Tarka Magyar

2008.10.03. 02:55

  Nem tudom, mit kezdjek ezzel a szarral. Ez csak egy antifasiszta tüntetés, azoknak, akik politikai nézeteik miatt lesajnálják a Magyar Chartát. Tömören, az ellenzéki pártok szánalmas próbálkozása ez, amibe besegít a Sziget fesztivál szervezője. (Nekik egy jó alkalom, hogy csökkentsék a cég szigetes nyereséget, legalábbis papíron.)

  Már ez a Tarka Magyar név sem valami bíztató. Vajon reklámóvodába járó kisgyerekek izzadták össze ezt a nevet? Egyáltalán tud írni meg olvasni az, aki ilyet kitalál? Hihetetlen, de ez csak a pénzről szól! Bár ennyi erővel meg ésszel, akár hívhatnák: Farkam Magyarnak, esetleg Makkomra Ribancnak is, az adott témához ezeknek majdnem annyi közük van, mint az eredeti címnek. Az ügy komolytalanságát mutatja, az az idióta magatartás, ami a Gyurcsány sajtótájékoztató után kialakult. Megkérdezték elmegy-e, válaszolt: Igen. Most akkor mi a fasz van? Ettől a szaros kis parádéjuk ugyanott van. Megjegyzem, ha az én kampányomhoz csatlakozna a miniszterelnök, én oda meg vissza lennék, nem feltétlenül a pártlojalitásom miatt, hanem azért, mert a felsőbbszintű politikát is érdekli az az eszme, amiért én igyekszem kiállni. Bár szerintem ez nekik, meg még rohadt sok embernek magas. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem utaznék fel Budapestre csak azért, hogy aztán elsétálhassak ’A’ pontból ’B’-be. Másrészt a tüntetés, demonstráció (mindenki hívja, aminek akarja) ne abból álljon, hogy egyetlen nap alatt próbálják megváltani a világot. A békés út nem célravezető. Ez nagyjából olyan, mint közpénzből megmenteni a rosszul gazdálkodó bankokat; látszatmegoldás.

  A fasizmus, rasszizmus visszaszorítását a gyökereknél kell elkezdeni. A magyar belpolitikai csatározások, inkább Orbán Viktor „oszd meg és uralkodj” elven történő nyomulása, illetve a neonácik Fidesz általi felkarolása volt az egyik kiindulópont. A randalírozó tüntetőket börtönbe kellene zárni, hosszú évekre, nem pedig azt mondani, hogy igazuk volt, amikor szétverték fél Budapestet. Persze az sem volt valami bölcs döntés, amikor Magyarország önjelölt királya a felvidéken puccsokról beszélt. Orbán Viktor eltüntetése a magyar politikából és a közéletből elengedhetetlen az alkotmányos rend visszaállításának/fenntartásának érdekében. Ez az ember már megszervezte a saját kis árnyékkormányát, ahol a haderőt a neonáci szélsőségesek jelentik, a Nemzetbiztonsági Hivatalt pedig az UD Zrt., bár ezt kár tovább taglalni. Viktorkánál ez már hatalmi téboly, esetleg súlyos skizofrénia, de mindkét esetben ugyanaz a lényeg, kezeltesse magát. Fejlődés vagy fejlövés számomra oly’ mindegy, csak takarodjon el a picsába!

  A másik oldal pedig a magyar oktatási rendszerben, és kultúrában keresendő. Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy a keresztény egyháznak (és a többinek) semmi keresnivalója a politikában. Az egyházakat, ha úgy tetszik a vallásokat, vissza kell szorítani a templomokba, illetve a csuhás faszok csak vallási dolgokról beszélhessenek a templomokban, nem kell a sok felesleges dilettáns politizálás. Továbbá be kéne tiltani az összes idióta vallási műsort, ahol miséket és egyéb rendezvényeket mutogatnak. Itt utalnék a Hajnali Gondolatok című műsor egyik epizódjára, amikor a szentfazék azt találta mondani, hogy „Jézus Krisztusnak van egy közgazdaságilag meghökkentő mondása…”, és ha valami, hát ez kivágja a biztosítékot minden jó érzetű emberben. Foglalkozzanak a mesebeli istenükkel, vagy ha ez végképp nem megoldható, akkor kössék fel magukat, az a tiszta sor. Az oktatási oldal, pedig azt takarná, hogy az iskolákban például a történelmi tényeket oktassák, ne pedig azt a stilizált szart amit a mai napig nyomatnak. A közgazdasági szakközépben ahova én jártam, a töri tanárnak Hitler, Göbbels, Szálasi, meg Horthy bácsi volt, és amikor mondtam neki, hogy dugja fel magának őket, akkor meg akart buktatni. A szomorú valóság viszont az, hogy 30 gyerekből, 10-nek elnyerte a tetszését a fasizmus. El lehetne felejteni végre az István a király rockoperát, mert az tényleg egy kalap szar, és az ilyen idiótáknak kötelező, mint az Árpádsáv és a többi szemét. A megoldás tehát az; hogy az ilyen kreténeket csak a saját fegyverükkel lehet legyőzni, mert ahhoz túlságosan primitívek, hogy felfogják egy békés tüntetés célját, illetve megértsék az ott résztvevők szellemi fölényét. Sajna a butaság trendi!

  Végezetül elöljáróban annyit, hogy egész éves kampányt tervezek a neonácik ellen, „Küszöbmajom 1 életre” címmel, a szlogen sem utolsó, „Magyar vagyok, próbálj meg deportálni!”. Ingyenesre tervezem, de a Tarka Magyaron jövőre tuti szednek belépőt. Bár ez tényleg már a jövő zenéje, talán ez az ócska közhely még belefér.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr12693585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása