Elképzelés nélkül...

2008.02.14. 02:48

  A magyar Jack Bauer évértékelő beszédet tartott, vagy legalább is próbálkozott vele! Az viszont tény, hogy az egyik mondatával csúnyán agyonütötte a másikat! A stílus: „beszélek össze-vissza, de jól hangzik, mert van benne egy csomó – jó nagy – szünet”.

  A történet mindenesetre elgondolkodtató! A magyar politika olyan amilyen, van bent jó sok tolvaj és megélhetési politikus, azt’ ennyi! Orbán megint csak osztotta a szart, - ahhoz ért, máshoz nem - lefikázott mindent, mondván semmi sem jó! Az építő jellegű ötletek viszont valahogy megint elmaradtak, mily meglepő, nem igaz? Világossá vált továbbá, hogy a politikájuk a népszavazásokra épül. Ennek is megvan az előnye, így nem kell dolgozniuk! Az aláírásokat összegyűjti a Hitlerjugend (Fidelitasz), nekik csak be kell adni, meg néhány hülye kérdést kitalálni, amiről szavazhatunk! Hát, nem királyság? "Az igenek győzelme egy új korszak nyitánya lesz". - mondá Viktor, s lőn sötétség vala! -  És valahol itt volt az a rész is, hogy az igen a gazdasági fellendülést hozza el, a nem pedig a beletörődést! A népszavazás kérdéseire az igen válasz a „reformok” eltörlését jelenti, a nem pedig a „reformok” megtartását! Na, akkor, hogy is van ez? Nem érted, annyi baj legyen!

  Kibaszottul gazdag országban élünk, ha 5 milliárdot csak úgy kidobhatunk az ablakon! A vizitdíj és a korházi napidíj az egy szükséges rossz! Bárki lenne hatalmon, ma Magyarországon, mindenképpen gazdasági megszorítások lennének. Sajnos ezek tények, a kommunizmussal meg a Fidesz-kormánnyal annak idején rendesen befürödtünk, de ez van, ezt kell szeretni! A kormány szegénységi bizonyítványa, hogy a megszorításokat reformként próbálja beadni a népnek. Az egészségügyi reform szar, mert az amerikai modellt vettük át, és nem az angolt. A brit modellben mindenki államilag biztosított, és lehet kiegészítő szolgáltatásokat venni mellé, például: luxus szobát 6 méter átmérőjű plazma tv-vel meg ilyenek. A tandíj pedig egy nagyon jó ötlet! Nem kell mindenkinek diplomásnak lennie, és nem feltétlenül állami pénzből kell azoknak diplomát adni, akik 20 év után méltóztatnak elvégezni az egyetemet!

  Az ellenzék néha bejárhatna a Parlamentbe dolgozni! Jaj, bocsánat! Akkor Viktor nem tud kimenni a felcsuti pályára grundfocizini! Továbbá az sem lenne baj, ha együttműködnének a kormánnyal! Nem azt mondom, hogy értsenek egyet velük mindenben, de meg lehetne mondani; hogy bazd meg ez így nem jó, hanem úgy kellene csinálni, hogy… Remélem eddig mindenki vágja, mire célzok! (A hasadra, de sajnos lekéredzkedik!) Bár fejlődést mutatunk, már kezdünk hasonlítani az USA-ra. Hirtelen nekünk is lett egy Jimmy Hoffa-nk, Gaskó István személyében. Némi infó James Riddle „Jimmy” Hoffa-ról; az amerikai fuvarozók szakszervezetének egykori teljhatalmú urának volt egy kevés maffia kapcsolata. 1975. július 30-án eltűnt, és az óta is, gőzerővel keresi az FBI, ha minden igaz, most éppen Mitchigan államban. Az összefüggés: a vasutasok azt csinálják, amit Gaskó mond, és Pistának nem kevés Fidesz kapcsolata van. Innen a párhuzam.

  A Gyurcsány-kormány egy embert biztos nagyon jó helyre nevezett ki - hogy tudatosan, az nem biztos -, és Ő nem más, mint Fodor Gábor. Környezetvédelmi miniszternek tökéletes, látszik, hogy készült a feladatra! Szomorú viszont, hogy csak egy ember tudja, mit is akar kezdeni a „hatalmával”. Összefoghatnának Kósa Lajossal, és alakíthatnának egy új, liberális gondolkodású pártot, mert az SZDSZ lófaszt se ér, és nincs konkurenciájuk a „politikai piacon”! Ha liberális vagy, szavazhatsz az SZDSZ-re, az SZDSZ-re, és esetleg az SZDSZ-re! A Fidesz, most már csak Orbán személyi kultuszának kiépítésével foglalkozik, és ez sokkal magasabb célt jelent, mint az ország helyzete, vagy a nép sorsa!

  Hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a demokrácia szabadságot jelent a nép számára, de ez koránt sincs így! Attól, hogy népszavazhatunk, még nem mi irányítjuk a sorsunkat, hiszen mások által kínált alternatívák közül választjuk ki a számunkra legmegfelelőbb jószágkombinációt (nyelvészkedés: a jószág a javak egyes számú alakja, a gyengébbek kedvéért). Egy példa, hogy mindenkinek tiszta legyen: én és még pár ezer ember hiába akarjuk, hogy Kósa Lajos legyen a miniszterelnök, ha az Ő neve nem szerepel a listán!

  Talán nem ártana embereket képezni, akik a balfaszizmussal és böszmológiával foglalkoznak, mert ez a két dolog lesz az ország veszte! A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha a sok ingyenélőt elkergetnénk a picsába, Orbánostól, Gyurcsányostól! A reformokat a Parlamentben kellene kezdeni, mert fejétől bűzlik a hal, illetve az ország! Az EU meg jót röhög rajtunk, és kihasznál! Ők nem adnak semmit, de mi adjuk oda a MOL-t a köcsög osztrák parasztoknak! Talán ha Mátyás király kicsit tovább élt volna, ma Bécs csak egy szaros magyar falucska lenne! De ha már a múltnál tartunk - úgyis annyira szeretünk benne élni -, az osztrákok mindig belőlünk éltek, és ezt a jó hagyomány szeretnék folytatni, a MOL megkaparintásával!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr27338561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigg 2008.02.14. 21:20:11

Viktorkánk elég semilyen beszédecskét habogott, a kivezényelt nyugdíjasklub pedig halk hortyogásban tört ki... ők nem kapnak pénzt a statisztálásért!!! A hírtévé operatőreit pedig ki fogják végezni, néhány üres széket is mutattak az alvó bácsikákon kívül...

-lyla- 2008.02.26. 18:40:20

mondd balfaszkám, te mihez értesz?
süti beállítások módosítása