Egyik reggel arra ébredtem, hogy valószínűleg átaludtam egy utazást, és most már Afrikában vagyok. Közelebbről nézve, olyan, mintha Tanzánia lenne, ahol az emberek egyik fele a nemzeti park alkalmazásában áll, a másik fele pedig a park védett vadait ritkítja, nem éppen legális módon. A mi kis kínai piacos politikánk is így működik. Végül is a Vörös Birodalom közelebb van, mint gondolnánk.

  Egy bizonyos pontig egyet lehet érteni a jelenlegi kormánnyal, vagyis nyugodtan tiltsák be az enyémhez hasonló blogokat, ahol arc és név nélkül írják meg az emberek a véleményüket. Ezzel azért van egy-két kisebb-nagyobb probléma: Jelen helyzetben például R.T.Is.Rock-ból csak egy van (az egész neten), míg Nagy Róbertből akad néhány ebben az országban, egy közepes méretű városban pedig több is. Szóval a jól kitalált nicknév többet ér, mint a gyári/polgári. De hát, aki nagyon meg akart találni, az eddig is megtehette és ezek után sem lesz nehezebb dolga. Az viszont már nagyobb baj, hogy így nem marad olyan fórum, ahol elmondhatom, hogy mit gondolok Orbán Viktor miniszterelnök úrról és az Ő munkásságáról. Javaslom, hogy hozzanak létre egy olyan telefonszámot (vagy valamilyen hasonló lehetőséget), ahol a nap 24 órájában elérhetem Orbán Viktort, hogy megmondhassam neki: A jó k**** a****, te rabszolgatartó, b*******, c*****király g***! De ezt már nem lehet… Nem tudom, ha most hagyok az olvasóknak némi üres helyet, hogy odaképzelhessék, amit gondolnak, akkor azt még lehet, vagy már nem? Lássuk be, elégedetlenek vagyunk, szóval nagy valószínűséggel jó csúnyákat képzelnénk az üres helyekre!

  Azért vannak eredmények is. Görögország, Írország, Portugália, Olaszország és Spanyolország is előbb csődölhet be, mint mi. Ennek az az egyik oka, hogy arrafelé nem dolgoznak az emberek, nálunk pedig dübörög a közmunkaprogram. Segélyből élők, álláskeresők, hajléktalanok és korkedvezményes nyugdíjból visszahívottak, önként és dalolva fordítják oda orcájukat a munka felé, éljen május elseje, éljen a közmunka! A tervek szerint, a jövőben a versenyszektorba is kiközvetíthetnék az állástalanokat. Szerintem itt álljunk is meg egy percre. Már megbocsásson a világ, nem ez lett volna a munkaügyi központok dolga? Végre Ők is dolgoznak majd! De ez még csak egy ötlet, amin még dolgoznak a cégnél, szóval az még csak a kockás füzetben pihen, és még nem ültették át iPad-re. A másik jelentős változás, hogy ezentúl az álláskeresők a munkahelyüktől távol is közmunkázhatnak. Igaz, hogy ezzel lemaradnak az állásinterjúikról és a jó lehetőségekről, másfelől azonban új tapasztalatokat szereznek a nomád életforma és a láplecsapolás területén. A közmédiából kirúgott újságírók pedig a kijáratnál már át is vehetik a seprűket, lapátokat és a motoros kaszákat. Ez aztán a hatékonyság! Félelmetes ez a lendület, nem számít nekik, hogy hány életen kell átgázolniuk, hiszen harcban állunk. Meglehet, hogy ez a háború csupán csak egyes fejekben van jelen és gyógyszerekkel megfelelően lehetne kezelni, de most már minek? Elindultunk az úton és mindaddig meglesz a lendület, amíg a nyugdíjvagyon kitart. Utána meg majd államosítanak mást, mert itt az emberek magasan az európai színvonal felett élnek. Meg van Nemzeti Összetartás (meg Nemzeti Böszmetartás is), ahol az emberek a saját, nehezen megkeresett forintjaikkal segítik ki az államot a gödörből. Mert itt az idő, építhetünk egy új országot, nagy falakkal és rácsokkal, szóval mindennel, ami egy full extrás börtönhöz kell.

  A végső konzekvencia az, hogy erősen gondolkodom azon, visszaadom a magyar állampolgárságom Orbán Viktor mélyen tiszteletes Úr kezébe sk., mert ilyen feltételekkel inkább leszek hontalan a nagyvilágban, és megvárom, míg valaki befogad/örökbe fogad, mintsem valaki/valakik rabszolgájaként tengődjem. Szóval, a politikusok már a spájzban vannak. Azt viszont fontos megjegyeznem, ahhoz, hogy munkát adjunk a népnek, nem kell feltétlenül vélt vagy valós háborúkat kezdeni. „Viva siempre el trabajo y la paz!” A kormány dolga az, hogy békét teremtsen, már ha demokratikus formában kíván működni. Az egyéb kategóriákban pedig mindent szabad. Arra azért még oda kell figyelnünk:   „No todo lo que es oro brilla!”

  Még a cenzúra és az NMHH előtt: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr393068017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása