Szóval van ez az állatvédő szervezet, amelyik előszeretettel túlspirázza a dolgokat. A németek mindig is szeméttelepnek néztek minket, és most még lábtörlőnek is használják Magyarországot.

  A libatömés elleni tiltakozás megdöbbentett, hiszen már az ókori Egyiptomban is tömték a libákat, kis hazánkban pedig hagyománya van. A régi parasztok kézzel húzták le a liba gigáján a takarmányt, ami sokkal brutálisabb megoldás, mint egy flexibilis gumicső. Egyébiránt embereket is táplálnak hasonló módszerekkel, gondoljunk csak a kórosan soványokra. Mellesleg itt jegyezném meg, hogy az egyik honi biofarmon is tömik a szárnyasokat. A végeredmény viszont lehangoló, egy csomó ember munkanélküli lett, pár tehetségtelen balfasz miatt.

  Ez a vírus igyekszik végigsöpörni a teljes magyar mezőgazdaságon, hiszen a következő célpontot a nyulak jelentik, biztos csak azért, mert nyuszik. Így karácsony felé inkább a rénszarvasokat kellene védeni, a tapsifüleseket meg húsvétkor, akkor nagyobbat üt egy ilyen sztori, ez időtájt kevés embert érdekelnek a nyulak jogai. Egyébiránt kifogástalan körülmények között vannak „elszállásolva”, de úgyis levágják őket, akkor meg nem mindegy? (Vonatkozik ez a libákra is!) Ha kicsit jobban belegondolunk, szerencsétlenek a halálsoron vannak, pedig nem követtek el semmilyen főben járó bűnt. Ennyi erővel gyűjtsenek aláírást, hogy ne levágják a jószágokat, hanem először polgári bíróság ítélje halálra őket. A büntetés végrehajtása pedig a kötél általi haláltól, a méreginjekción át, a golyó általi halálig tartson. Hiszen ez lenne a tiszta sor, így fair.

  De ki lesz a következő a 4 praclis listán? Védjük a hódot, irtsunk erdőt! Esetleg megpróbálkoznak a növényvédelemmel is? Lehet, hogy már csak idő kérdése, hogy mikor állnak elő egy olyan kisfilmmel, ami a búza kegyetlen életét mutatja be. Elvetik a magokat valami koszos, büdös autópálya mellé, ott nőnek egymás hegyén-hátán, amíg az emberek be nem vetik a legdurvább tömegpusztító fegyvert: a traktort. A takarmánynövények számára az apokalipszis egy baszott nagy kombájn képében jő!

  Az én szerény véleményem az, hogy segítenek egyes cégeknek a konkurencia legyűrésében. Az átlagembereket is meg kellene védeni az állatoktól, gondolok itt egyes politikai vezetőkre, téveszmék követőire stb.…

 

 

Fények, füst, robbanás

 

  Valaki már megint a DVD lejátszóban felejtette a „Vadromákat ugye lelövik?” című filmet. A rendőrség persze tagad, leplezi tehetetlenségét, hiszen a szélsőjobbos srácoknak mindent szabad, de csak itthon. Szlovákiában megkapták ami jár, az ártatlanok meg rájöhettek, milyen érzés, pár kretén miatt nagyon rábaszni.

  Az elmúlt hetekben igencsak elszaporodtak a romák elleni támadások. A zsaruk persze egyből rávágták, hogy nem a származásuk miatt gyújtották rá a házukat ezekre az emberekre, dobtak be kézigránátot az ablakukon, lőttek rájuk, vagy mindezt egyszerre. Az uzsorás téma most amúgy is nagyon menő, lehet vele takarózni, de kérdés, hogy érdemes-e? Szerintem egyetlen pénzes ember sem nyírja/nyíratja ki az adósát, mert akkor sohasem látja viszont a pénzét. Hát igen, a nyomozóinkba nem szorult ennyi logika. A komolyabb ügyekben rendre kudarcot vallanak, hogy bánatukat enyhítsék, elmennek és megerőszakolnak valakit. A haverok meg majd úgyis tisztázzák az álszenteket.

  Ideje hát, hogy nevén nevezzük a gyereket, hiszen ezekre az eseményekre van egy kifejezés, mégpedig az etnikai tisztogatás. Szörnyű ezt leírni, de ez van, ezt látjuk. Talán nem ártana tenni valamit. Ja kérem, ahhoz bátorság is kéne, annak meg ugye híján vagyunk, mint az észnek. Továbbra is a „Küszöbmajom 1 életre” elnevezésű kampányt ajánlom. Vagy ez, vagy majd a rendőrség kitalálja a „Garázdálkodj fokossal” című játékot, aminek egy nagyon egyszerű szabályrendszer lesz az alapja, és minden alapcsomag tartalmaz majd egy kis szekercét.

  A butaságot valahogy ki kell irtani a fejekből, lehetőleg békés módon. Aki elkezdett egy téveszmét követni, az ritkán tér meg, így hát a következő generáció megfelelő nevelésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr72778840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása