Imádságszolgáltatás

2012.01.23. 01:10

  Engedjék meg nekem, hogy gratuláljak Orbán Viktor úrnak és a Fidesznek, hogy megszervezték Magyarország első, atrocitásmentes melegfelvonulását, mindezt elég szép számú résztvevővel. Most végre a látens kategória képviselői a sorban kaptak helyet, és nem a tojásdobáló szekcióban. Mert amikor azok az emberek, akiknek a legtöbb problémájára Dr. Martens kínál megoldást, nos ezek az emberek már az ősi riválisokkal, a romákkal, szinte kéz a kézben sétálgattak, hogy istenítsék a „Törpekirályt”, az elég vicces, sőt már-már szánalmas is!

0101010101.jpg  A szakadást is itt érzem az egységben és az erőben. Mert van Orbán-népe, akikért politizál, akiket támogat, de ezek az emberek alig egyharmadnyian vannak, de inkább kevesebben. Nem hinném, hogy épeszű ember ebben az országban tudna őszintén örülni annak, hogy: ötszáz forint közelében van a benzin, hetente zuhan a forint, nő az államadósság, csökkennek a nyugdíjak, ellopják a magánnyugdíjpénztári befizetéseket, mindent aláír az „Álamfő”, kineveznek hozzá nem értő embereket, utál minket fél Európa, az IMF alig akar velünk szóba állni, hetente jönnek új adók, és egekben van a csődkockázatunk is. Az meg már mellékessé válik, hogy túldolgoztatnak és túladóztatnak, mert a rabszolgasor, az már széria felszereltség. Ezzel ellentétben érdemekről aligha beszélhetünk, hiszen a sok szánalmas intézkedés között csak nagyon elvétve lehet olyat találni, ami a lakosság döntő többségének hasznos, uram bocsáss, jó lenne. Ami mostanában pozitív, hogy az EU-val és az IMF-fel szembeni agresszív magatartás kicsit változott. Eddig a: „Nem kell a koszos liberális pénzetek, kisajtolom a kellő dellát a népemből!” hozzáállás dívott. Aztán a pszichológus biztos tanította a kis diktátort, és mondta neki: „Ha elmész az EP-be, akkor menj le girnyóba és szívd be magad!”, az eredmény nem is maradt el. De hát, boldogok a tudatlanok!

01010101.jpg  Külön öröm, hogy felvállaljuk az újkeresztény eszméket, mert ennyi erővel nyíltan imádhatnánk akár Adolf Hitlert és hasonló gondolkodásmóddal megáldott pajtásait is. A vallás és a politika két külön dolog, ahol nagyon keverik egyiket a másikkal, ott megnő az egy főre jutó öngyilkos merénylők száma, az USA pedig terroristának kezdi hívni őket. De azért már a Bibliát sem úgy vallják, ahogy régen, mert sokat változott a tízparancsolat! „Lopj! Csalj! Hazudj! Hamisíts! Lopj még többet! Törvénykezz ész nélkül! Tarts rabszolgákat! Építs diktatúrát! Államosíts! Élj fényűzően, kergesd vissza a néped a barlangokba! Mert ebben az országban, ha dolgozol, éhen halsz, ha pénzt akarsz keresni, akkor át kell hágnod a törvényeket. Mindez bíztató a jövőre nézve, de egy idő után nem lesz annyi börtön, amibe beleférne Magyarország. Illetve lesz, ha elveszik az útleveled, miután kilépünk az EU-ból, visszakerül a régi helyére a vasfüggöny - hiszen hungarikum -. A régi korokat szereti elővenni ez a vezetés, így nem csoda, hogy a kormánypárti tüntetésről külön beszámol a média és a BM, míg az ellentüntetőket nem találják/nem védik meg. De hát ez Szent István és Mária országa, csak jó lett volna, ha odafigyelünk történelem órán, és felfogjuk, hogy Szent István országában a magyarok csakhamar kisebbségbe kerültek… A keresztény egyház erkölcsét és lojalitását pedig mi sem példázza jobban, mint a Keresztes-lovagok története. A butaság és Orbán Viktor kéz a kézben hódít!

chupacabra.jpg  Az egyetlen vigaszunk az lehet, ha Schmitt Pál belebukik a palizálásba, hiszen a doktori/kisdoktori címe érvénytelen, akkor minden más is az, amit doktorként írt alá. Természetesen a Fidesznek ez nagyon nem áll érdekében, hiszen így csakhamar bukna utána a díszes kompánia is. Remélhetőleg amikor ez bekövetkezik, nem lesz túl késő, és az ország nem bukik a bunkó bagázzsal együtt. Mert lássuk be, ami eddig sem működött, az még egy csoda után sem fog. Ahol a béke menetét gyűlölködők vezetik, ott ne istent keressük, vagy a megváltást, inkább az elkeseredettséget, a fizetett statisztákat és a felesleges erőfitogtatást! A jobbos politikában amúgy is nyerő a „többet erővel, mint ésszel” mentalitás. A fő üzenet, amit mostanában körbehordoznak, mint a véres kardot, a „Nem leszünk gyarmat!”. Zsír, de tényleg. Ha így folytatják, akkor hamarabb leszünk gyarmat, mint gondolnánk. Könyörgöm, most sírnak egy giga IMF kölcsönért, amiért a pénztárcanélküli már hetek óta kalapol a világban, ha a biznisz nem úgy sül el, ahogy a narancsos maffia reméli, még a családjukat és kénytelenek lesznek eladni. Igaz, ez egyeseket nem zavarna túlságosan, akad arrafelé elég tündér…

  Akinek elsőre úgy tűnne, hogy bármilyen jellegű érzületét szeretném megsérteni, az olvassa el még egyszer, és rájön saját tévedésére, minden más esetre itt van ez: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr913730325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása