Liberty of the Press

2010.12.22. 19:00

  A Fidesz gépezetnek idehaza nincs gátja, mert vagy kiiktatták őket, vagy egyszerűen a haveroknak adták a fontos székeket. Az új médiatörvény pedig teljes képet ad az új és javított Orbán-kormányról. Nem kell magyarázni a bizonyítványt és ne is várjunk ide ovációt. Egy pornós kurvának adták a NMHH-t (Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság). Szalai Annamáriának két fokozata ismert: sújtás és büntetés. Valószínűleg fejből tudja az egész internetet, mert nagyon sok bloggert akar sakkban tartani, csak nehogy a „parasztok” mattolják be a „sötét királyt”…

  Oszd meg és uralkodj! Ez a fő irány mindenhol, így az új médiatörvényben is. Vannak, akiknek egy terrorista-bulla elég, hogy befogják, Ők valószínűleg ennyit érnek, de lesznek olyanok, akik megtalálják a módját, hogy a nehéz időkben is eljuttassák az üzenetet az olvasóikhoz. Itt több opció is rendelkezésre áll, de nem szeretnék továbbképzést tartani az illetékes elvtársaknak, hogy aztán küldjék a sárga csekket 10 millióról.  Orbán mára csak egy kommunista-nyilas geci, aki istennek hiszi magát. Egy cél vezérli, történelmet írni, bármi is legyen az ára. A „mi” Viktorunk tipikusan az az ember, aki utánad megy be a forgóajtón, de előtted jön ki, már amikor éppen itthon van, és nem a Vatikánban buzul XVI. Benedekkel. Két fokozattal leminősít a Moody’s, semmi baj, a törpekirály épp a pápát tolja. Vajon a világ van orbánék ellen, vagy fordítva? Viktor minden nap 100 új nevet véset fel a feketelistára, ahol olyan nevek szerepelnek, mint Gyurcsány Ferenc (a.k.a. Public Enemy #1), a demokrácia (és annak minden vívmánya, intézménye), a műveltség, a tudás az utópiák, és még sorolhatnám, mert ez az igazi végtelen történet. Azért elgondolkodtató, hogy Orbán nem akar utópiákat. A kis vallásos köcsögnek nem esett le, hogy a Mennyország is csak egy kibaszott utópia?

  Azt most megtanulhatjuk, hogy elmebetegektől ne várjunk megváltást, mert náluk a hit és a tudás egy és ugyanaz. Azonban nem szabad ennyire lebecsülni Viktort, mert Ő meg a haverok lopni nagyon tudnak, nagy mágusok, csak úgy tapad a kezükhöz az állampolgárok pénze. A bukás napján - ami talán közelebb van, mint gondolnánk -, ez a kétharmados csürhe még a székeket is haza fogja vinni a Parlamentből. Mindenki a nyugatihoz hasonló színvonalon szeretne élni, ehhez képest Orbán erőteljesen keletre tart, és nem állja útját se alkotmány, sem pedig a nemzeti érdekek. Most már Orbán Viktor a Magyar Állam, a magyar nép, a magyarság, a párt, a törvény és az isten egy személyben. Januártól jön a szép új világ a fiataloknak és a replay az idősebbeknek. Így már a holnapra gondolva, most először és utoljára egyfajta értelmező szótár stílusban folytatom:

  A rántott húson kivirágzott a penészgomba. Magyarországon virul a korrupció és a nepotizmus. A Szöszi agyoncsapta a vakondot. Tarlós Istvánnak nem kell a 4-es metró. János Vitéz szakított Iluskával. Vitézy Dávidnak lövése sincs, hogy mi a szar az a BKV. A jóllakott napközis esti mesét mond délben. Szíjjártó Péter össze-vissza nyilatkozik. A veszett kutyának habzik a szája. A Kósa Lajos is. A pilótakeksz repülőt vezet. Smith Pálnak megmondták, hogy mit hogy, s hogy mit. A bábszínház ma is kinyitott. A Parlamentben fontos kérdésekről szavaznak. A társalkodó hölgy levélben vall neked szerelmet. Szalai Annamária szétaláz egy sárga csekkel. Malacka a Costes étteremben vacsorázott. Matolcsy György lenyúlta a nyugdíjakat. Végezetül: Egy, aki mindent visz! Orbán Viktor az utolsó forintot is kilopja az államkasszából.

