A bezárkózás éve

2012.02.06. 21:35

  Szamárháton érkeztem el hozzátok... Na ne b@ssza már! Rohanó világban élünk, talán ezért is gondolta úgy a kormány, hogy nincs szükség egy nemzeti légitársaságra. A Malév 66 éves pályafutásának vége, nyugdíjazták, csődbe ment, és mindez 100 milliárdba fáj az adófizetőknek. A kormány reakciója pedig az lesz, hogy kínai mintára mi is elnevezgetjük az éveket, csak nem állatokról, illetve nem olyan állatokról. 2012 a bezárkózás éve, 2013 a besötétedés éve, 2014 pedig a középkor restaurációjának az éve. Európa, viszlát, szervusz, barlanglakás!

 

malev.jpg  A Malévnak már annyi, a piacát már fel is osztották a dögkeselyűk, de hát ez az élet rendje. Szép volt, jó volt, drága volt, de legalább a miénk volt. Természetesen ezen eseményekért a Fidesz-kormány egy cseppet sem felelős, csak az „Unijó” meg az elmúlt „nyócév”, ahogy azt a nyugdíjtolvaj r!banc kifejtette, bár a kifli csücsköt kivehette volna a pofájából a sajtótájékoztató előtt. Itt azonban megjegyezném, hogy a forradalom lassan már a második événél tart, és az az eszeveszett törvénygyártás, ami eddig mindent átírt, talán a Malév sorsán is változtathatott volna, esetleg előkészíthetett volna egy új nemzeti légitársaságot. De ebből is látszik, hogy a fideszes csürhe mennyire felkészült és hozzáértő. Én elhiszem, hogy hárítani egyszerűbb, mint tényleges munkát végezni, de abban a bizonyos nyolc évben a gépek le- és felszálltak, nem csak lefelé. Tehát: „Mi a közös Schmitt Pálban és a Malévban? Mindkettőnek repülnie kellene!” De azért ne vicceljük el ennyire a dolgokat, hiszen ez a rezsim csak a pusztításhoz ért, mutatják az országnak az új irányt a Forinton, a BKV-n, és most már a Malévon is. Az addig rendben van, hogy ne legyünk gyarmat, de ehhez muszáj csődbe vinni az egész országot?

 

orban.jpg  Orbán Viktor új mutatványának a címe: „Hogyan tüntessünk el egy országot Európa térképéről!”. De azt vegyük észre, hogy a bóvli minősítés az továbbra sem Magyarországnak szól, mert nem a Hortobágyot minősítették le, és nem is a Balatont. Csak és kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz politikájáról mondtak véleményt, mert azzal k*rva nagy bajok vannak. Ha ez így folytatódik tovább, akkor új hiányszakmák lesznek Magyarországon: barlangrajzfestő- mázoló, tábortűz gyújtogató, gyűjtögető és hírvivő. Addig, míg ez bekövetkezik, Orbán személyesen látogatott el egy hajléktalanszállóra, hogy megtekintse, hány embert lehet ilyen helyekre bezsúfolni, köztes megoldás a börtön és a barlang között. Úgy fest, minden ilyen helyre szükség lesz. Az viszont tisztán levehető volt a látogatásról készült fotón, hogy Orbán új stylist-ja valószínűleg Pataky A. lett személyesen, mert ritka igénytelenül nézett ki, igaz, a húgyfoltos nadrág legalább illett a hely szellemiségéhez. Az aranyszín ilyen mértékű megjelenése a ruházaton pedig a lakosság roma részére jellemző. Ezek után már külön szánalmas, hogy a nemzeti érzelműek egy törpe cigánynak furulyáznak. Szánalmas ez a politika, ideje lenne leváltani őket…

 

  Ne feledjük, hetedikén ismét évértékelő lesz, addig pedig itt van ez: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr794073104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása