Mi a cél?

2010.06.04. 20:55

  Nem tudom, vajon Orbánék tudják-e, hogy megnyerték a választásokat? A nyilatkozataik alapján, még mindig azt az undorító demagóg politikát folytatják, amit ellenzékben 8 évvel ezelőtt elkezdtek. Hiába, a rossz szokásokat nehéz kinőni. Sajnos agyuk nem lett több.

  A választások után, mikor Orbán Viktor kijelentette, hogy ők aztán megnyerték, és buzi MSZP meg, fúj mocskos komcsik, stb.… akkor arról is beszélt, hogy az elmúlt 20 év elhibázott politikáját megreformálják. Most vagy én tudom rosszul, de mintha az elmúlt 20 év alatt lett volna már egy Orbán-kormány, de ezt a tényt most hagyjuk is ennyiben. Már csak azért is, mert itt van a 2.0-ás változat, ami még nemzetibb. Belefogtak a politikai tisztogatásba, már csak a koncepciós perek hiányoznak a listáról, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan ezekre is sor kerül. Azt is mondta, de nem a Mindenható, hanem Ő – ki annak képzeli magát –, tehát Viktor szólt, és mondá, hogy nem lesz többé bürokrácia és korrupció, erre egy héttel később leváltják a katonai vezérkart, és mindenféle, eddig nem létező posztok jöttek létre, hogy a talpnyalóknak jól menő, hangzatos munkája legyen. Így lett Szíjjártó Péterből miniszterelnöki szóvivő, ez arra utal, hogy Orbán akkora királynak képzeli magát, hogy a pornép már nem is méltó, hogy az Ő igaz hangját hallja. A kormányszóvivő posztra is sikerült valami ágyast betenniük, agya nincs, de szopni biztos jól tudott.

  Még mindig a bevezetőben feltett kérdésre keresem a választ, ami egyre inkább tűnik egy Mission: Impossible-nek, de mégsem érzem magam Ethan Hunt ügynöknek, szóval ideje lenne valami értelmessel előállnom, nemde? Merthogy a Fidesznek nem egészen egy nap elég volt ahhoz, amihez az MSZP-nek 8 évre volt szüksége, vagyis kis híján csődbe döntötték az egész országot (hétfőn pedig megtudjuk, hogy sikerült-e). Szerintem nem kellene a köcsög görögöket másolni, de ha már muszáj ezt a hasonlatot követni, akkor egy jó tanács, hogy ők se nyögték be egyből, mekkora szarban vannak, csak arra kapta fel mindenki a fejét, hogy a görögöket ellepi a lé. Nálunk az államcsőd elkerülésének legegyszerűbb módja az lenne, ha Orbánék megtanulnának végre olvasni meg számolni, talán ez elvárható az országot irányító hatalomtól. Na jó, ne minősítsük ennyire dilettánsnak a Fideszt, a kétharmadig eljutottak, aztán onnan már nem nagyon tudnak elmozdulni, úgy tűnik, ide most még ez is kevés. Hamis ígéretekkel nem nehéz választásokat nyerni, és ezzel nagyon nem lehet véget vetni rossz korszakoknak, így csak folytatni lehet azokat. A „Nemzeti Összefosás” program 80 akárhány oldalon osztja a szart, ők meg erre verik maguk. Ez az srácok, ekkora faszok vagytok! Kettős állatpolgárság az kell, mert fontos, közbe meg benyögitek, hogy közel az államcsőd is. Szuper. Még jó, hogy felkészültek a kormányzásra. El sem merem képzelni, hogy mi lett volna, ha még az a 80 oldal sincs meg. Na azt kb. ennyi idő alatt olvasták fel a parlamentben, szavaztak kettőt-hármat, ha már úgyis arra jártak, így lett június 4-e „Trianoni emléknap” vagy micsoda. Szóval, ha szembeállítjuk a megtett intézkedéseket, a jelenleg fennálló helyzettel, akkor bizony azt kell látnunk, hogy a Fidesz nem más, mint dilettánsok gyülekezete, akik a kommunizmus csecséből szívták magukba az anyatejet és minden ideológiát, és mindinkább igyekeznek letagadni, hogy honnan származnak, mert a konzervatív-keresztény köpönyeg mindent eltakar, ha akar…

  A rendszerváltás óta a magyar politika az idiotizmus, a nepotizmus, a mutyizás és dilettantizmus színtere. Ez már keményebb, mint a Die Hard akármelyik része, mert így az élet egyre csak drágább lesz, és ez csak egy példa. Annyi bizonyos, hogy Orbán Viktor még ott is vakarni fogja, ahol egyébként nem is viszket neki. Egy új korszak kezdődik hétfőn Magyarország számára, melyben a politikus bűnözők úgy meglopják az adófizetőket, ahogy azelőtt még sohasem. Nem baj, ha ez az ország egyszer tán észhez tér, és a politikusok megérdemelt helyükre, valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe kerülnek, akkor talán szebb napokat jöhetnek, de amíg a pornépnek kell megtanulnia bilincsben azsúrozni, addig nincs túl sok remény!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr52057209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása