Schmitt Pál nem tölti tétlenkedéssel az idejét, és a csütörtökön napvilágot látott infókon már meg sem lepődünk. Schmitt Pál díjat alapított, amit saját nevével fémjelzett. Ha érdemei és munkássága nem is emelik történelmi magaslatokba, akkor megteszi ezt Ő maga, mert ez a két érdemérme csak erre jó. A francba a többi régi flancos állami kitüntetéssel! Azokért már kézfogás sem jár, ezért kell az új.

  Szóval nem hazudtolták meg magukat, már csak egy Orbán nevét viselő kitüntetés hiányzik, és még évtizedekig ki tudják osztogatni a buta kis díjaikat egymás között, mint anno a kommunisták az átkosban. Mert egy percig se higgyük, hogy ezzel vége lesz. Schmitt vérszemet kapott, pedig még igazából meg sem melegedett alatta a köztársasági elnöki szék, és máris mer ilyen merészet húzni. Ha úgy tetszik, lapot húzott 19-re, és csak rajtunk múlik, hogy bejön-e neki, vagy besokall. A féreg még csak most fog igazán akcióba lendülni, mert felszopta, felnyalta magát, és addig marad a Sándor-palotában, ameddig a Fasz/Segg amit szop/nyal ezt engedi. Látom, így nem világos a téma, tehát Schmitt addig azt, amit eddig, amíg Orbán ki nem rúgja, és nem ültet, vagy Ő maga nem ül a helyére.

  Igazából már csak az hiányzik, hogy az általános- és középiskolában kötelező tananyaggá tegyék magukat. Orbánológia órán majd emelt óraszámban tanítják a Fideszológiát, és az Orbánizmusra valamint a Fideszizmusra való felvilágosítás lesz a legfontosabb. Így a sok geci tanár megérdemli majd a béremelést, és persze a sok pedofil csuhás is gyerekekhez jut majd, mert emellett a hittan is kötelező tantárgy lesz. Az iskolákban pedig ki kell függeszteni Orbán Viktor jobb profil képét, amelyen angyalok tartják a pártvezér feje fölött a glóriát. Ez lenne a non plus ultra. 2012-re a Fidelitas tagság a fiatalok számára már nem csak egy választható opció lesz, hanem egy nem fakultatív valami, mint annak idején a KISZ tagság. A polgári körözöttek is újra gyűlésezhetnek majd, és a munkahelyeken az ilyen-olyan szünetekben (ebédszünet, PC előtt dolgozóknak az óránkénti 10 perces szünet) pedig a kollégák felolvassák egymásnak a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot. Ez utóbbit Fidesz közeli cégek már árulják, színes nyomatként keretezve 6000 Forintot kóstál, igaz most akciós.

  Nepotizmus. Pont, mint a Rokonok című Móricz Zsigmond klasszikusban. Ugyanaz a séma, ugyanazokkal az arcokkal, a különbség csak annyi, hogy most még pofátlanabbak, még gerinctelenebbek, és még többet fognak lopni. Orbán évértékelőjének is csak egyetlen üzenete lehet, méghozzá az, hogy: ezek után be lehet venni a faszt, mert valószínűleg száz nap alatt már megunta, hogy folyton Schmitt aszott szájába kell elélvezni. Továbbá bejelenti, hogy ezentúl, az ősi privilégium jogán, magának fogja követelni az első éjszakát, először a vőlegénnyel, majd a menyasszonnyal is. A nemzetnek viszont csak ez hiányzott, némi újítás a múltból, nehogy elfelejtsük a dolgokat, és hát felnőtt egy egész generáció anélkül, hogy valamilyen zsarnokság alatt éljen, így nekik is tud majd újat nyújtani a második Orbán-kormány: „Hajrá Magyarország! Szopni fogtok!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr522271181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása