Emese, húzz a picsába!

2007.11.27. 01:24

  Megtaláltak a népek, és ömlesztik a sok okosságot, kommentek formájában! A baj csak az, hogy nem képesek a szöveg értelmezésére! Így kénytelen vagyok megint Emese szarságaival foglalkozni!

  Először is szeretnék gratulálni Levendulának! A kommentedből átjött, hogy annyi IQ-d azért van, hogy ne szard össze magad! (De csak annyi!) Honnan a faszomból vetted, hogy azonosítom Emesét, mint karaktert, az Őt megformáló színésznővel? Azt se tudom kicsoda a csaj! Különben sem ítélek el egy színészt, csak azért, mert szerepel(t) egy reklámfilmben. Jó kereseti és kitörési lehetőség! Csak az zavar, hogy agyatlan reklámokat kell nézni! Egyébként, a teljesség igénye nélkül válogattam, mert rengeteg a szemét. A Takarékszövetkezetek reklámjáról Tóta W. Árpád írt egy cikket. Abban tényleg van azonosítás. A vidéki ember az egyből paraszt? (Meg egy nagy lófaszt!) Ez nem bassza a csőröd? Diszkrimináció; hát az meg mi?

  Amúgy, az Emese reklámok újabb részéből már teljesen kihalt, a kreativitás utolsó foszlánya is! Egyébiránt az egész történet sántít, jobban mondva, lábak nélkül a síneken fetreng! Emese konfettis mutatványa után már egyértelmű, hogy Zoltán nem alkalmazza! A gyújtogatás után, miért kell hátrahívnia a csajt? Azért, hogy jól megbassza, vagy azért, hogy elküldje a francba? Figyelem, nem azonosítom a reklámban szereplő karaktereket, az Őket megformáló színészekkel, csupán a történet bugyutaságára helyeztem a hangsúlyt!

  Remélem, hogy sikerült tisztázni a félreértéseket! Nem Mandula kommentje volt az egyedüli, amin fennakadtam. A másik kettő minősíthetetlen! Igaz, mit várok két olyan embernek nevezett egyedtől, akik Ketacsajj és Pettya nick neveket használják!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr11243224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása