Nyilatkozat, háború

2011.11.30. 23:57

  Azért vannak dolgok, amiket a mai napig alig akarok elhinni. Gondolok itt elsősorban a kormány tagjainak szónoklataira, például: Nem volt indokolt a leminősítés, mert az ország számai jók! Ebben van valami, hiszen Magyarország számai ugyan jók, de ez nem sok vizet zavar, ha Matolcsy számait még a lottón se lehet megjátszani. Már kezdem érteni, hogy mit jelent a „bukottak bosszúja”! Hogy egy másik film magyar címét is idecitáljam, csak azért, hogy jellemezni tudjam a kormány munkáját: Buhersereg (Buffalo Soldier).

et.jpg  Ezek a politikai döntések és törvények egy napon biztosan más fontos dolgokkal fognak egy lapon szerepelni, mint például az agresszív kismalacos és Mórickás viccek. Egyszerűbb lenne, ha ezeket valamelyik viccmagazinban közölnék, mert ezekért felesleges nyomatni a Magyar Közlönyt! Ha már ez az újság szóba került, nem értem, hogyan úszhatta meg a névváltoztatást, és miért nem lett belőle Nemzeti Közlöny? Bár, ha úgy alakul, akkor írok erről egy tanulmányt és kiállítok egy számlát; mondjuk 60 millióról! Viktor, ez neked így jó lenne? Mielőtt elkezdenétek alkudozni, ez a végső ajánlatom… Talán ideje lenne, ha ez a vezetés elkezdeni a minőséggel foglalkozni, és feladnák ez a kínai üzemi politikát, ahol csak a mennyiség számít. Nem azzal van a baj, hogy sok törvényt hoznak, hanem azzal, hogy ezek a törvények meglehetősen szövevényesek és használhatatlanok. Ezek után mindenki csodálkozik. A külföld azon, hogy ezek milyen ostobák, a kormány azon, hogy külföld szankcionál, mi meg azon, hogy ezt is nekünk kell kifizetni. Ha én a munkahelyemen elb@szok valamit, az velem fogják kifizettetni, nem a gyártósori munkásokkal, így jó lenne, hogy ezek után a rossz döntések árát a politikusaink a magánvagyonukból lennének olyan kedvesek rendezni. Sok kis 20% az évek alatt nagyra nő…

glenn_jones_22.jpg  Mert mi mindig azt hisszük, hogy már a kutya se figyel ránk, aztán K. Lajos, debreceni lakosról lekerül a szájkosár, és máris zuhan a Forint. Aztán a Matolcsynak kijön egy eredmény az abakuszon, de az S&P leminősít. Esetlegesen nem lehetne néhány fejcserét eszközölni, ahelyett, hogy létrehoznak egy szuperhatalmú szervezetet, hogy befogják a prolik száját? Sajnos sok kérdés merül fel a rendszerrel kapcsolatban, és mindkevesebb választ kapunk. Ilyen a rabszolgasors. Hallgass a neved, dolgozz ingyen minden nap, éhen ne merj halni, beteg nem lehetsz. Ha a sok rezidens felmond, azt hiszem, akkor majd halomra lövik a munkaképtelen embereket. Ezzel az intézkedéssel hamar összejön majd az egymillió új munkahely, még úgy is, hogy rengeteg megszűnik. A sikeres politika alapja… Az viszont végképp nem fér a fejembe, hogy hogyan szavazhat 28 képviselő akármiről is a Parlamentben? Vannak kiscsoportos törvények is? Mert ennyi erővel minden pártból legyen ott egy ember, aztán intézzék el egymás között. Kevesebbe kerülne, ugyanitt tartanánk, és minden hazai politikai nézet képviseltethetné magát. 10+1 fős Parlamentet, és nem is kéne sokat gondolkodniuk, hogy a politikus válogatottban kik focizzanak!

glenn_jones_31.jpg  Azért, az tisztán látszik, vannak még olyan dolgok, amelyektől ez a kormány retteg. Ilyen például a szabad véleménynyilvánítás, a sajtószabadság, a demokrácia minden kezdeménye és a vasutas sztrájk. Az, hogy a vasutasok most mégis kapnak a MÁV Cargo árából, az egy vicc. Tegyük fel, hogy dolgozunk egy cégnél (már ha megtehetnénk), és a szóban forgó cég gazdát cserél. A régi főnök nem fogja azt mondani egykori alkalmazottainak, hogy gyertek gyerekek, eladtam a céget, elosztjuk az árát! Ilyen sehol máshol nincs a világon, mert ez már a mérhetetlen fokú butaság mintapéldája! Azonban ebben a rendszerben a nagyfokú igazságosság jegyében egyeseknek több jár, és ezt ideje megszokni. Magyarország viszont nem fog Görögország sorsára jutni. Magyarország Michael Jackson sorsára fog jutni!

  Összegezve mindezt, szerintem már csak napok kérdése, és lesz egy „Nemzeti Nap” a Petőfi Rádióban, amikor is, rég nem hallott Dörner és Csurka verseket fognak nyomni, egész nap. Addig is, itt van még ez is: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr503427466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása