Beszerveznek terroristának

2010.07.07. 18:25

  Az internet teret ad mindenkinek. Most már mindenki a neten él, és a terroristák is lépést tartanak a fejlődő világgal. Hamarosan saját honlapja lesz az Al-Kaidának, és azért a közösségi szájtokat is ellepték rendesen, szóval nem árt óvatosnak lenni.

  Kezdjünk el gyanakodni, amikor csinos muszlim vallású nő kezd el ismerkedni velünk? Ugyan minek, a gondok később kezdődnek. Amikor már azt veszed észre, hogy egy távirányító van a kezedben, testedre pedig több kilónyi C4-est erősítettek, és te valami arab nyelven ordibálsz, majd megnyomod a gombot… Na, akkor van baj! Ekkor már biztos, hogy beszerveztek. De ne szaladjunk ennyire előre, mert azért nem ilyen egyszerű a történet.

  Szóval adott a csinos muszlim lány, aki megkeres téged levélben, és majd minden nap ír neked, és győzköd téged az iszlám szépségéről, és pikáns képeket is küld, vagy meglep egy kis webcam szex show-val. Aztán persze férfi vagy, igazi állat, ahogy azt kell, szóval kezded hinni az igét, és mondod, Allah oe akbar! Hagyod, hogy sodorjon az ár, vagy sodorsz egy cigit, vagy többet, és némi pia, és máris kapod a meghívást, kis világ háta mögötti afgán faluba, kirándulással egybekötött túlélő-, edző- és kiképzőtábor egy áráért, csak most. Ugye, hogy ez egy kihagyhatatlan ajánlat, szóval elutazol, hogy felfedezd a helyi kultúrát, barátkozz a csinos lánnyal.

  Érkezéskor a reptéren állig felfegyverzett turbános alakok vesznek kezelésbe, és zsákot húznak a fejedre, de ez nem valami fétis, ez a kőkemény valóság és máris mész a góréhoz, hogy megcsinálják a casting videódat, egy fali szőttes és némi arab felirattal a háttérben. Majd azt mondják, hogy egy új filmet készülnek forgatni, Amerika bukása címmel, de te csak a csinos lány után érdeklődsz, de senki sem beszéli a nyelvet (a franciát), amit te szeretnél, mert hát jó volt a felvezető műsor. Vagyis maradsz, élvezed a vendégszeretet és bekapcsolódsz a hagyományos népi játékokba, hátha rátalálsz életed muszlim szerelmére. Így keveredsz bele az itt az aknamező, hol a gránát nevű játékba is. Később, estefelé pedig orosz rulettet játszol kedves új barátaiddal, akikkel megannyi szép új és véres, na meg hát közös élmény köt össze.

  Azonban még mindig a lányt keresed, de ez a kis hegyi falucska nagyon elszigetelt. Női alakot még a nagy messziségben sem látsz, így tovább játszod a szereped, mert nem vagy semmi jónak az elrontója, és hát vágyakozol… Hamar kiképeznek, hogyan kell bekötött szemmel szétkapni és újra összerakni egy AK 47-est, majd izraeli UZI-val kezdesz hadonászni, és egyre idegesebb leszel, hogy az előre beígért jutalom - a csinos lány - már 3 hónapja késik. Hiszel, hiszen hinni akarsz, jól esik a gyermeki hév, amivel megismerted az új világot mely körbevesz téged, és beleivódik minden pórusodba.  Szóval célba lősz, csinálod a videókat tonnaszámra, és elkezdesz bombát barkácsolni a sufniban, és hiányolod a hasadó anyagot, ezért sokat panaszkodsz Oszamának, de ő mindig csak türelemre int, és mondja, hogy George majd hozza azt is, csak most vakációzik még Texasban. Türelmes maradsz.

  Aztán egy szép nap, beköszönt a szép új világ, megkapod, amire vágysz. A csinos lány felöltöztet fura ruhába, és egy szerkezetet aggat rád, aminek nagyon bizarr kinézetén még az ütemes ketyegés sem segít, de hát szerelmes vagy, megteszed, amit kér és útnak indulsz. Az új világ küszöbén, valamelyik amcsi reptéren már kevésbé békés emberek fogadnak, kicsit hasonló a helyzet, mint Afganisztánban, de itt kevésbé vendégszeretőek, meg hát fennakadtál a bombateszten, és most farkasszemet nézel egy tucat M4-essel meg kétszer annyi dühös szempárral. Elkezded az előre betanult szöveged mondani, persze hogy arabul, és amiről eddig azt hitted, hogy a békét hirdeti, hát az imposztoroktól származik, és valami idióta szent háborúról szól.

  A végítélet óráiban számba veszed a lehetőségeidet. Rádöbbensz, hogy a körülötted állókat nem tudod megnyugtatni, se szép szóval, se a rád applikált bombával, így döntened kell, hogy magad vetsz véget ennek a kínos helyzetnek, egy kirobbanó poénnal és mindent elsöprő sikert aratsz, vagy agyonlöveted magad, de ez utóbbi esetben csalódást okoznál újdonsült barátaidnak, és ezt semmiképpen sem szeretnéd, tehát, megnyomod a gombot. És akkor jön a poén, ami hát ütősnek ütős, de te mégsem nevetsz. A Kínából exportált robbanóanyag a repülő légkondijának köszönhetően bemondta az unalmast, így elfognak, és elvisznek Gvantanamóra. Itt egy újfajta vendégszeretettel ismerkedsz meg, és csakhamar rádöbbensz, hogy cseberből börtönbe kerültél, de a szabadság ára ezen a helyen megfizethetetlen. Így végül azonosulsz azzal az éneddel, aki hinni szeretett volna, és hiszel, új istent keresel, és kéred a kiadatásod Magyarországra. Drogokra vágysz! Nagy dózist akarsz, ezért mindinkább vonz ez a kis ország Kelet-Európa szívében. Neked kell a szer, amit Orbánnak hívnak, és nagy tömegek fogyasztanak rendszeresen. Pár évvel később, és úgy 30 kiló mínusszal ugyan, de megérkezel szép Magyarországra, és beleveted magad az élvezetekbe, és vénáid túltolod, mert az anyag, amit szeretnél, nagy Úr, és mégsem annyira hatásos, mint azt a börtönben mesélték.

  Végezetül ott ülsz, a híd tetején, kezedben benzineskanna meg egy öngyújtó. Elért a szomorú valóság, és most, hogy végelkeseredésedben meghozod a szükséges döntéseket, szóval magadra locsolod a benyát, és rágyújtasz egy full dobozra… A közhiedelmekkel ellentétben azonban nem minden arab terrorista, illetve nem csak iszlám vallásúak lehetnek terroristák, mert, hogy ki az és ki nem, az csakis nézőpont kérdése.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr52136590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása