Talán ideje lenne, ha újra átneveznénk az országot, de ezúttal kaphatna egy olyan nevet, ami tényleg kifejezi, hogy milyenek is vagyunk mi, magyarok. Hozzám jelen pillanatban a Szánalomfalva áll a legközelebb, de a legtisztább az lenne, ha népszavazást tartanánk róla. Mert itt valahogy a dolgok sohasem alakulnak úgy, ahogy kellene.

001111.jpg  Ez az egész politikai versenyfutás már kezd nagyon az agyamra menni. Mert volt a szocialistáknál az az ember, a Gyurcsány nevű, és megmutatta Orbánnak, hogy lehet zsinórban „kétszer nyerni”. De aztán jött Öszöd, és abban a pillanatban sokan ráébredtek, nehéz idők jönnek, mert Viktor újra beleülhet a bársonyszékbe. Akkor azonban még legvadabb rémálmainkban sem jött elő, hogy a „Gyagyások serege” kétharmadot fog szerezni a választásokon. De mit ad a hülye magyar? Hát persze, hogy kétharmados hatalmat, egy másik szuperidiótának. Na, ugye most itt vagyunk, az államcsőd meg a semmi szélén, és Viktor épp azt mutatja meg Ferencnek, hogyan kell diktatórikus rendszert csinálni, mert az sokkal nagyobb szám – meg ha bejön, tovább is tart –, mint 6 év. Ezen a ponton pedig be kell látnunk, hogy ez a két ember, ugyanazt akarja, csak más irányból közelítik meg a dolgot (a jobbikos embert csak ezért nem említem, mert Ők a Fidesz pénzéből élnek). Mert mostanában, amikor a Fidesz politikáját már nem csak idehaza kritizálják elég élesen, akkor a mi Viktorunk váratlan segítséget kap, Gyurcsánytól! Hoppá! Ezt még én is csak másodikra hiszem el, de aztán nekiállok fókuszálni – természetesen kikapcsolt tévékészülék mellett –, és a valóság szélesre tárja kapuit, a múzsa pedig homlokon csókol. Azóta kicsit fáj a fejem, mert lehet, hogy a puszit a mázsa adta, de ez most mellékes. Szóval a kutatások szerint, a Fidesz a biztos szavazóktól 40%-ot (én 40 év börtönt adnék nekik fejenként) kapna, míg a DK csak 3%-ot, ami csúnyán a parlamenti küszöb alatt van. Szóval, most már értem, hogy Ferenc miért ír olyanokat, hogy adjunk még időt Viktornak, és különben sem épül még/már diktatúra, mert már gyakorlatilag kész, már csak a koronázási ceremónia van hátra, na meg a budai várba költözés. Tehát, ezek után mindenki kapaszkodjon mindenbe, amire szüksége van, mert minden mást ezek ketten el fognak lopni. Belátom, kicsit későn jöttem erre rá. A populizmus mindenkit megtéveszt, egy ideig…

00111.jpg  Az viszont tényleg nagy probléma, hogy még így is 40%-ot kapnának. Alig másfél év alatt tönkretették az országot, megloptak majdnem minden dolgozó ember (magánnyugdíj), és még a jogainkat is megcsonkították. Nem értem, ezek után, a sok alulművelt hogyan képes még mindig megkajálni azt a sok sz@rt, amit elélapátolnak. Hát úgy, hogy zombik. A Nemzeti Rügyek Kormánya nem csak a határon túli és földön kívüli, de az életen túli magyaroknak is megadta a szavazati jogot. Ezért kobozták el Brad Pitt fegyevereit tavaly, hogy ne törhessenek élőhalott honfitársainkra. Hiszen a kommunizmus óta tudjuk, a legjobb szavazó az, aki már régóta halott, mert helyettük a párt voksolhat. Amúgy meg, hogyan is szavazna egy zombi? Nos, képzeljük el, állunk a sorban, a szavazó helyiségben, egyszer csak, becsoszog egy zombi, és illedelmesen köszön: „ŐőőŐöüŰŰüÚúúÁÁÁáárrrrrrrgggHHHhhhhh!” Ezt követően belekóstol a hozzá legközelebb álló néhány emberbe. Ezek után odavonszolja magát az asztalhoz, és összevérezi a névjegyzéket, hiszen a DNS minta még az aláírásnál is tutibb. Mivel az ott helyet foglaló, civilben pártaktivista embereknek kiadták parancsba, így már adják is a szavazólapot a mi kis zombinknak, aki először megkóstolja a papírokat, de mivel az neki nem fincsi, így elindulna a fülkében gyanútlanul szavazgatók felé. De ekkor színre lép a TEK (vagy a Magyar Honvédség) egyik munkatársa, és kézen ragadja a zombit, majd betuszkolja a szavazófülkébe, ezzel is elősegítve, hogy az élőhalott mihamarabb leadhassa a szavazatát. Miután a kommandós kolléga meggyőződött arról, hogy a zombi az előre odanyomtatott X-eken kívül más X-et nem tett sehova, borítékolja a cuccost, és bedobja az urnába… Talán eljött az ideje, hogy a választási kampányokat leegyszerűsítsük, vagyis csak és kizárólag olyan plakátok legyenek, amelyeken a „játékban” résztvevő pártok listája van csak rajt, semmi más. Ezzel is lehetne ösztönözni a népeket, hogy pusztán az elvégzett munka alapján ítélhessék meg a pártokat, és végre olyan emberek kezébe kerüljön az irányítás, akik legalább számolni tudnak. Aki szavazni akar, az olvasson utána, és ne azért szavazzunk, mert valaki azt mondta… Gondolkodni kéne, baz!

0011.jpg  A sajtó most mégis Schmitt Pál ügyével van tele. A kérdés az, plagizált, avagy sem. Nos, szerény véleményem szerint az „Álamfő” ebben az esetben teljesen ártatlan. Én nem nézem ki belőle, hogy közel 180 oldalt lefordítson franciáról magyarra, mindezt hibátlanul, úgy, hogy érthető szöveg jöjjön létre… Azt meg mindannyian tudjuk jól, idehaza minden csak pénz kérdése. Ha tudsz fizetni a munkaadódnak, akkor dolgozhatsz, ha tudsz fizetni az orvosnak, akkor rokkant vagy, ha tudsz fizetni a rendőrnek, akkor nincs fotó a kétszázzal suhanó autódról, amibe nem lehet belátni a cigifüst miatt. Az ország új szlogenje erre a hétre: Magyarország korrumpálódik! A Parlament bejárata fölé pedig írják ki: „Korrupció a legfölsőbb szinteken”!

  Aki véletlenül felismert volna valakit a fenti írásban, az most megnyugodhat, hogy mindvégig rosszul gondolta: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr723541631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása