iSzittya

2008.01.17. 01:04

  Manapság az emberre hamar ráfogják, hogy rasszista, még akkor is, ha csupán tényeket közöl, egy-egy népcsoportról. Divatszó lett, használják úton-útfélen, közvetlenül a zsidózás, cigányozás, niggerezés előtt-közben-után! De a legtöbb ember azt sem tudja mit jelent!

 A rasszizmus: fr. fasiszta fajelmélet; tudománytalan elmélet, amely a különböző emberfajták, népek között magasabb és alacsonyabb rendűeket különböztet meg. (Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára)

A Wikipédiás megfogalmazás alapján pedig minden ember rasszista lenne, hiszen nem mindenki egyforma, más a vallása, a munkája, a kinézete stb. hosszan lehetne még sorolni! (A Wikipédia is biztos jó valamire, de rengeteg a sallang!)

 Sajnos, Magyarországon gombamód szaporodnak a neonáci szervezetek, úgy látszik trendi hülyének lenni. Ennek talán az az egyik oka, hogy a sok kőgazdag hülyegyerek, nem tud mit kezdeni magával. El tudom képzelni, reggel felkel, és azt mondja: - Kúrvára unatkozom bazd meg, mi a faszt kezdjek magammal… Mától nemzeti szocialista leszek, jelentsen ez bármit is! És beáll a Magyar Gárdába, esetleg a 64 Vármegyébe vagy valamelyik másik seggbaszó fajgyűlölő bandába!

  A másik ok, hogy bizonyos politikai erők nem tesznek semmit, hogy ezeket a szervezeteket felszámolják! Inkább kimondva-kimondatlanul támogatják őket (lásd Magyar Gárda)! A Vér és becsület nevű csőcselék feloszlatása is csak véletlen volt. Ezeknek a történésnek is hozadéka, hogy a molotov-gyártó kisiparos balfasz nincs sitten. Akinek örömet okoz, hogy egy elmebeteg szobafestő „tanait” kövesse, annak egészségére, és golyót a fejébe! Tovább megyek…akinek jólesik, hogy rasszista lehet, az nyugodtan lépjen be a KKK-ba vagy valamelyik idióta gárdába. Amikor egy ilyen köcsög egy szép napon arra ébred, hogy a sitten ő a ribi, akkor majd talán rájön, hogy mennyire primitív és nyomorék eszmét követett!

  Néhány kérdést szívesen feltennék most ezeknek az embereknek pl.: -A mai fasiszták honnan tudják, hogy az árja (itt vezetésre született értelemben) fajhoz tartoznak? Mert a mai emberek közül senki sem tartozik egyértelműen egy rasszba, sok a keveredés, (pl.: északiak és kreolok között stb.) de néhány skinheadre ha ránézek más főemlősökkel való keveredés sem kizárható... - Fiam, akkora buli volt, örülj, hogy nem kutya lettél!

  Azt sem értem, hogy miért van az, hogy a német, cseh, szlovák, és magyar neonáci szervezetek miért nem irtják ki egymást a budai várban valamelyik nagy csatavesztés „ünneplésekor”… tudniillik ez volna a dolguk… hiszen mindegyik felsőbbrendű a másiknál? Ehelyett mit csinálnak? Ott zokognak szépen egymás vállán… (szegény Führer, ha ezt látná…)

  De beszélnünk kell azokról, akik annyira magyarnak (uram bocsáss magornak), szittyának, gójnak meg még ki tudja, minek képzelik, vallják magukat! Nyilván ezt is lehet, de a hazafiság nem azon múlik, ki mit hisz magáról. Vagy milyen faszságokat pofáznak, hogy a Sumér birodalmat a magyarok alapították, és lehetne sorolni hosszan a téveszmék sokaságát… Ezek a csoportok főként a Fidesz köré gyűlnek, - polgári körözöttek - nagy nemzetiszín lobogókkal, és kokárdákkal (remélem, zászlóval a kezükben, díszmagyarban, feltűzött kokárdával alszanak). Dolgozni nem akarnak, - a tüntetés biztos izgalmasabb - csak szétvernek mindent! Amíg ilyen emberek szabadon garázdálkodhatnak, addig nem csak a kormány butasága miatt döcög az Új Magyarország Terv (Építsünk egy jobb Magyarországot). Ezzel kapcsolatban is sok kérdés felmerül: Mi a baj a régi Magyarországgal? Nem csak gondosan renoválni kellene? Ha mégis újat építünk, hova is kellene építeni azt? Az alapoknál kezdjük, vagy csináljukmeg először a tetőszerkezetet? Különben meg minek ez az egész felhajtás? Hogy a sok ingyenélőnek legyen mit elbontani, meg szétlopni?

  Nevetséges logika a fasisztáké, a kereszténységhez és Istenhez tudnám hasonlítani. Évezredek távlatából emeli az ujját, hogy csináld csak, csináld, én meg majd jól pofán baszlak! Nem csoda, hogy Hitler megpróbált isten játszani, de csak annyira volt hiteles, mint Ja Rule ahogy Tupac módjára nyomja!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr11300354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.tomcatpolo.hu 2008.01.17. 02:12:32

Ezennel felszólítalak, hogy ezt a blogbejegyzést távolítsd el, és kérj bocsánatot azért, amit rólam és Athináról írtál.
További baromságaidra nem térek ki, fingod sincs, kifélék-mifélék vagyunk, de nem is érdekel, csak osztod az eszet.
Amennyiben felszólításomnak nem teszel eleget, viseld a következményeket. Szoktak lenni, keress utána.

Athina · http://blog.athina.hu 2008.01.17. 08:26:05

Szia. Én nem szólítalak fel semmire, csak csendben megjegyzem, hogy zsidó származású vagyok, liberális mentalitású, a radikális gondolatokhoz nagyjából annyi közöm van, mint Newtonnak a festészethez és ebből következően persze sose voltam semmiféle radikális, uszító szervezetnek a tagja, pártolója stb.

Ha kicsit belenéztél volna a blogomba, ezt magad is tudnád, tudhatnád.

Mellesleg, tudtommal az általad említett szervezetnek sose volt női vezetője, az imént néztem utána.

Amire pedig utaltál, hogy én lettem volna az, majd pedig Kövér lászló barátnője lettem, az év ökörsége. Anno volt egy cikk az Index poén rovatában, mely szerint "Tomcat barátnője Kövér László", mivel Kövér László pár nappal később ugyanazt a poént sütötte el a parlamentben, amit én a blogomban, és ez feltűnt a kollegáknak. Ezért vicceskedve megjegyezték, hogy ha a poén ugyanaz, biztos a két személy is, és Athina egyenlő Kövér Lászlóval.

(Itt a cikk linkje: index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/kovertomcat4)

Így talán már kicsit világosabb a kép.

Arról, amiről te magyarázol, messze szó sincs. Ennek fényében remek lenne, ha kicsit átgondolnád ezt a fenti írást, mert az ellenvéleménnyel nekem semmi bajom, elfogadom, viszont az ennyire valótlan állítások zavarnak, mert a valósághoz semmi közül.

Megköszönném, ha korrigálnád a hibás információkat.

Üdv.,
Athina
süti beállítások módosítása