Ma vettem egy új telefont a Telenor-tól. Ezzel nem is lenne baj, sőt, mondhatjuk ez jó hír, legalábbis az lenne. Egy LG GS290-est 10 Forintért, még a hozzám hasonló hülyéknek is megéri. Ehhez ugyan végig kellett járnom az egész várost, és az utolsó darabot hoztam el, ami már felháborító, mert a hirdetés úgy szólt, hogy kedvemre választhatok, bár arról nem volt szó, hogy telefont vagy üzletet.

  Az eladó lánnyal nem volt semmi baj, segítőkész volt, meg minden, és amúgy is jobban szeretem a női eladókat, főleg ha 20 és 30 év között vannak. Tudom, ez diszkrimináció, de amit a cégek művelnek az sokkal brutálisabb. Tapasztalataim szerint, a nők baromira nem egyenjogúak ma Magyarországon. Persze mehetnek dolgozni ahová akarnak, bár ez is feltételes, hogy kit hova vesznek fel, és hová nem. Azonban ami általános probléma mindenhol, az a terhes nők helyzete. Egyszerűen undorító az a bánásmód, amit a terhes nők kapnak a munkahelyükön. A cégek többségének a terhesség egy betegség, ami számukra aligha elfogadható helyzet. A terhesség egy állapot, ami nem betegség, hanem egy örömteli esemény, és amivel nincs semmi baj. Fajfenntartás meg minden. A terhesség egy áldás.

  Azonban akkor se könnyebb, ha már megvan a gyerek, mert a gyerekkel is sok gond van. Beteg lesz, akkor otthon kell vele maradni, és addig a kedves anyuka nem tud dolgozni, és még ehhez kapja a rosszalló megjegyzéseket. Végül is a cégeknek – tisztelet a kivételnek – mindegy, hogy jön vagy már megvan a gyerek, eleve hátrányból indul az, aki gyermeket akar. Férfi létemre tőlem is kérdezték már meg állásinterjún, hogy mikor akarok gyereket. Egyrészt senkinek semmi köze ahhoz, hogy én hány gyereket akarok összehozni. Igazából nincs olyan ok, amiért be kellene számolnom a munkaadómnak, hogy hány gyerekem van, vagy hányat akarok. Ezt senkitől sem lehet megkérdezni. Illetve lehet, de ennek semmilyen kihatása nem lehet a pályázat elbírálására. Következésképpen, ha valaki bevallja gyermekeit illetve gyermek vállalási szándékát, azt nem érheti megkülönböztetés a többi pályázóval szemben. Sajnos hatással van.

  A keresztény-konzervatívok nem tudom, hogy mit fognak kezdeni ezzel a helyzettel, de ami eddig kiderült a politikájukból, hát attól nem lesz jobb a nők helyzete. A nők dolga a konzervatív értékrend szerint az, hogy kussoljanak, főzzenek, takarítsanak, szüljenek, dolgozzanak, mindezt minimálbérért. Erre utal az is, hogy a Fidesz megszüntette a nem semleges-nevelés az óvodákban és az iskolákban. Ezek szerint a lányok nem játszhatnak matchbox-okkal a fiúknak meg tilos lesz a G.I. Joe és az Action Man. Ez van, Isten szemében sem vagyunk egyenlők. Amíg a Biblia arról papol, hogy a homoszexuálisokat és a leszbikusokat meg kell kövezni, addig mit várunk. Erre biztos írják majd, hogy én ezt hol olvastam a Bibliában, de benne vagy, ahogy az is, hogy Istennek neve is van. Bizony istent is hívják valahogy, a leggyakoribb neve Éli (angolban: Eli). A nők helyzetén azonban ez sem segít, mert a keresztény dogmák szerint csak házasságban lehet gyereket vállalni, az egyedül álló anyák, azok akik egyszerűen csak elavultnak tartják a házasság intézményét, azok nem emberek, és amíg ez így van, addig nem lesz jelentős változás a világon.

  Nők, mi férfiak általában szeretjük őket. Szépek, kedvesek és legjobb élményeink kötődnek hozzájuk. Az első csók, egy kúrás kint a szabadban mind-mind maradandó emlék. Bár ezekhez el kell jutni egy bizonyos szintre, vagyis egy csaj nem árt hozzá, mert ha egyedül vagy, akkor ez olyan, mint a „3 csapás”, de Homer Simpson szerint kettőnél több rázás már maszturbálás, szóval amíg a nők nem kapnak ugyanolyan jogokat, mint a férfiak, addig az ilyen Orbán-féléknek csapkodhatják maguknak, meg szopathatják a Schmitt Pál féléket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr212210101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása