Overdose futam

2009.04.20. 09:15

  Azt hittem, hogy a tv-ben, ha lóversenyt akarok nézni, akkor azt fogok látni, de ez koránt sincs így. A TV2-nek sikerült egyszerű pártpolitikai műsorrá silányítani Overdose futamát.

  Az a helyzet, hogy én a lóra voltam kíváncsi, nem pedig a „narancsos forradalom” vezérére. Ebből is látszik, hogy a honi politikában Orbán Viktor egy sötét ló, aki maga köré gyűjti a sötét parasztokat. A legdurvább dolog, hogy a Kiskirályunkat többet mutatták, mint a csodalovat. Van abban valami fura báj, amikor a csodaszarvast nyugdíjazzuk, és mostantól egy ló vezeti a népet. Bár ez most nem számít, mert Bajnai kicsomagolt, és bármilyen meglepő van néhány jó ötlete, de egyelőre ennyi. Helyenként lehetne sokkal többet, mint például a képviselők juttatásai és a pártfinanszírozás, és helyenként kevesebbet, mint például a nyugdíjasok lehúzása. Ami igazán nagy gondot jelent az országnak az a korrupció. Bárki bármit mond, az hazánk jelenlegi helyzetéért nem csak az elmúlt 7 év politikája felelős, hanem a rendszer váltás óta eltelt 20 év. Ehhez csak annyit kell mondani, mezőgazdaság. A kommunizmus alatt az egyetlen jól működő valamit is sikerült elpusztítani. A politikusaink egytől egyig olyanok, mint a rossz humoristák, tehát állandóan megölik a poénokat, és sajnos nem csak a poént...

A másik dolog, hogy ha én nem megyek be dolgozni, akkor kirúgnak, de a Tisztelt Házban és a MÁV-nál, ennek semmi jelentőssége. Szóval, tuti dolog, hogy kivonulunk bevonulunk, sztrájkolunk, és tönkretesszük a saját bizniszünket. Nem számít, mert ez Magyarország, de jó lenne, ha nem csak álmunkban járhatnánk itt, hanem a valóságban, éber állapotban, nem csak amolyan holdkórós stílusban. Bajnai Gordon mellett én is örülnék, ha az emberek megértenék, hogy mit miért kell megtenni. Jelenleg a butaság hódít, ez a trendi...

  De, hogy egy jó hírrel zárjam soraim, az Intersparban már kapható a Negró gumicukor, mézes gyümölcsös ízekkel, és mondhatni olcó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr21075460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása