CSAK SEMMI PÁNIK!

2008.01.19. 11:12

 

 

Kedves tomcat!

 

Az, hogy neked van becsületed, az a magyar jogrend abszurditásának köszönhető. Az, hogy neked vannak emberi érzéseid a (ergo: meg lehet sérteni téged) az logikai bukfenc. Az, hogy feljelentést teszel, az olyan, mint a kisgyerek, akit ha kicsúfolnak a homokozóban, azonnal fut az óvó nénihez. Az, hogy ilyenkor neked megfelel a magyar hatóságok (rendőrség, ügyészség, bíróság, sóhivatal) segítsége, az pedig vicces. Csak néhány pillanat erejéig de meglátogattam a „bombagyár”-at. Elég érdekes, szóval ott égész másképp állsz hozzá például a rendőrséghez (sajnos többet nem tudok a blogodról, ha nem haragszol nem lettem tag…).

Az olyanok miatt, akik a macskakövekkel középületeket dobálnak, autókat gyújtogatnak, teleszarják a Kossuth teret stb. szégyellem, hogy magyar vagyok. Meg persze miattad is… hogy a már klasszikussá vált öszödi beszédből idézzek: „nem kicsit, nagyon!”

Nos, éppen a fent leírtak alapján és a tegnapi kommented után felszólítalak, hogy azonnal vonulj ki a hazai közéletből, elfuserált téveszméidet többé ne propagáljad semmilyen fórumon (ha lehet vigyél magaddal még egy embert). Amennyiben követeléseimnek nem teszel eleget, úgy le vagy szarva, és többet nem kívánok veled foglalkozni.

 

Pedig vártam a választ a kérdéseimre, sajnos így nem tudlak megérteni (biztosan nehéz gyermekkorod volt) de most már nem is akarlak…

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr30303078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerecsenyi Baranta 2008.01.19. 16:06:47

Ez nem magyar. Ez csak egy koszos SVÁB.
süti beállítások módosítása