  A politikát olyan emberekre kellene bízni, akik értenek is hozzá, nem pedig dilettáns faszokra, akik csak lopni tudnak. Lassan oda jutunk, hogy nemcsak Ferihegyet fogják átnevezni, hanem az országot is. A Fidesznél már csak az lehet a kérdés, hogy Magyar Királyság vagy Orbánság legyen az új név. Csak a Demokrácia!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr422533006

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A médiatörvény bírálóiról 2010.12.22. 23:09:08

A Fidesz által tegnap megszavazott médiatörvény rossz, mert gyakorlati megvalósítása korlátoz(hat)ja a sajtó- és véleményszabadságot, megrendszabályoz(hat)ja az információhoz jutás utolsó épp bástyáját, az internetes sajtót, blogközösségeket is. Tiltak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr kíváncsivagyok 2010.12.22. 21:16:06

Pinokkió nagyot hibázott ! Egy , a számára egyáltalán nem ellenséges médiakörnyezetben sebbel-lobbal létrehozni egy , AZ EGÉSZ UNIÓ által elfogadhatatlannak tartott médiatörvényt ,.....súlyos hiba volt ! Ugyanis , ha visszavonatják , ( mert az esélye meg van )...azzal elindul a lejtőn a Fidesz ,.....és ki tudja hol áll meg !!

Mike36 2010.12.22. 22:01:46

afelől kétségem nincs hogy a most megszerzett 2800 mrd egy része kedvenc politikusaink magánvagyonát fogja gyarapítani

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.12.22. 22:24:42

ne haragudj, de egy komoly témát ilyen gusztustalanul tálalni, az hánytató

Knorr 2010.12.22. 22:25:50

mindenki maradjon a manyupban gyerekek. lehet menni nyilatkozni 5 perc az egész.

egymilliopicikrisztus 2010.12.22. 22:30:33

Okádj mavo! Rövidesen úgyis lenyeletik veled is! Meg mindannyiunkkal!

tommygun 2010.12.22. 22:30:43

Őszintén? Az olyan blogokért mint ez nem lenne kár. Egyrészt tele van általános iskolás szintű helyesírási hibákkal, másrészt tartalmilag semmi más mint fröcsögés. Igaz hogy csak ezt az egy posztot futottam át, de a többire nem is lettem kíváncsi. Persze ha viccből került főoldalra az más, mert akkor LOL.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2010.12.22. 22:31:37

@Knorr: Sajnos errefele még nincs nyomtatvány. London/Magyar NAgykövetség reggel legalábbis ezt mondta.

Knorr 2010.12.22. 22:33:43

@tildy:): hülyék, egy nyamvadt word .doc-ot nem tudnak atemailezni, és kinyomtatni? ezért fizetjük ezeket?

janikahhh (törölt) 2010.12.22. 22:44:07

NAhogyaszongyahogy a NEP és a zúj médiaalkotmány értelmében majd jól fel lesz jelentve a blogíró a Blogellenőrző, gyermek- és nyugdíjvédelmi főosztályon, és majd jól el kell adnia a számítógépét, hogy kiperkálhassa a büntetést! ;)

dean23 2010.12.22. 22:49:55

Rohadjanak meg a narancsos kommunisták! :@

Várkapitány 2010.12.22. 22:51:56

zene füleimnek

ahogy a hazug, tolvaj szoclibek és csatolt csőcselékük nyivákol

Steppenwolf 2010.12.22. 22:57:22

Ez elég prosztóra sikeredett, a helyesírási hibákról és az összefüggéstelen mondatokról nem is beszélve.
Ez az Indext is minősíti, hogy ilyen nettó fröcsögést kitesz a blogajánlóba.

flippant 2010.12.22. 23:02:06

@Várkapitány: Ne örülj, mert a narancsos majmok Téged is cenzúráznak.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2010.12.22. 23:09:57

@Knorr: Azt mondják, én azért nem nyomtathatom ki az onyf oldaláról, mert úgyis személyesen kell elintézni. Ide is biztos nemzetiszín szalaggal átkötött dobozokban küldik, azért nincs.

