Az ember jár-kel a városban, és lépten-nyomon felborított, felgyújtott, kiégett, összetört köztéri szemetesekbe (kukákba) botlik! Az erőfitogtatás eme különös formája főleg a neonáci érzületű emberek és a focihuligánok sajátja. De sajnos nemcsak a szemetesek bánják!

  Az addig rendben van, hogy az ember próbálja otthonosabbá tenni a környezetét, az viszont sok mindent elárul, hogy ki hol érzi igazán otthon magát, Ők a szemétben! Biztos, a neveltetésnek is köze van ehhez! Valakinek a törött sörösüveg „veszélyes” hulladék (megvághatod vele magad), másoknak meg niggerkés! Nos ezek a kukaművészek - és most nem a csövesekre gondolok - ott elégítik ki a szükségleteiket, ahol éppen vannak: odahugyoznak, szarnak a Kossuth-térre, lebontják a fővárost stb.… A butaság és a barbarizmus hódít, és nem számít, hogy ez már a XXI. század (a legendák meg úgyis velünk élnek elegendő Orbán „Kádár János” Viktorra gondolni).

  Nem tudom, hogy az ilyen kukadöngető barmok maguktól, vagy felsőbb utasításra cselekszenek, de azt észre kellene venni; „ahhoz, hogy rombolj, valamit építened kell!” A másik dolog, amit nem vágok, hogy miért a köztéri szemeteseken kell gyakorlatozni (mert az azért van, hogy ne kelljen nyakig a szarba gázolni), a kuka nem üt vissza! Viszont, ha már annyira gyújtogatni, verekedni van valakinek kedve, gyújtson fel egy BMW-t, aztán várja meg a hurka-nyakú tulajt! Az erőviszonyok rövid ismertetése: adott a hurka-nyakú BMW-s viperával (teleszkópos acélrúd) és az 50 kilós kis náci, aki a vaságyat is magával hozta!

  Mert aki annyira izmosnak érzi magát - miután megzabált 30 tonna szteroidot -, és úgy gondolja, könnyedén elbánik egy ártatlan kukával, az talán építésben mutathatná meg, mit tud! Bár akinek 9 végzettségéből 8 általános 1. osztály, annak hiába pofázol, úgysem érti! A létezésnek az alacsonyabb formáját is képviselnie kell valakinek, de talán ezt meghagyhatnánk a planktonoknak, moszatoknak, no meg a zöldszemes-ostorosnak!

  Sajnos tény, hogy mindig lesznek olyan kőkemény csávók, akik az utcai szemetesen ugrálva ordítják hajnali 2-kor; „Belevaló vagyok!” Szomorú, hogy egy olyan egyszerű eszközt, mint a köztéri szemétes edény, nem tudjuk megbecsülni, pedig szerencsétlen azért van, hogy közszolgálati feladatot lásson el, de sejtem csak addig, amíg az ORTT meg nem bünteti! A rongálás másik oka, hogy a szemét vonzza szemetet, nem csoda hát, ha a nemzet csótányai köré gyűlnek!

(fotó: http://gunternet.hu/images/parisriot.jpg, http://www.hirszerzo.hu/imgpool/6712_6.jpg)

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr65356087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigg 2008.02.27. 17:51:31

Ilyen szörnyűségeket kizárólag értelmiségiek követhetnek el... szörnyű, szegény huligánokat megint gyalázzák... ejnye

pisti 2008.07.26. 02:19:40

Megint a nácik. Viszont a holocaustról még nem olvastam. Írnál ey kicsit aról is? Hátha valaki még nem unja...

Veszett Pocok 2008.07.26. 14:12:21

Azért a hírszerző logója ott figyel a képen...jellemző...

Griffith 2008.08.03. 20:55:59

Ez még mind semmi!

Azt várd meg, amíg egész judapest lángokban áll!

Jobb lesz, mint a magic mirror!

(Muhhahha!)
süti beállítások módosítása