Határon túli magyarok

2010.04.22. 16:15

  A politikusaink ma már szemrebbenés nélkül lépnek át minden határon. Illetve majdnem minden határon, mert Sólyom a mai napig remegő lábakkal közelíti meg a Román-Magyar határt. De most igazából nem az államhatárokról vagyon szó, hanem a törvényi keretekről, amelyeket a törvényhozók könnyen kerülgetnek, hiszen mindig hagynak néhány kiskaput önmaguknak.

  Annak, hogy mennyit lopjanak, tényleg csak a fantáziájuk szabhat határt. Mert tudjuk jól, mi minden fér el egy Nokia dobozban – többek között 15 millió Forint is vígan elfér benne –, és a legújabb Fővárosi Közterület Fenntartót érintő botrány után, azt is tudni fogjuk, mennyi pénz fér el egy kukában vagy akár egy kukásautóban. Ezek rendkívül hasznos eszközök, ha illegálisan akarunk nagyobb mennyiségű pénzt eljutatni „szeretett” politikusunknak, tisztségviselőnknek. Ezek már annyira feltűnőek, hogy a kutya se figyel oda rájuk. Bár az tényleg gyanús lehet egy kicsit, hogy ha két fegyveres őr lóg hátul a kukás kocsin. Persze nem feltétlenül ez a megoldás, hiszen annyi féle-fajta mobilgyártó van, és a legtöbbjük dobozolja telefonjait, bár ettől még maradhattak a jól bevált Nokiás doboznál. De ne higgyük azt, hogy ezzel vége is lesz a sok korrupciós ügynek, mert ha a szocik meg merték csinálni minimális többséggel, vagy ha az utóbbi időszakot nézzük, akkor kisebbségben is, akkor mi lesz a Fidesszel meg a kétharmadukkal. Ezeket nem lehet megállítani, mert a korforgást fenn kell tartani, a Fidesz közeli cégeknek is meg kell valamiből élni, például Kövér öccsének is van egy nyomdája, ami annak idején kapott állami megrendeléseket. Bár a narancsosoknál a papírokkal nem lesz gond, hiszen van egy kőkemény közokirat-hamisítójuk Pintér Sándor személyében, és hát ki más is lehetnek a régi-új kormány belügyminisztere. Nem fog tudni senki semmiről, ők meg majd sokkal jobban fognak élni, mint az elmúlt nyolc év alatt bármikor.

  De senki sem aggódik ilyeneken, hiszen lesz Orbán király, aki most eladja ugyanazt a szart, mint 16 éve, és úgy látszik a fos ízlik is a magyar népnek, zabálja. Nem tudom, milyen szeren éltek, de azt már be kéne tiltani. A magamfajtának meg jó lesz egy szimpla füves spangli. (Ha már az előző poszt kommentjei közt meg lettem vádolva) Aki azt hiszi, hogy Orbán és népes sleppje nem fog csórni, az téved, ők egyetlen politikus generációhoz tartoznak, vagyis a lopás a mindenük, csak a kenőpénz, csak az kell nekik. A rendrakást meg kitől várja az ember? A Jobbiktól meg a kis bohóc hadseregétől a Magyar Gárdától? Hát nem tudom, bennem egy leszbi pornós csaj nem kelt félelmet… Vagy akkor már az LMP? Az LMP nem más, mint a rendszerváltás utáni, tolvaj-bűnöző politikus generációt istenítő hülyegyerekek gyülekezete, akik folyton-folyvást lejáratják magukat. Ide most csak egyetlen példa. Az első forduló előtt telenyomták a sajtót, hogy a Bokros álljon ki velük vitatkozni. Amikor ez megtörtént, mert Bokros Lajos nagyarc, és elment, akkor meg húzták fülük-farkuk, hogy hát ők nem is, aztán Bokros ott ült egyedül. Az LMP azon politizálni vágyó, a politikát már megjárt, vagy a jelenlegi politikusokat irigylő emberek gyülekezete, akik simán csak lopni akarnak, és ehhez a liberális-zöld köntöst húzták elő. Aki ezek után csodálkozik, hogy vannak olyanok, akik nem mentek/mennek el szavazni, hát senki se csodálkozzon. A választásokkal kapcsolatban ugyanis felmerül egy rettentően fontos kérdés, mégpedig: Miért kell mindig a jobbik rossz között választani? Miért nincsenek igazi alternatívák, amelyek közül nyugodt szívvel választhat minden jóérzésű határainkon belüli magyar állampolgár.

  Itt elértünk egy újabb érdekes pontot. A Fidesz állampolgárságot, és egyben szavazójogot adna a határon túli magyaroknak, és ők majd tipikusan a más farkával fogják verni a csalánt. Mert ők megszavazhatnak bármit, ők nem ebben az országban élnek, nekik mindegy lesz.

  Úgy látszik a kommunizmus nem volt elég, újabb önkényuralom kell a magyaroknak, addig se kell fontos dolgokkal foglalkozni. Sajnos ettől még nem lesz jobb. Mert a helyzet a következő: „Aki emlőt, hogy szopjon, az államtól vár, de faszt kap, hogy szopja torkig a szájba a végén meg verheti a nyugdíjára rá” (Belga – Politikusok 2)

  Magyarországon még nagyon sokáig csak a politikusok lesznek azok, akik bármit megtehetnek, és nem számít, hogy „faskó vagy libsi” mert ugyanannyira tolvaj, mint egytől-egyik. Ezek után sok sikert mindenkinek a második fordulóhoz. A narancsos kétharmad meg olyan, mint a tömeges öngyilkosság!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr871942815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása