Kalandozások: 1848-2010

2011.03.15. 17:50

  A márciusi ifjak után, most márciusi idiótákat kapott Kicsiország. A néppárt vezére egy szimpla nagygyűlést tartott a Nemzeti Múzeumnál, ahelyett, hogy megemlékezett volna. A mondandójában nagyok sok kivetnivalót találhatunk, de nem a helyesírási hibákra gondolok, szerintem ezekre most odafigyeltek. Az egész beszéd alatt az az érzése volt az embernek, hogy ezt a csávót az apja biztos kiverte a farkán, azért hőzöng most itt, ilyen tarkán.

  Persze fizetett tapsolók előtt nem nehéz elérni az ovációt, nem meglepő módon a zsebdiktátornak is sikerült. Mondjuk eléggé gáz lett volna, ha még pénzért sem tapsolják meg. Még jó, hogy elmondták a sok aluliskolázott tuskónak, hogy most csak tapsolni kell, a tojásdobálás meg a "Demszky takarodj", az egy másik műsor volt. Lassan már ott tartunk, hogy a Nemzeti dalt is át kell majd írni, hogy ez a parasztkirály abban is szerepelhessen, mint ahogy a tervek szerint az új koholmány végén is felsorolják azokat a kreténeket, akik a T. (=tolvaj) Házban igennel szavaztak. „A történelem olyan jó tanítómester, hogy a diákjaival többször is átveszi az anyagot.” Hát kérem szépen, most ezt láthatjuk. A kommunisták bevett szokása volt fizetett tapsolókat alkalmazni, O.V. beszédeiből pedig a néhai Kádár elvtárs köszön vissza. Mert teljesen mindegy, hogy országnak vagy köztársaságnak hívjuk, ha a törvényeinket ökrök írják. Bár itt kell megjegyeznem, hogy nem egészen értem a hazánkban uralkodó cigányellenességet, főleg abban a vonatkozásban, hogy O.V. és bandája kétharmadot kapott…

  Azzal viszont már végleg nem lehet mit kezdeni, amikor a beszédben előkerül a Bécs-Moszkva-Brüsszel tengely, mint Kicsiország legnagyobb ellensége. Még jó, hogy elmondta; nem hagyja, hogy idehaza valaki is diktálni próbáljon, mert ez az Ő privilégiuma, vagyis innentől már hivatalosan is „Hallgass” lett az emberek neve! Az viszont egyre nagyobb kérdés, ha O.V. ennyire rühelli az EU-t, akkor miért nem lépünk ki? De ez még mindig nem volt elég a törpekirálynak, és úgy érezte, hogy a saját emberei előtt még ennél is bátrabb tud lenni. A 2010-es győzelmüket beemelte egy olyan sorba, ahová nem kellett volna, mert a választásokon történtek köszönő viszonyban sincsenek 1848, 1956, de még 1990 eseményeivel sem. Bizonyíték minderre az, hogy a választások megnyerése után elég gyérül ment a magyar Himnusz, az alábbi videón 4 perc környékétől:

  Ha már szó esett róla, akkor nézzük is meg, milyen lenne 2011-ben a Nemzeti dal:

Nemzeti szar

Szarra magyar, sok a hanta,
Orbán Viktor ontja, mondja!
Rabok legyünk vagy balfaszok?
Ez a kérdés, alkotmányozzatok!
A magyarok minimálbérére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy barmok tovább
Nem leszünk!

Papok tolták mostanáig,
Fideszesek ősapáink?
Kik Kossuth-téren táboroztak,
nagymagyarságukban oda is szartak?
A magyarok minimálbérére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy barmok tovább
Nem leszünk!

Sehonnani bitang kender,
Ki, most ha kell, égni nem mer!
Az volt a vezér ötlete,
Minden börtön legyen tele!
A magyarok minimálbérére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy barmok tovább
Nem leszünk!

Fényesebb a tojásnál a lézer,
Jobban teszed, ha csak nézel!
És mi mégis tojást szórtunk?
Ide veled régi barmunk!
A magyarok minimálbérére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy barmok tovább
Nem leszünk!

A magyar név megint szép lesz?
Méltó Orbán hírnevéhez!
Rászavaztak a kétharmadok,
Meg az egyházi mókusok!
A magyarok minimálbérére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy barmok tovább
Nem leszünk!

Hol munkahelyeink bezáródnak,
A multik kivonulnak,
És áldó imádság mellett,
Költik másra béreinket!
A magyarok minimálbérére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy barmok tovább
Nem leszünk!

  O.V. önimádata mellé, csak amolyan lábjegyzetként: Lehetett volna annyi együttérzés ebben a kommunizmusmaradványban, hogy egyperces néma gyásszal kezd, a japán eseményekre való tekintettel. A másik lábjegyzet pedig az lenne, hogy ahogy elhallgattam a fickót, valószínűleg a START III. egyezmény már Kicsiországra is vonatkozni fog, és az atomfegyverek mellett O.V. nagy arcát is le kell majd szerelni, illetve csökkenteni kell.

  A médiatörvényi káosz miatt: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

To Japan: 平和

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr432742057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása