A kábító valóság

2011.12.08. 22:10

  Most még itt vagyunk, kicsit leszedáltan, de ígérem, leszokunk a Ketaminról, na nem ma, majd holnap! Nem kell sietnünk sehova, hiszen az arcunk már elérte a padlót. Igaz, felfelé igyekeztünk, de a hihetetlen sebességünk megtréfált minket, egy kicsit. Bár ezen a ponton már értem, hogy ez a kormány miért küzd annyira a drogok ellen. A tripp végén sokkal kiábrándítóbb a helyzet, vagyis, hogy minden tönkrement. Az átlagemberek ezeket az élményeket folyamatosan kapják, így nekik kevésbé feltűnő, addig a drogos kitisztul és megvilágosodik.

1027_17.jpg  Azért elkezdtek hullani a fejek a párton belül, csak az az apró bökkenő van, hogy nem azok mennek, és nem oda, ahova mi gondoljuk, illetve szeretnénk. Mert az Abakuszmágus például elmehetne a „p” betűs helyre, ami még véletlenül sem Puerto Rico vagy Panama, hanem az a hely, ahonnan legelőször jött ki, bár lehet, hogy az pont egy nyilvános WC ajtaja volt. Másrészt ezeket a távozásokat nem sorolhatjuk az eredmények közé, hiszen más helyekre jönnek az új arcok, műveletlen politikusfeleségek személyében. Még jó, hogy harcolunk a korrupció ellen, de ez egyre inkább úgy fest, hogy a jól öltözött urak inkább együtt hálnak vele… A karácsonyi kívánságlistákat ezek után a „de szeretnék politikus feleség lenni” fogja vezetni.

1027_20.jpg  Ha már a jövés-menésnél tartunk, akkor volt a királynak egy megnyilvánulása, mi szerint, ha az IMF nevű „világcég” visszajön, akkor ő lelép. Nos, tessék mondani, sokáig tart még bepakolni a bőröndöket? Vagy most akkor kijátsszák a „helyettes” kártyát? Szóval, akkor most ki megy, és ki marad? Mert tőlem ez az egész brigád mehet a levesbe, mert szerintem sikerült maradandó károkat okozniuk rekordidő alatt. Csak remélni merem, hogy egy szép napon, az elszámoltatási kormánybiztos ezeknek a kedves uraknak az ajtaját is fogja még zörgetni. Két olyan eshetőség van, amikor nem zavarna, ha Viktort királlyá koronáznák: Az első, ha Viktor következő dolgozószobáján rácsos lesz az ablak, az ajtó és még az ágy is. A másik pedig, ha a következő dolgozószobájában párnázottak lesznek a falak, és egy nővérke kétóránként bead neki valami komoly nyugtatót.

  Most csak ennyit szerettem volna mondani. Aki szeretné még olvasni valamit, annak itt van ez: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr883449326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása