Obama exkluzív

2009.01.22. 02:56

  Amerikában a leköszönő elnök mindig hagy egy levelet az utódjának. Nos ezt George W. Bush is megtette, és hála Barack Obamá-nak, aki a fent említett írást eljuttattatta szerkesztőségemhez, most ezen mű magyar fordítása következik, jó szórakozást:

 

Kedves Uram!

 

  A jó texasi hagyományoknak megfelelően, remélem nem haragszol, ha Barry-nek szólítalak ezután. Ezennel rád hagyom ezt a szerény kis kéglit. Tudom, kicsit szűkös, de azért el lehet benne éldegélni. Be kell vallanom, hiányozni fog ez a csendes környék, jó volt itt lakni. Búcsúzóul ellátlak pár tanáccsal, amiknek biztosan hasznát veszed majd a jövőben!

  Először is, minden reggel alaposan moss fogat, a füled mögött se felejtsd el kimosni! Reggelire mindig egyél egy kis müzlit, mert az nagyon egészséges, és tápláló. Figyelj a rendszeres táplálkozásra, és minden nap egyél egy kis joghurtot. A koszt egész tűrhető, de ragadj meg minden alkalmat, hogy házon kívül ehess.

  A szakácsnő nem azért néz rád ferde szemmel, mert egy koszos fekete rabszolga vagy, hanem azért mert kínai, de remekül tud főzni (már amit). A takarítónő nem beszél angolul, ugyanis mexikói bevándorló, feketemunkás. Nyugi, leellenőriztettem, nem terrorista, de a bevándorlás-ügyieknek nem kellene tudomást szerezniük róla, jó munkaerő, és szinte ingyen melózik itt. Vigyázz Juan-ra a kertészre, igazi kincs, nagyon ért a növényekhez. Azelőtt egy kenderültetvényen dolgozott, amit a rendőrök bezártak. Jimmy-t a sofőrt II. Erzsébet királynőtől kaptam ajándékba, néha a jobb oldalon közlekedik, de azért mindig időben leszállított mindenhova. A többi alkalmazott jobbára problémamentes nem lesz velük gondod.

  A múltkor végig dance-eltem az egyik folyosón, és levertem egy nagyon drága antik vázát, ha megtennéd, hogy a leltárból eltünteted… A dolgozószoba plafonját sem volt időm megjavíttatni. Két hete, ott pucoltam meg a vadász(gép)puskámat, és véletlenül a mennyezetbe eresztettem egy sorozatot, de ez is legyen a mi titkunk. A gardróbban ne tölts túl sok időt, van ott valami Monica Lewinsky nevű nő - még Bill-től kaptam ajándékba -, azóta ott van becsomagolva, mostanra már elég kellemetlen szaga lett. Az erkélyen ne próbálj táncolni, mert ott, meg a fürdőben marhára csúszik a padló, bár nekem az óta megy a spárga. A mosodában van egy adag szennyes ruhám, ha lesz egy kis ráérő időd, küld el nekem. Jut eszembe, a mozi szobában akad pár pornófilm, amiket vissza kellene vinni a kölcsönzőbe. A tékásnak csak annyit mondj, hogy: Bush Baby küldi. Ha lehet, erről nem lenne muszáj mindenkinek tudnia. A földszinten lévő WC el van dugulva, mert beleejtettem a mobilomat. Az Ovális Iroda szőnyege alá besöpörtem egy kis kutyaszart, Barney-t kicsit megviseli a költözés. A garázsban áll a Ferrarim, majd valamelyik nap beugrom érte. Ha vezetni akarod, vigyázz rá, és legyen nálad jogosítvány!

  A bulizásnak is vannak szabályai a Fehér Házban. Kérlek, ne hallgass hangosan gengszter rappet, mert átjönnek a szomszédok. Szivart csak Kubából rendelj, Castro a legjobb díler. Ne termessz gandzsát se a pincében, sem pedig a kertben, a talaj nem megfelelő, én már próbáltam, és nem sikerült. Barry, ne feledd, nem gyújthatsz rá házon belül, olyankor ki vagy tiltva, de azért a tetőre sem kell kimászni, elég, ha kimész a kertbe, vagy az erkélyre. Végezetül kérlek, hogy ne fesd feketére a Fehér Házat, mert hallottam ez irányú pletykákat.

 

Minden jót kíván:

 

 

 

George W. Bush

 

Utóirat:
Hónapok óta elfelejtettem rendezni a közüzemi számlákat, úgyhogy ha kikapcsolják a vizet, a gázt, a villanyt, meg a telefont, akkor ne lepődj meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr51894821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása