Abszurditásban nincs hiány manapság. De ezt is lehet tovább fokozni, ha elképzelünk egy olyan szituációt, melyben az amcsik elvétik a Holdat, és Kicsiországon landoltatják Neil Armstrongot, persze jó pár évtized késéssel. Nyílik az Apollo-11 ajtaja, Neil kilép, körülnéz, látja, hogy 2011-et írunk, ott a Parlament, meg a Budai várnegyed és azt mondja: „Kis hazugság egy pártembernek, de hatalmas seggberúgás egy nemzetnek!”

  O.V. szerint a népnek kell az új alkotmány, de ugyanez a nép már nem képes arra, hogy a párt által írt alkotmányt véleményezze, ne adj Isten, még népszavazzon is róla. Annyi világosan látszik, hogy a fülkeforradalmároknak sok idejük volt agyalni ezen a témán, mert rengeteg butaságot hordtak össze. A legviccesebb a megyék átkeresztelése vármegyékre. Nem túl lelkesen kell konstatálnom, hogy ezentúl Vas Vármegyében kell laknom. Úgy látszik a honatyáink nincsenek képben, hogy merre meddig, a Vasváriaknak meg vagy jobb lesz, vagy rosszabb, de ismerve a jelenlegi hivatali rendszert, inkább az utóbbi. De nem ez az egyetlen olyan dolog, amit átkeresztelnek, mert Ferihegy sem volt eléggé magyar, így a magyarul nem beszélő Liszt Ferencről kellett elnevezni a repteret. Azonban lesz Elvis Presley tér, amiről meg csak annyit, hogy mostanság Eminem elkezdett a Rubik-kockáról rappelni: „I'm super human, my world is like a Rubik’s cube” (Echo feat. Royce Da 5’9” and Liz Rodriguez)

  Ennek ellenére nincs mitől félnünk, mert az a csúnya, gonosz, mocskos EU nem fog megtudni semmit, főleg, ha ez csak a Narancsos Maffián múlik. Az EP-nek küldött angol fordítás használhatatlan és hazug. A fontos részeket kivágták belőle, bevágtak egy-két hangzatos részt, ezzel kívánták átvágni az EP képviselőket. Ha csak ilyen egyszerűen működne a világ. O.V. és csapata abban a tévképzetben él, hogy rajtuk kívül mindenki szellemi fogyatékos. A „Nemzeti Hitvallás” nem más, mint egy jó adag neonáci ömlengés, melyet még maga Adolf is megirigyelhetett volna. Ha kicsit vulgárisan akarjuk megmagyarázni, akkor a vallás olyan, mint egy nagy pénisz. Vagyis, jó hogy van, jó hogy van miért hálásnak lenni, de ez nem jelenti azt, hogy nyilvánosan kezdhetjük el lóbálni, és jó lenne, ha nem próbálnák lenyomni az emberek torkán! Összegezve ezt a rövid szakaszt: Mára már csak álfordítók maradtak, semmi más…

  A baj viszont az, hogy megfájdult a nagy vezér szíve, hiszen az embereknek nem tetszik a gyerekek után járó szavazati jog, így továbbra is fizetni kell majd a fagyiért meg a csokiért. Az viszont pozitív, hogy az emberek lájkolták az adómentes gyereknevelést, ami jól hangzik, ezt el kell ismerni. Az már más kérdés, hogy amíg a cukor, a liszt, meg a benzin rekordáron van, addig ezzel messzire nem megy senki. Ez ugyanolyan kirakat, mint a svájci frank árfolyamának 195 Ft-os szinten történő befagyasztása. Ezzel csak addig járnak jól az emberek, amíg 1 CHF drágább, mint 195 Ft. Ha időközben erősödik a forint, akkor már nem. Ezeken kívül, viszont lennének olyan dolgok, melyeket jobban kellene védeni, példának okáért itt van mindjárt a magyar nyelv, amit leginkább S.P. „álamfőtől” kellene megmenteni! De vigaszra ad okot, hogy nincs még veszve semmi, ha a határon innen élő atyafiknak nem kell a gyerekek utáni szavazati jog, akkor majd lebartelezik a határon túl élőkkel, hiszen ezek után már Ők is szavazhatnak majd.

  Ember, itt az ideje, hogy érzékeny búcsút vegyél régi jó cimborádtól, ki megóvott téged a bajban. De ha menni kell, akkor menni, ég veled drága állampolgári jogaink. Ti, kik megfosztotok minket eme szent privilégiumunktól… Igen, hát itt bukta van, mert amit le szeretnék írni ide, azt nagyon vastagon kellene cenzúrázni! Szóval maradjunk annyiban, hogy a német autóban sportos kormányunk tolja el a rozsdás biciklit legalább Líbiáig, aztán fogjanak kezet Moammer Kadhafi helyi illetőségű egyénnel, mert a politikájuk azt a szintet képviseli. Külföld már így is ujjal mutogat ránk: „Láttad micsoda hely az ott?” „Ja, láttam. Röhej!”

  A médiatörvényi káosz miatt: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr312783008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása