Na, túl vagyunk ezen is, és a magyar nép bebizonyította, hogy a gondolkodás nem tartozik az erősségei közé!  Bár a végeredmény csak részben a nép hibája, és nem tükrözi teljesen a nép valódi akaratát! Hülye kérdésre, csak hülye válasz van!

  Ha valakit megkérdezünk, akar-e valamiért fizetni, biztos, hogy nemet mond! A helyzet olyan, mint amikor az Armani-ba öltöztetett kisgyerek elkezd toporzékolni a boltban, hogy Ő ingyen akarja a nyalókát! A boltos néni megpróbálja elmagyarázni, miért nem adhatja ingyen, de a gyerek tovább rinyál! Erre a boltban vásárló, nyugdíjas nénikék megszavazzák, hogy a kölyök kapja meg ingyen a rohadt nyalókáját, sőt az összes gyerek kapjon! A boltos mit tesz? Ingyen adja a nyalókát, de az árát elosztja a többi terméken (például: kenyér, felvágott, stb.…)! De a kisgyerekek ezek után nem egyesével fogják elhordani a nyalókát, hanem dobozszámra, és az is elmegy nyalókáért, aki egyébként nem is szereti, de ingyen van! A további következményeket már nem írom le, a lényeg; a bolt csődbe megy és bezár!

  Eltörölték a vizitdíjat, a korházi napidíjat, és a tandíjat is! Sok észre vall! Isten hozott mindenkit a Fidesz féle kommunizmusban, de ezek után senki se szidja Fidelt! Kivételesen Orbán Viktornak megoldási javaslata is volt, amin jót röhögtem, de sírni volt kedvem! Ők a következő eredményre jutottak: a beteg nem fizet 300 Ft-ot, helyette bevezetik a szerencsejáték adót, amit mindenki fizet! Az is, aki nem jár főiskolára/egyetemre, nem jár korházba, sőt az is, aki teljesen egészséges! Nos? Akkor melyik is jobb? A 300-as, vagy a mindenki fizet x ezret? Mert itt szemben áll az alkalmankénti párszáz, a kötelező ezrekkel szemben! (A kieső 82 milliárdból csak 41 milliárdot tudnának előteremteni!) A másik dolog, melyik a jobb? Az, amit ingyen kapunk, vagy az, amiért fizetni kell? Nézzük a diplomákat! Orbán Viktornak jó volt az ingyenes állami diploma? NEM! Ő külföldön tanult, a Magyar Népköztársaság pénzén! A mai egyetemistákkal meg elhiteti, jó az ingyen diploma, ér annyit, mint a drága nyugati! Egy újabb ócska példa! Melyik a jobb? Melyiket vennéd meg a gyerekednek? A Tesco Színes csokit, vagy a Milkát? Az első szar műanyag, a második valódi tejcsokoládé! A TS olcsóbb, de kihányod (az újrafelhasználás szempontjából viszont a legjobb! Gusztus dolga!)

  A kormány is hibázott, amikor a gazdasági megszorításokat reformként próbálta lenyomni az emberek torkán! A megszorításokra mindenképpen szükség lett volna, hitelekből nem lehet megélni! Fel kellene fogni végre, a demokrácia és a kapitalizmus ezzel jár!

  Sólyom László gagyogása sem volt utolsó! Ha röviden össze kéne foglalnom: „Éljünk a múltban! Jönnek az ünnepek, menjetek tüntetni! A legnagyobb nyugalommal verjétek szét az országot!” Dr. Kövér „Kötél” László már sokkal radikálisabb volt! (Máskor is nyíltan gyalázta az MSZMP-t, aminek Ő is tagja volt! „A kommunizmus bűzös lehelete” a bajszán keresztül szivárog fel az orrába!) A kérdések kultúrált módon való megvitatását azonnal elutasította – szerencsétlen csak a támadást ismeri –, ha tehetné, karddal rontana Gyurcsányékra! Szerintem elgondolkodtató, hogy ilyen agresszív, neokommunista faszok irányítják az országot! Az összetartozás már csak egy gyönyörű álom! Orbán Viktor arról rizsázott (Pokorni meg jót szundított rajta, élő egyenes adásban), hogy a kormány ráerőltette a parlamentre! Ha esetleg a Fidesz bejárna a parlamenti ülésekre, akkor talán tehetne valamit az ország és a nép sorsáért, amit egyébként annyira a szívükön viselnek! A Fidesz bebizonyította, hogy a tagjai (kevés kivétellel) jóllakott, durcás kisóvodások! Duzzogni, kivonulni lényegesen egyszerűbb, mint felelősségteljes munkát végezni! A népszavazási felelősséget is könnyen háríthatják, nem nekik kellett dönteni, rábízták a népre!

  Az, hogy Kuba és Kína elvan a kommunizmusban csak látszat! Van pár olyan termékük, amire nagy a kereslet a világon (Kuba: szivar, és a Bacardi, Kína: minden, amit lehet olcsón gyártani meg hamisítani). A lakosság viszont a létminimum alatt tengeti mindennapjait! Ha erre vágyunk, akkor imádjuk Orbán Viktort! Lesz majd narancssárga-terror, a Fidelitas meg helyettesíti az ÁVH-t! Orbánék annyira utálják a kommunizmust, hogy az Andrássy úti székház pincéjében összeraknak egyet!

  Annyira szeretünk a múltban élni, de a legalapvetőbb dolgokat nem vesszük észre! A legalkalmasabb miniszterelnök jelelöltek: Merlin, Óz és Tim. Nagy varázsló mind, csak kihoznak minket a szarból! Kimászhatnánk mi is, de arra áldozni kéne, és így már nem buli! Inkább dekkolunk a nyakig érő szarban! A Kádár-korszak restaurációja 2010 után ölthet végleges formát! Úgy látszik, jó volt az egy párt rendszer! Népszavazzunk; Visszasírjuk a kommunizmust?

  • Igen
  • Nem
  • Mégse

 

Orbánnak már csak annyit: HAZUDSZ, BAZD MEG!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr77373668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.03.10. 04:51:23

Feltétlenül szükséges minden mondat végére felkiáltójelet írni, ha már olcsó, agyatlan demagógiát publikálsz?

Ez így a buta tartalom és az elcseszett forma harmonikus egysége, és bár mint ilyen, koherens, de abszolúte, mint entitás, mégiscsak egy kalap híg bélsár.

Bigg 2008.03.10. 19:40:57

BlueBunny! SZÁNALMAS VAGY! mellesleg érted is amit ideírtál, vagy csak jól hangzott? máskülönben elég trendi a blogod... de kár itt reklámoznod!!!!

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.03.11. 03:46:04

"máskülönben elég trendi a blogod... de kár itt reklámoznod!!!!"

Legfeljebb fordítva lehetne ez, te akarhatnád reklámozni magadat azzal, hogy én leereszkedtem hozzád, és idekommenteltem. (Ez azonban kétes dicsőség: a legprimitívebb tahókat is kommentelem néha, hogy kiigazítsam szemléletüket ebben-abban.)

Ugyanis kettő ponttal magasabb a blogom Google PageRankje, mint a tiéd. Tehát, hogy értsd: az én blogom SOKKAL népszerűbb (nem csak szerintem, hanem a világ legnagyobb keresőmotorja szerint is), mint a te kis ügyetlenkedő, írástudatlan foskolódásod.

A Google PageRankről itt olvashatsz, és többek között itt is ellenőrizheted le: www.gpr.hu

Idézném:
"A(z) rtsworld.blog.hu PageRank értéke: 2/10
A(z) bluebunny.freeblog.hu PageRank értéke: 4/10"

Összehasonlításul:
A(z) bombagyar.hu PageRank értéke: 4/10
A(z) pannon.hu PageRank értéke: 5/10
A(z) iwiw.hu PageRank értéke: 6/10
A(z) origo.hu PageRank értéke: 6/10


Egyébiránt hadd tippeljek: ugye még nem vagy húszéves? Úgy vélem, hogy egy tizenéves kis fiúcska vagy, aki nem ért semmit, de dühödten magyarázza a megalapozatlan, butácska véleményét a világról. Fiatalnak lenni jó, de azzal a hátránnyal jár, hogy ha nem vigyázol, sokkal nagyobb lesz az önbizalmad, mint a tapasztalati bázisod.

Az -- gondolom -- dicséret próbált lenni részedről, miszerint a blogom "trendi". Nos, a "trendiségnek" önmagában nem sok értéke van. A blogom elég népszerű, meg jó. Elég jól írok, jól fotósoppolok -- ilyesmi. Trendi, az nem igazán vagyok. A blogom is inkább csak parodizálja a trendiséget.

Karesz (Charlie) 2008.03.11. 09:52:21

mindenki ugy utalja a politikusokat, ahogy akarja, van aki a baloldalinak nevezetteket, van aki a jobboldaliakat azt sem tudjak miert.
de joguk van hozza.

de szerintem tenybeli hulyesegeket nem szabad irni, egyetlen orszagot sem tart el egytelen termek, meg ketto se: a bacardi nem kubai, bar kubai volt csak elvittek a gyarat, mert jottek a kommunistak, Havana Club az o rumjuk, de az nincs annyira reklamozva... szivarbol sem tudnak megelni de meg a cukorbol se...

vébermester 2008.03.23. 07:45:35

BB, Ön a hősöm! Szörnyű ezt kimondani... (de majd elműlik)
süti beállítások módosítása