Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

100 poszt a semmibe

2009.02.02. 01:55

  Félelmetes, hogy egyesek miről írnak, illetve csinálnak blogot mostanában. A vasárnapi listavezető téma példának okáért; a „Depi vagyok, öngyi leszek!” vonal volt. De lehetne sorolni azokat a témákat, amikről értelmes, gondolkodni tudó ember nem ír, illetve beszél. A legfélelmetesebb viszont az, hogy akadnak olyanok, akik ilyen szemetet olvasnak, illetve néznek.

  Nagyon úgy tűnik, hogy ebben az új rendszerben csak akkor van esélyem a címlapra kerüléshez, ha azt mondom magamról; „Én vagyok a faszalaza, cicistrici muffmágus!”, és telepakolom a blogom pornóképekkel. Csak hát belém azért némi felelősségtudat is szorult, ezért nem fogom megtenni, még ha ezzel sokszorosára növelhetném a látogatottságot. Most sokan biztos azt mondják, hogy ehelyett a szar helyett nyugodtan lehetne egy szexblogot nyomatni, de megváltozik a véleményük, ha végigolvassák a cikket. Az imént a felelősségről beszéltem, tehát nem szabad megfeledkezni a gyerekekről sem. Jó, lehet mondani, hogy sok „csúnya szó” van itt is, de inkább káromkodjon a kölyök, minthogy megerőszakoljon valakit a játszótéren, vagy az iskolában, elég csak a szegedi eseményekre gondolni. Bár a Napló című műsorban a gyerekpszichológus azt mondta, hogy a Szegeden történtekre nem jó kifejezés a nemi erőszak, és a gyerekeket sem szabad megbüntetni. Ezek szerint az már nem is szex, ha csak úgy megbaszom a barátnőmet? Az a természetes, elfogadott és normális, ha 4-en lefogják a csajt, míg 1 megdugja? Hát igen, a pornósite-ok világában talán. És honnan merítenek ihletet a pornóblogok? Természetes a sexoldalakról. A Blog.hu meg ezeket rakja címoldalra, hogy bárki számára elérhető legyen néhány klikkelés után. Ezzel a cselekedettel, részben vagy egészben okozói lesznek/lehetnek ilyen és ehhez hasonló eseteknek, de ez Őket biztos nem zavarja. A másik kevésbé lényeges (bár érdekes ez is) probléma, hogy a szerzői jogdíjakkal sem foglalkoznak. Igen, a pornóképeket és videókat nem véletlenül fizetős site-okról lehet letölteni. De ha egy pornós céggel akarnak pereskedni, tőlem tegyék, de egy ilyen üggyel hitelét veszti az egész társaság, aztán írhatnak bármit az Index.hu-n. Egyszóval, a Blog.hu-s bloggerek jobban teszik, ha elkezdenek más tárhelyek után nézni (én már megtettem, csak sajnos a többi itt-ott kicsit gagyi). Kicsit érthetőbben: "Ha nem rendezzük ezt az ügyet mielőbb, a kis gambolunk nagyijának nem marad egy megveszekedett kanyija sem!"

  Aki azt hiszi, hogy az igénytelenségnek és a fertőnek a pornónál vége is lenne, az nagyon téved. Ott vannak még a babablogok, amelyeken az épphogy megszületett gyerekek szaros pelenkáit mutogatják. Ezek között elvétve, de akad olyan, amelyik jó, mert csecsemőgondozásról meg ehhez hasonló dolgokról szól. Továbbá léteznek még az énblogok. Szánalmas kis pöcsök, meg ribancok (ezekre nincs jobb szó) leírják koszos, szaros kis életük minden egyes apró, és teljességgel röhejes pillanatát, a reggeli fosástól, az esti majomcsapdázásig. A komplex kategóriában is akad szemét, szép számmal. A teljesség igénye nélkül néhány blog, ami már csak a neve alapján sem való címlapra: Csurtusék utazásai, Puruttya, Serbia Insajd, Subba, Szakítós, Szlengblog… és még sorolhatnám. Az ilyeneken a tartalom is hasonló kreativitással kerül megírásra, a tulajdonosának pedig egy ok az öngyilkosságra! Valami rejtélyes oknál fogva mégis kikerül. Hát igen, sok analfabéta seggfej él ebben az országban, és majd minden szempontból jobb, ha ilyen ostobák is maradnak. Butának lenni trendi, ez van.

  Végezetül essék néhány szó az R.T.’s World-ről is. Tudom, hogy nem ez a legjobb blog, persze én sem vagyok valami fasza, de azért a középmezőnyben bőven elfér ez a szar. Most egy hét kihagyás következik, és jövő héttől már a 2.0-ás verzió várja az olvasókat. Az 1.0-ért köszönet jár többek között: a Bëlgának, a szombathelyi Tisza cipőboltnak, az orosz maffiának, a Moszadnak (HaMossad leModi'in v'leTafkidim Meyuhadim) (Héberül: המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים‎), természetesen az olvasóknak, és még nagyon sok embernek…

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak a Blog.hu-nak; Sikerült elérniük a Hír TV színvonalát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr67917432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.02.10. 21:50:51

Mi egy kimondottan gusztustalan pornóterjesztő kisgyerekeket felnővésükben visszafejlesztő blog vagyunk. Tehát napi 5000 a látogatottságunk 13000 az oldalletöltés. A puhuttyáró nem is beszéé ve :D
süti beállítások módosítása