Zenebutik

2007.11.17. 01:16

  A kínai piacon tutibb zenét kapsz, mint a hazai rádiók és zenecsatornák egészében. A kínain csápolhatsz 50 Yen és a Csí-Junit legtutibb számaira. A tv-ből meg a rádióból áradó nyál- és fos áradat viszont elsöpör mindent!

   Szarból van választék, mint Tesco gazdaságosból. No Thanx, Bébi Gabi, Kozomborisz és még sorolhatnám, mert ez a lista, tényleg végtelen. Azokat a menedzsereket, akik olyan zenekarokat találnak ki és irányítanak, mint a No Thanx, emberiség elleni bűntett vádjával halálra kéne ítélni. Az ugri-bugri emós szarzsákokat, nyugodtan be lehetne sorolni a tömegpusztító fegyver címszó alá, és már mehetnének is Irakba, vagy Afganisztánba. Azt hiszem Bin Laden sírva könyörögne a magyar katonáknak, inkább lőjék agyon, csak ne kínozzák tovább. Nincs semmi problémám a rock zenével, amíg azt olyan együttesek csinálják, mint a Linkin Park, a Metallica, vagy a Papa Roach stb.…

  A másik véglet, amikor a kis hülyegyerek ül otthon, nem ért semmihez, dolgozni nem akar, és eldönti, akkor ma zenész leszek. Ebbe a kategóriába tartozik Kozombolisz is. De akinek lövése sincs egy műfajhoz, az mér csinálja? Vagy ha már annyira nyomni akarja, nyomja a saját anyjába! A végén pedig eljutunk Baby Gabihoz. A csaj tele van nyomva szilikonnal, a zsírt rendszeresen leszívatja a seggéről, de egy kibaszott fülplasztikára már nem telik? Az állatkertbe is csak külön engedéllyel mehet, és csak akkor, amikor az elefántok szabadságon vannak. Remélem, álmomban nem jön elő, mert felsírok!

  Vannak olyan előadók, akiket minősíteni se lehet, például: Postás Józsi (postakocsi a 21. században?), Matyi és a Hegedűs vagy MC Faszfej és a Technő. Bugyuta szövegek, szar zene. A legszörnyűbb, hogy megélnek belőle! A táncdal fesztiválok óta, belenevelődött az emberekbe az igénytelenség, amit rendre tovább is adtak a gyerekeiknek. Akkor Soltész, aztán Balázs Pali, Kozsó, végül mindenki más.

  Majmoljuk a nyugatot, de valahogy mindig azt a felét, ami értéktelen, a politikában és a zenében egyaránt. Igaz a szart könnyebb megvalósítani, csak egy WC kell hozzá, és ez Magyarország. De most már le kéne húzni a sok fost, amíg nem késő!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr77231770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigg 2007.11.17. 18:56:29

Bunyós Pityu az ISTEN!!! :)

peti 2007.12.04. 00:59:38

annyira útálom az ilyen kis faszokat mint te
mi a faszt képzelsz te magadról?
de komolyan
:)
a világ vicce vagy
de szerintem ezt te is jól tudod magadról:)
ezért keresel mindenkiben hibát
keressinkább orvost:)
kukika

Bigg 2007.12.04. 17:13:32

peti! sajnos szomorúan kell közölnöm veled, hogy lófaszt sem értettél az írásból, bár gondolom percenként akarsz öngyilkos lenni és pengét is hordassz magadnál... szóval nekem meg ilyen kis férgektől van hányingerem... nem kicsit nagyon!!! De lehet, hogy csak Lagzi Lajcsin meg Kozmixon nőttél fel, de ez meg a szüleid hibája... úgy látszik számodra a minőség ismeretlen fogalom, bármilyen szart lapátolnak eléd azt megeszed???

peti 2007.12.06. 23:33:22

megnyugtattál
már azt hittem tudsz valamit:)
de hálistennek mellényúlsz ez nekem nagyon jo
köszi pöcsi

peti 2007.12.06. 23:36:56

ja amugy te mivel foglalkozol?
mutatnál valamilyen saját szerzeményt?
vagy bármit
kiváncsi lennék milyen értékek rejlenek benned
előre is köszi

peti 2007.12.07. 08:03:41

na mi van igy egyszerűbb? kitörölni a véleményeket?
na mutass valamit
mutasd meg te mit tudsz:)
bár már megmutattad azzal h kitörölted a hozzászolásokat:)

Bigg 2007.12.07. 21:26:58

peti! Te sokkal ostobább vagy mint gondoltam, én csak egy kommentező vagyok nem a szerző!!!
Te tudod egyáltalán, hogy miket hordassz itt össze??? A buzis dumáddal jó lenne, ha nem itt aláznád magad. Úgy gondolom, hogy a buta és szerfelett primitív embernek (amilyen te is vagy) nem lehet megmagyarázni, hogy milyen buta és szerfelett primitív... úgyhogy többet nem is próbálom ezt a tudomásodra hozni!!!
Ezt te nem értheted...

peti 2007.12.15. 16:48:48

:)
ezzel magadat nyugtatod?
:)
vicces lehetsz élőben:)
gondolom ezt te is sejted:)
süti beállítások módosítása