alien 2010.12.22. 23:14:49

lassan mondom hogy mindenki megértse, az közgazdászok nagy része, a külföldi politikusok nagy része azt mondja nem jó ez így
látjuk a szemünkkel, ha valami nem megy akkor alkotmányt módosítunk, visszaható hatály smafu neki, jogállamiság fikció, nem mondom hogy a demokrácia jó, de nem tud senki jobbat ennél arra, hogy a sok tolvaj politikus lefekteti előre a szabályokat és x évente elmennek a búsba és lop más neki ez sem jó, meg kell semmisíteni az ellenzéket, elvenni a nyugdíjamat annak ellenére, hogy kötelező volt belépnem, és legalább 30 misit toltam a felosztó kirovóba,
megadóztatni a multit, ami tutkó leveri a zembereken, mert miért ne tenné
és a legjobb hinni merev brével, hogy majd beindul a növekedés, miért ne hisz nem tettünk semmit
3200 polgármester országa vagyunk, 55 %-unk dolgozik 1 millió 1.000.000 ember nem is akar/tud dolgozni, az egészségügyünk átmeneti, átmenet egy kórház és a tajgetosz között
oktatásunk szar (hülye és versenyképtelen lesz az új (de)generáció) [akik majd fizetik a nyögdíjamat az átkényszerítésem után] éljen a szabad nyugdíjpénztár választás, meg a nyugdíjvédő Pásztorné Einstand gabriella, lehet tanulni az újbeszélt ja 20 év jogállami vívmányai lebontva állandó címlapon vagyunk, meg megnézem azt is, hogy a kontraszelektált diplomatáink mit kezdenek az eurokratákkal meg azokkal a diplomatákkal akik értenek ahhoz amit csinálnak
szóval sírni tudnék, és ha magatokba néztek a FIDESZ szavazó ti is tudjátok hogy baj van, mert reformok kellenek, de azt valaki 8 éven át megfojtotta és nem hagyta hogy más megtegye a rosszat mint bokros és beülhetünk a készbe na mind1 én itt leszek akkor is amikor süllyedünk mert nem szoktam elfutni és csak magamban mondom hogy nem megmondtam

szalai_aranka_babineni 2010.12.22. 23:15:59

megalol. jot rohogtem olvasas kozben.

foleg annak fenyeben, hogy en azok koze tartozom, akinek a csaladjabol jonehanyan korbekuldtek egymasnak ahogy az a troger(viktor) elmegy ahhoz az exhitler jugenes kocsoghoz( pápa) es az volt az alauras, hogy mostantol minden remek, mert meg lett aldva a vezerunk.

szerintem hazhoz jott a lofaszert a torpeje, de meg nem erti, mert nem szolt neki senki

nemecsek ernő áruló 2010.12.22. 23:20:49

@Várkapitány: Ők speciel kussolnak, mint szar a fűben. Megfeledkezel kb. 4 millió szavazópolgárról, akinek konkrétan a faszkivan azzal, hogy hülye baromnak nézik, aztán a nevében nyilatkoznak. Pofa lapos, nyelv a patásördög zorbán seggébe, oszt jónapot. Gyurcsány meg elmehet a picsába, már sehol nincs, a faszér kell folyton vele példálózni? Másra nem futja?

Igen, ez a bejegyzés tele van hejjezsírássí hibákkal, meg egy merő hányadék indulat, de jól esett, hogy végre nem ez a visszafogott hümm-hümm-hümm faszság, amit "illik" leírni. Egy blog lényege ez. Nem kötelező olvasni senkinek.

gp 2010.12.22. 23:22:40

@poszt: ezzel a stílussal... Atyaég... kinek írtál?!

alien 2010.12.22. 23:22:58

ja és sajna ha csak a trágárságot tudjátok a poszt ellen felhozni akkor az "A" verzió lép életbe tudjátok hogy baj van, b-a-j-b-a-n v-a-gy-u-n-k
ja és még valami a fidesz politikusok nagy része nem dolgozott egész életében
nem dolgozott egész életébennem dolgozott egész életébennem dolgozott egész életébennem dolgozott egész életében

gp 2010.12.22. 23:39:28

@alien: nem neked szól konkrétan, de a notórius kommentelők mennyit dolgoznak? :)
süti beállítások módosítása