Jubileum

2008.10.15. 02:42

  Amikor elkezdtem ezt a szart, nem gondoltam volna, hogy kitart a lendület egy évig, azt meg pláne nem, hogy ennyien fogják olvasni. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy név szerint üdvözöljem állandó olvasóimat, szóval: Szervusz Béla bá’!

  Nos a helyzet valamivel jobb azért, 365 napra jut 20 ezer ember, ami átlagban 54 látogatót jelent. Még mielőtt bárki kérdezné, hogy mi a rekord; nem tudom, de nem is érdekel, biztos vannak nálam népszerűbbek, meg tehetségesebbek is, de ez így van rendjén. Persze botrányokból sem volt hiány, gondolok itt a „felsőbbrendűek” okoskodására, de ez most itt az ünnep helye, vagy mi. Majd elfelejtettem, köszönet a pénzbeli juttatásokért is.

  Úgy volna illendő, hogy essék néhány szó, a jövőbeli tervekről is. Tervezek egy rasszizmus és össznépi butaság elleni kampány; „Küszöbmajom 1 életre” címmel. Remélem sikerül elég támogatót összegyűjteni hozzá (lehet feliratkozni). Ezt egy folyamatos „akciónak” szánom, esetlegesen pólókkal, ilyesmik. Az egy évben egyszer elmegyünk tömegesen sétálni, vagy sokan aláírunk egy darab papírlapot, ennek nincs túl sok értelme, másnapra úgyis elfelejti mindenki. Vegyük alapul a felvonulást. Egy rakat ember sétál, mint a Gyűrűk Ura trilógiában (ott még a kibaszott fák is baktatnak), aztán nem változik semmi, a környéken kívül. A probléma ugyanott marad, ahol volt, sőt hatványozódik.

  A jövőt illető további tervek közt még mindig szerepel a totális átalakulás, miszerint itt egy pornós fotóblog lesz, ezek most nagyon népszerűek a blog.hu-n is. A viccet félretéve, kösz, hogy olvastok, tegyétek gyakrabban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr78714655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása