Amíg a mások vezérét; a diktátort Európában és azon kívül is szétalázzák, addig nekünk más mondanivaló után kell néznünk. Nem a rend zavar, bár megjegyezném, hogy a rend csak a gyengeképességűeknek való, a zseni ugyanis átlátja a káoszt is. Tolvajok pedig mindenhol akadnak, csak Közép-Európa szívében hívják őket politikusoknak. Valószínűleg ennyit ér az orosz iskola, bár az kicsit keletebbre van, ahogy K.Á. magyar énekes is mondja: „nyugati a zene, de keletre tart, és nem állja útját se tenger, se part”.

  Ha másképp nem megy, akkor kertész leszek, de nem kell megijedni, nem fogok kamusztorit írni a holokauszt élményeimről. Igaz, ami igaz, egy Nobel-díj mindig jól jön, mondjuk a pénz az még jobban. Ha már pénz, akkor szeretném megkérdezni O.V. urat – nagy tisztelettel –: karácsony előtt kaptam 51 Forint kamatjóváírást az OTP-től, ugye megtarthatom? Adóztam is utána, becsszó! Lehet? Szabad? Nem? Sebaj, akkor térjünk is vissza a zen kerthez. Van ott egy öreg kínai csávó, akit le lehet verni, ha az embernek olyanja van, de nem amatőr az ipse, mondjuk a kertápoláshoz nem ért. Legutóbb, mikor ott jártam, egy új veszedelem fedte fel magát. A kiskertemben elszaporodott a vérnarancs. A vérnarancs egy gyomnövény, amely elszívja a tápanyagot a többi növénytől. Általában egy tőről fakad és a kert kétharmadát nagyon könnyen tönkreteszi, a fennmaradó részt pedig nagyon nehezen lehet megvédeni ettől a gaztól. A vérnarancs elleni védekezés leghatásosabb módja, ha felégetjük a kert fertőzött részét, mielőtt a veszedelem tovább terjedne a szomszédos kiskertekre is. A vérnarancsról tudni érdemes, hogy könnyen szaporítható vaníliás karikával, tehát nem árt nagyobb körültekintéssel kiválasztanunk, hogy milyen elemózsiát viszünk ki magunkkal a kertbe.

  Amennyiben végeztünk a kertünk gyommentesítésével, akkor fordítsuk tekintetünket Kelet-Európa felé, mert van mit nézni. Vannak olyan politikai vezetők, fontos emberek, akik a saját anyanyelvükkel is hadilábon állanak. Van ez így, de amikor egy köztársasági elnök a saját himnuszát nem tudja hibátlanul visszaadni, na az a botrány. El kell ismernünk, hogy a súgógépről való olvasás nem egy egyszerű feladat, de ahogy a bölcsesség is tartja, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Így lesz az újévi köszöntőből B kategóriás olcsó horror paródia. Természetesen ez nem a köztársasági elnök hibája, hiszen annyi diplomás tanult ember veszi körül, akiknek az lenne a feladata, hogy a nap végeztével leellenőrizzék a leckét. Nagy valószínűséggel alulfizetettek és túlterheltek, ezért nem tudják hibátlanul ellátni feladatukat.

  Végezetül tegyük jogilag is tisztába a dolgokat. Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan az a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr432560568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása