A szabadság ára

2009.05.05. 05:05

  A bűvészek és mentalisták végleg lehúzhatják a rolót, hiszen egy új ember – talán nevezhetjük annak – hódította meg ezt a piacot. Azért kár, hogy csak nagyon kivételes esetekben hallunk igazságot a politikusainktól. A bíróságok döntései jobbára a vicc kategóriába sorolhatók. Sokaknak biztosan nem egyértelmű a logikai kapcsolat az előbbi mondatok között, de most következők megadják a magyarázatot.

  Szerintem már mindenki sejti, hogy ismét Tomcatről meg a kretén bandájáról lesz itt szó. Jó tudni, hogy, ha bombát gyártasz otthon a sufniba, nem követsz el bűncselekményt. Tök jó, hogy ez így legális, miket beszélek legitim, holnaptól én is föld-levegő rakétákat fogok összedobni a pincémben. Ha a palesztinoknak szabad, nekem miért ne lenne az? Talán majd én is sírhatok a tévében, ha a Magyar Honvédség visszalő, miután szétlőttem fél Bugapestet…

  A bírósági része a dolognak, meg rohadt egyszerűen letudható, ugyan ez nem az a pálya, de: „Spori, Spori, írok majd sok szépet a Fideszről, csak most az egyszer még mentsél föl!” Ennyit ér ez az ország, mindenki lop, csal, hazudik, főleg azok, akik hatalommal bírnak, mert lássuk be, csak így van értelme az egésznek. Amúgy meg lehet tiltakozni, de ezzel is csak azt bizonyítják be, hogy igaz. Azon meg végképp nem kellene fennakadni, hogy egy tolvaj kerül a miniszterelnöki székbe, hiszen mindegyik az, eleve azért ment politikusnak, hogy legyen mire rátenni-e a zsíros „kis” mancsát, és ha éppenséggel eltakarja egész Erzsébetvárost, hát Istenem, lenyúlja. Kicsi ország, nagyban kell játszani.

  A bürokrácia. Az államapparátusban feleslegesen lézengő emberek tömkelege, gondolok itt hivatalnokokra, ügyintézőkre, és politikusokra. A fő irányelv egy ilyen munkakör betöltéséhez, hogy ne érts semmihez, legyél buta, primitív, unintelligens, és analfabéta, ez utóbbi mindennél fontosabb kritérium, és máris vár a minisztérium. Sajnos megadatott az a privilégium, hogy lássam a szombathelyi városházán, hogyan készítik a hivatalos iratokat. Az egyik ügyintéző vonalzóval és szóközökkel csinálta a középre igazítás MS Word-ben. Nos ez az a teljesítmény, amire egy valamire való cégnél azt mondják, köszönjük, viszlát! És talán ez az a pont, ahol meg kell emlékeznem az éppen ezen a héten esedékes vasutas sztrájkról.

  Azt mindannyian tudjuk, hogy Gaskó István egy fasz, és a többi vasutas köcsög meg csüng minden szaván, de azért ez már mégis túlzás. Szintén egy életszagú példa: Ha nem mész melózni, kirúgnak, és nem érdekli őket, hogy te ki a fasz vagy. Mert mindig akad párszáz ember, aki éppen a te munkahelyedre pályázik, és esetleg még dolgozni is akarna. Megértem, hogy a vasúton kötött a pálya, de hiába sztrájkolnak, attól még a sínek ugyanarra mennek, és a megállók is ott maradnak, ahol hagyták őket… A vonatoknak már úgyis rég leáldozott, csak még nem vettük észre, hiszen majdnem minden szaros hazai rádióból üvölt az LGT, vagy Presszer Gábor, és az összes kibaszott vonatos, mozdonyos, vasutas szar szám.

  Most, hogy így elkalandoztam, mint a honfoglaló magyarok, ideje volna visszatérni az alap témához, méghozzá a sok seggbaszó-fajgyűlölő gecihez. De lássuk csak, hogy Tomcat számára milyen előnyökkel jár, ha Kövér a barátnője. Szerintem ezt nem kell ragozni, elég, ha annyit mondok, hogy a kis hülyegyereknek nem kell a rácsok mögött megrohadnia.  A narancsos árnyékkormánynak meg szüksége van félkatonai szervezetekre, és hát ezeket fel is kell fegyverezni. Mert tudjuk nagyon jól, hogy a nép szava a döntő, és különben is, „Munkásököl vasököl, odacsap, hogyha köll!”. Persze egy AK 47-essel sokkal hangsúlyosabb a dolog, vagy egy marha nagy késsel. Bár ezek a primitív lények nem jutottak el odáig a törzsfejlődésben, hogy nem vágom le a barátnőm fejét, ha összeveszek vele, és nem csomagolom a holttesteket horogkeresztes zászlóba. Na igen, a magyarok többsége ilyen szomszédokat akar. A cigány legalább nem gyújtja rád a házad míg alszol, mondjuk ők inkább kiraknak, és elfoglalják a kecódat, de ez most nem tartozik ide. Aki nem hisz a Fidesz és a szélsőjobb kapcsolatában, annak tudom ajánlani Répássy Róbert beszédét, ahol a házasság ódon intézményét méltatta, és radikálisan elítélte az élettársi viszonyt. Nos, Kedves Répássy Úr! Mi a retkes picsámért vegyek el egy csajt, főleg, ha soha a kurva életben nem voltam templomban? Elhiszem, hogy Önöknek ez jó, hiszen a tisztelt násznép kap egy adag politikai sugallatot grátiszba, de hát az már lényegesen rontja az esemény színvonalát. Persze, értem én, az egyház is csak egy biznisz, nem is akármilyen, sok pénzt hoz, még ilyen gazdasági válságtól sújtott időkben is.

  Ami a lényeg, hogy fel kellene végre ébrednünk, és be kellene látni, hogy ez így sehogy sem jó, hiszen a politikusaink műveletlen barmok. Ezen nem segít sem a válságkezelő-kormány, sem az előrehozott választás, hiszen ugyanazoknak a tolvajoknak a kezébe adjuk az irányítást. A Fidesz részéről is lehet babanyelven vernyogni, sajnos az átlagemberek többsége annyira sötét, hogy csak ebből ért. De az tény, hogy az ország jelenlegi helyzetéért az összes parlamenti párt felelős, a rendszerváltástól napjainkig!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr591103329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása