Arról már volt szó - sajnos talán túl sokszor is -, hogy milyen szánalmasnak tartom azt, ha valaki üres és szánalmas kis életéről ír, de az még szomorúbb dolog, hogy vannak emberek, akik el is olvassák ezeket a szarokat. Ez olyan, mint amikor valaki éjjel-nappal Che Guevará-s pólót hord, közben meg a Jobbikra szavaz.

  Röviden, képzavar az van bőven, de bepofázni idejár az összes szenny, és az ember maradjon nyugodt, és ne kezdjen el gyalázkodni. Ezt kellene tenni, a konfliktus kerülése általában jó megoldás, de ezek mindig azt hiszik, csak nekik lehet igazuk. A hit és a tudás között azonban különbség van, míg a Quarton lehúzták a Relapse-t, addig a nálam olvasható kritika bizonyult igaznak, hiszen ez az album vezeti szinte a nagyobb eladási listákat. Esetleg, hogy némi politikát is keverjünk a dologba, ami az énblogolók többségénél kiveri a biztosítékot, hogy Orbán Viktor, mint mezítlábas ügyvéd, ne pofázzon bele a gazdasági dolgokba, meg a többibe se nagyon, hiszen a Jobbik EP-be jutás is többek között az Ő lelkén szárad…

  A rövid kitérő után, vissza az énblogokhoz, hiszen ez lenne a mai téma. Furcsa perverziónak tartom, ezt a műfajt, de ez az én bajom. Az viszont szinte 100%, hogy valamelyik még szánalmasabb magyar közösségi oldalnak tagja az összes. Az IWIW meg a MyVIP csak arra jó (vagy csak arra használják), hogy bejelölgetik azokat az embereket, akiket amúgy is látnak minden nap. Az emberi butaság bizonyítéka. De valakiknek ez jó biznisz, meg a Nemzetbiztonsági Hivatal munkáját is megkönnyíti egy IWIW regisztráció. Külföldön ezek az oldalak nagy sikerrel működnek és sokkal jobbak, nem csak kivitelezésben. Elég ha csak a Facebook.com-ra vagy Perfspot.com-ra gondolunk. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azon olvasónknak, aki a Facebook-on népszerűsíti a blogunk. A Perfspot pedig egy olyan közösségi oldal, amelyet az értelmiség számára találtak ki, bár egyesek hajlamosak túlzásokba esni. Ezeket az oldalakat nyelvtanuláshoz kiválóan lehet használni, és egy utazás alkalmával a cél országban is lesz ismerősünk, aki segít mindenben. Bár a legtöbb helyen a magyarok csak lejáratják, egyrészt saját magukat, másrészt az egész országot. Újabb Orbán Viktoros példa, hiszen a szótárakban a primitívség címszóhoz az Ő képét kellene betenni, amikor az EP-ben magyarul szólal fel, mert azt hiszi, hogy az világnyelv, de a többi EP képviselőnek az jön le, hogy Magyarország ex- és leendő miniszterelnöke csak az anyanyelvén beszél, mert annyira műveletlen paraszt, és az is…

  Ideje volna leszakadnom Orbán királyról, változni úgysem fog. De az énbloggerek viszont még mindig a nyakamba lihegnek, mert értelmes dolgokról nem tudnak írni, a politikához nem értenek, és sajnos ahhoz is buták, hogy élni tudjanak. A többség azért Jobbikos, mert a saját életével nem tud(ott) mit kezdeni (egyszóval: looser), és a cigányságon vagy általában a kisebbségeken tölti ki mérhetetlen haragját. Természetesen az ok nélküli gyűlölet a másik oldalon is ugyanakkor ellenreakciót vált ki, illetve még nagyobbat, és a végeredmény egy végletekig eltorzult társadalom, melyre remek példa kis hazánk.

  Végezetül annyit, hogy tiszteletben tartom a szerzői- és a szólásszabadságot, de azt viszont nem viselem el, ha egy ilyen tehetségtelen nulla jön ide, és elkezd gyalázkodni. Az előzetes moderáció tehát biztos, hogy marad, mert túl sok a szemét. Az építő jellegű kritikákat továbbra is szívesen vesszük, de többi örüljön, hogy nem váltunk „Jay és Néma Bob visszavág” módba, és az idióta kommentezőknek nem adjuk a kezükbe a saját seggüket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr411173516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiszékeny 2009.06.10. 07:17:52

Majdnem teljesen egyetértek veled!
Aki nem ért a politikához, mi a fenének ír hülyeségeket, írna a blogjába valami értelmeset, erről beszélek én is...igénytelenek sokan...csak a helyet foglalják!
süti beállítások módosítása