Eminem: Recovery

2010.06.07. 14:15

  Június 22-én fog megjelenni Eminem új album, amit eredetileg a 2009-es Relapse folytatásaként hirdették, de végül a Recovery címet kapta. Eminem elmondása alapján, az új album tematikáját tekintve nem nevezhető a Relapse folytatásának, ezért döntött az album címének módosítása mellett, és így lett a semmitmondó Relapse 2-ból Recovery.

  Az új album beharangozó dala, a Not Afraid elég ütősre sikerült, nemcsak a zene, de a klip és a szöveg is zseniális, de ezen a szinten ezt már megszokhattuk, sőt ne tagadjuk, hogy elvárjuk ezt a fajta professzionalizmust Eminemtől. A videó HD-ben igazán nagyot üt. Az ugrásra készülő öngyilkosjelölt, a szobába zárkózott őrült, a tükrök között kiutat kereső skizofrén, és a város romjai felett repkedő szuperhőst mind Em alakítja, ezzel mutatva be személyiségének sokszínűségét, és bizonyítva azt, hogy a depresszióból is van kiút, nem számít, hogy ki mennyire van éppen mélyen. Íme a produkció:

 

  Visszatérve a lemezhez. Hát unatkozni nem fogunk. Olyan közreműködők vannak a lemezen, mint Pink, Rihanna és Lil Wayne. Az albumhoz kétféle borítót tettek közzé. Az egyik egy elég átlagosnak mondható, Em sétál valami úton, a másik viszont sokkal mókásabb, hiszen azon Slim egy üvegkalitkában dekkol Detroit egyik terén, és hát nem hiányzik az összkomfort sem.


  A Recovery alapból 16 trekkel jelenik meg, de biztos lesz bónusztrekkes extra változat is:

1. COLD WIND BLOWS

2. TALKIN’ 2 MYSELF FEAT. KOBE

3. ON FIRE

4. WON’T BACK DOWN FEAT. P!NK

5. W.T.P.

6. GOING THROUGH CHANGES

7. NOT AFRAID

8. SEDUCTION

9. NO LOVE FEAT. LIL WAYNE

10. SPACE BOUND

11. CINDERELLA MAN

12. 25 TO LIFE

13. SO BAD

14. ALMOST FAMOUS

15. LOVE THE WAY YOU LIE FEAT. RIHANNA

16. YOU’RE NEVER OVER

  Szóval nincs más hátra, mint kivárna június 22-őt. Azóta már piacra dobták a Won’t Back Down című számot is ami kicsit rockos, de egy Pink-kel közösen elkészített szám esetében ez nem okoz csalódást. Még egy kis ráadás, Eminem bejelentette, hogy újjáéleszti a Shady Records-ot, és új tehetségek után néz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr692062949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása