntik el, hogy ki magyar és ki nem, így ha valaki kultúráltan próbál szólni hozzájuk, azt már egyből lehet hazaárulózni, zsidózni, cigányozni, cionistázni, bértollnokozni stb.… Erre jó példa Tomcat, Budaházy, Kőházy, Vona, Morvai, Orbán, Mikola, Kósa és a többiek.

  Az egyszerűség hódít, minden társadalmi szinten, kortól és nemtől függetlenül.  A butaság trendi, ez kell a magyar népnek. A nép elbutulása pedig megfigyelhető a médiákban, a zenében, politikában, egyszóval mindenhol, kihatással van mindenre.

  Rasszizmusról bővebben itt, itt és itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr571436322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

májuska 2010.07.23. 17:02:28

üdv, elég sok mindennel egyet kell értsek, s azt hiszem, nem hiába. kár, hogy a magyar társadalom eddig jutott. noha nem hasonlítanám Afrikához - s nem pusztán okoskodásból mondom ezt, hanem a a saját véleményem, "tapasztalatom" és az egyetemen tanultak alapján. nos, lehet, hogy az elmúlt hosszabb - rövidebb időszak és politikai történései, személyiségei hozták felszínre a mostani szélsőségességet, de nem feltétlen okolnám ezért őket. értem ez alatt azt, hogy szélsőségesek eddig is voltak, -sajnos tapasztaltam, noha nem vagyok se roma/cigány és egyéb (szerintük) kritizálandó származású vagy életvitelű, (stb.) sem -, de ez csak egy jó alkalom és időpont volt nekik az előbúvásra. bennem pedig igenis félelmet keltenek. nem csupán sajátos viselkedésük, gondolkodásmódjuk, "elveik" miatt, hanem azért is, mert én igenis elvetem mindazt, amit ők vallanak...
ezek a dolgok, amiket te is leírtál, engem nagyon bántanak, személyesen sértenek - sajnos. sajnos, mert pillanatok alatt felhúzom magam ilyesmin, s tudom, hogy igazam van, de nincs nagy képviseletem és erőm ahhoz, hogy én győzzek, vagy mondjuk úgy, eltiporjam őket... egy ideje (nem két hónapja és nem is egy éve...) betegnek érzem magam ebben a társadalomban, holott én vagyok az igazságos, nem bántok senkit és tisztán látom a dolgokat. rosszul leszek a szélsőjobbosoktól kezdve orbánon át az idétlen tinikig. sorolhatnám. ez nagyon elszomorít. de talán én vagyok a naiv és...gyenge, szerintük pedig hazaáruló, magyartalan vagy kommunista. hm, nem ismerem a korod, politikai hovatartozásod (ha van egyáltalán), de kár, hogy az ilyen emberekből van kevés, akik nem rohannak ki az utcára sálba burkolózva, stb. ...
elnézést a csupa kisbetűért...

R.T.Is.Rock · http://falszoveg.blog.hu/ 2010.07.24. 15:38:38

@májuska: A kis betűkért nem szoktam haragudni, csak az olyan kommenteket gyűlölöm, ahol semmi értelmeset nem képesek mondani... Amúgy az LMP-ben próbáltam őszintén politizálni, de hamar falakba ütköztem, mert ott szintén voltak mégegyenlőbbek. A magyar politikában így van ez. Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalataidat!
süti beállítások módosítása