Médiatanács felpörgetve

2010.11.30. 19:40

  Itt az új médiatörvény tervezet, ami felér egy komoly elmebajjal. A „szuperhatalmat a szuperidiótáknak” alcímet viselő rettenet bármelyik horrorfilm becsületére válna. Sajnos ez csakhamar a valóság lesz, mert a már annyit emlegetett kétharmad minden kérdésre válasz és mindenre jogosítványt ad a Fidesz-kormány számára. Miniszterelnök Úr, most el tetszik lopni a zsebpénzem? „Kussolj öcsi, kétharmad!”

  Először is össze kell foglalnunk, hogy mit tartalmaz az új médiatörvény. A legfontosabb pontja, hogy teljes kontroll alatt akarják tartani a médiumokat. Nem számít, hogy tv, rádió, nyomtatott sajtó, vagy az internet maga, mert ezzel a csomaggal most mindenhatóvá upgrade-elik Szalai Annamáriát. A kisebbek 10 és 50 millió forint közti bírságra számíthatnak, a nagyobbak akár 200 millióra is. Ezek azonban csak irányszámok, hiszen gyors döntésekkel többször egymásután megbüntethetnek bárkit, és tehetik mindezt a saját szempontjaik alapján. A 10 napos elhallgattatás meg már csak amolyan grátisz lesz. Vajon egy átlag bloggernek van otthon szaros 10 milliója készpénzben? Mert először büntetnek, a jogorvoslat csak másodlagos. A lényeg a sújtás és büntetés!

  Nem hagynak választást, az egyeduralom a cél minden szektorban. Ezek után már nem kérdezik, hogy befogod-e a pofád, egyszerűen kijelentik, hogy akkor te mostantól kussolsz, mert mi azt mondjuk. Indoklás nem lesz, de mindenki tudni fogja, hogy a magánvélemény a legnagyobb probléma. Orbán Viktor és hibbant bandája, vagyis a Fidesz most újabb leckét ad a népnek, és máris kezd újjáéledni a „Legvidámabb barakk”, mert, mint minden rendes csontváz, ez is reagál a ráolvasásra és a különböző mágiákra és a bűbájra. Semjén azt mondta, hogy aki nem ismeri a Szentírást, az szellemileg nem európai. Ez egyrészt sértő, másrészt pedig elgondolkodtató, de minimum két szempontból lehet bepanaszolni az új médiatörvény megszegése miatt. Egyrészt rengeteg ateista embert bántott meg vele, másrészt a Bibliában bizarr dolgokat állítanak, például olyat, hogy a homoszexuálisokat meg kell kövezni, ezzel pedig máris karcolták egy kisebbség jogait. Az már szinte mellékes, hogy a Szent Könyv egy rakat szar, se eleje, se vége, nagy birkának kell lenni ahhoz, hogy valaki azt a szart kövesse. Természetesen ez sem vonatkozik a „fülkés forradalmárokra”, ahogy a többi törvény sem, Ők mindezeknek fellette állnak. Hajlok arra, hogy ebből egy nemzeti szocializmussal átitatott diktatúra alapjait építgetik. A copypaste politika már csak ilyen. Most Orbán létrehozza azt, amit anno Hitler megálmodott, azzal a különbséggel, hogy lefordították magyarra. Budapestre dózer, és megépítik Hunniát, az új fővárost.

  Azt veszem észre, hogy az emberek jó része megvan tv, újság, meg rádió nélkül, mert ott van az internet, a szabadság forrása, ahonnan begyűjthetnek mindent. Például Kínában van olyan, hogy blokkolják az internet egy részét, de ott, akinek van valami külföldi netes haverja, az hozzájut mindenhez. A döntéshozók viszont megfeledkeztek a zeneiparról. Mert vannak zenei koncertek, ahol az előadók politikailag is állást foglalnak, vagy harcolnak olyan dolgokért, mint a könnyűdrogok legalizálása stb.. Igaz, hogy ezt lehet ellensúlyozni, például kötelezően ajánlott Pataki Attila haknikkal, ahol a „művész” seggpadló mattrészegen kommunistázik, és ki tudja milyen indíttatásból – talán az ufók súgták neki –, de Orbán Viktort meg a Jobbikot méltatja, méghozzá egy mondaton belül. Majd dob egy rókát, ami már a fickóba szorult összes kultúra túláradása. Az előzenekar valószínűleg Nagy Feró lenne, aki anno besúgó volt, és meglehet, hogy most is az, vagy pedig a biztos Tarlós-szavazó Keresztes Ildikó. Hát igen, a nőnek annyi esze is van, és csak azért van kettővel több IQ-ja, mint egy csirkének, hogy ne szarja össze magát. A másik kérdéses pont a Hír TV és kistestvére, az Echo TV. Ezen a két helyen rendszeresen keverik a szezont a fazonnal. Hír és vélemény jól megfér egy helyen, ráadásul rögtön visszhangosítva, így lesz a sztereóból Dolby Surround. Valószínűsíthető, hogy a Fidesz szócsöveinek majd mindent lehet, aki pedig negatív kritikával meri illetni a nagyvezért, annak sárga csekk lesz a mikuláscsomagban virgács helyett.

  Eljött a HD és 3D korszaka, és a Fidesz halad a korral, szóval ne csodálkozzunk, ha a tv visszanyal. A médiatanács meg benyal, aki véleményt akar mondani az szopni fog, kurva jó pornófilmet lehetne forgatni ebből az egészből. Szalai Annamáriától úgysem lenne idegen ez a műfaj, bár az által főszerkesztett szex magazinra még a tizenhatos karikát se rakta volna ki. Sajnálom azokat a kisgyerekeket, akik ebben az új médiatörvényes világban fognak felnőni. A nászéjszaka komoly fejtörést fog okozni, az szent. Az illegalitás már kevésbé, a magyarról külföldire rakod át a blogot és kész. Magyarországon a politikus az egy külön faj, átlag feletti pénzekkel, átlag feletti jogokkal és természetes átlag feletti lehetőségekkel. Rajtunk, polgárokon meg nem segíthet se bű se báj. Persze, el lehet menni, de akkor az állam fizesse a repülőjegyet, meg egy lakást Thaiföldön. Szerintem nem azért fizetjük azt a sok adót és járulékot (SZJA, TB, ÁFA stb.…), hogy a politikusaink még egy fokkal jobban éljenek, és pláne nem azért, hogy ezekért cserébe még több pénzt és hatalmat követeljenek maguknak.

  A Fidesznél a kokárda az örök divat, mert Petőfiéknek is bejött a cucc, a Jobbik az Árpádsávra esküszik, mert más nem is kell a magyarsághoz, csak trikolór meg Árpádsáv. Aki egy szabad, demokratikus jogállamban akar élni, a nyugathoz hasonló életszínvonalon, az hordjon kék szalagot. Mert itt már rég nem az a kérdés, hogy ki faskó és ki libsi, mert a politika már csak a pénzről szól. Az én pénzemért viszont arról szóljon, amiről én akarom! Legvégül a legújabb Magyarországról szóló reklám szövege: R.T.Is.Rock most tudta meg, hogy a blogját 10 millióra büntette a NMHH. „A jó édes anyjukat!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr262484323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása