In memory of Steve Jobs

2011.10.06. 23:39

  Steve Jobs. Szerintem ez a név elmond mindent. Nem kell róla többet mondani, nem kell felsorolni, mennyi mindent adott a világnak. Egy géniusszal kevesebb, de amilyen könyörtelen a munkaerőpiac, biztos, hogy két másik lép majd a helyébe.

 applejobs.png Ami ezen hír hazai vonatkozása, nos remélem Orbán Viktorék megadják Steve Jobs-nak  a magyar állampolgárságot posztumusz, és részben saját halottjuknak fogják tekinteni Őt, hiszen az új alkotmány és egyéb törvények is, mind-mind iPad-en készültek, jó sok egyéb tevékenységek közepette. Mert sok mindenre lehet használni egy táblagépet, elfut rajta a szövegszerkesztő, készül hozzá jó sok szórakoztató alkalmazás és még a p*ornó számára is van hely. Hogy honatyáink ezek közül mely tevékenységekre használják ilyen gépeiket, nekünk nincs információnk. Gondolom a „Nagy Vezér” több ilyennel is rendelkezik, hiszen nagy valószínűséggel, Ő töltőtollal ír rá, és maga rajzolja rá a játékokat is, úgy, mint, malom, amőba, akasztófa stb.… Ezeket a szerkezeteket felettébb egyszerű kezelni, még egy óvodás is képes rá, és talán ezért is szeretjük. Persze vannak üdítő kivételek is, hiszen Matolcsi valószínűleg még mindig tamagocsival számolja a költségvetést…

  Visszatérve Hősünkhöz, annyi biztos, sikerült maradandót alkotnia. Ha valaki, akkor Ő mutatta a trendet a világnak, hiába Párizs meg Milánó, ha akad a szekrényben kék farmer meg fekete garbó. Az ember, aki újraértelmezte az almát, már nincs többé: Steve, nyugodj békében!

  A gyász perceiben se gyengülj el, mert nem mindenki osztja a gyászt és ilyenkor hamar lecsap az ádáz: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr93284071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása