Frasier-t a népnek

2007.11.30. 01:59

  Elárasztanak bennünk sorozatokkal, de valahogy mindig a legszarabbak kerülnek a műsorba. Értem én, hogy ezek olcsók, de a minőségük is hasonló! És teljesen mindegy, hogy argentin, brazil, amerikai, német, magyar vagy akármi más!

  A magyar sorozatgyártás – sajnos – ismét fellendülő félben van! Már tíz éve megy a Barátok közt, és időközben volt már bent minden: pedofil pornó (csodálkozom, hogy a Rogánt nem hívták vendégszereplésre), gyilkosság, és már mindenki megkúrt mindenkit! Szép teljesítmény, ennek a sorozatnak azonban ideje lenne véget vetni! Az igazság az, hogy elkezdeni se lett volna szabad! Bár ennek a fosnak a sikerén felbuzdult a TV2 és a királyi televízió is! Előbbi kitalálta a világ legostobább korház sorozatát, a másik a Tűzvonalban című nem is tudom micsodát, Stohl Bucival, akiről tudjuk, nem iszik, csak ha vezet! Azért a lépcsőn még le tud taknyolni gond nélkül!

  Németek is ontják magukból a szemetet, mindenféle értelemben, és valahogy mindig Magyarországot nézik szemetesnek! Telenyomnak minket mindenféle szarral: Eon, T-mobil, Tö-köm stb.… És ez nincs másképp a sorozatokkal sem: ott a Cobra 11, amiben már fél Németországot lebontották autókkal, vagy a Medicopter 117. Kibaszottul röhejes, hogy ez a tetves mentőhelikopter a terroristák, vagy csak egyszerű fegyveres emberek állandó célpontja. Valaki igazán megmondhatná nekik, hogy a húzzák a faszukra!

  Amerika sem panaszkodhat. A dél- és közép-amerikai sorozatokról szerintem nem kell beszélni, mindenki ismeri ezek. Az USA is tele van szánalmas termékekkel. Idióta történet gyenge színészek, elég megnézni egy epizód Szökést vagy egyéb limonádékat!

  Nem akarok pocsék áruk fórumát tartani, a sorozatokat a teljesség igénye nélkül soroltam fel, ez a sor is végeláthatatlan. De sokakban felmerül a kérdés akkor mit kéne műsorra tűzni? A válasz felettébb egyszerű: A teljes Cheers és Frasier (1983-2004) sorozatot. Dr. Frasier Crane karaktere nem véletlenül volt 20 évig Amerika kedvence, és zsebelt be 27 Emmy-t és 9 Golden Globe-ot! A pszichológust alakító Kelsey Grammer nem csak színészként, hanem jazz énekesként is megcsillogtatja tehetségét (Frasier Tossed Salad & Scrambled Eggs).

  Elég sok ember kedvence kis hazánkban is! Bárki bármit mond, inkább nézek egy régebbi, de tuti sorozatot, mint valami új fost, ami a sokadik bőr, ugyanarról a témáról! A megoldás egyszerű, mint kisfiúknak az állva hugyozás: Frasier-t a népnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr19247403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása